The_Delucian Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 morroda hatırlarsanız slashıng/crushıng ve piercing damage leri bile farklı farklıydı ... item uzerıne geldıgınde bir pencerede herseyını gorurdun ... bence buyuk eksiklikler bunlar ... umarım kallavi bir patch le duzelir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
John_Silver Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 mirage bende de aynı sorun var sonuçta o kadar para verip ekran kartı aldıktan sonra sağlam grafik görmek istiyor insan. bir hevesle oyuna bakıyorsun ekran kartı sürünüyor kimi suçlamak lazım programcılarımı ekran kartını yapanlarımı bilmiyorum ama ilk defa bu kadar çok ayrıntıyı kapatmak zorunda kaldım. sistemim amd3200+ 64bit, 1024mb ddr400 ram, gforce6800gt [ Mesaj 26 Mart 2006, Pazar - 23:24 tarihinde, John_Silver tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 said: morroda hatırlarsanız slashıng/crushıng ve piercing damage leri bile farklı farklıydı ... e use best attack diye option vardi, kimse oy slashing vurayim aman crushingle attack yapayim demezdi, use best attack kapali olarak oynayan tek insanogluna da rastlamadim (zaten default olarak acikti heh) simdi bunun yerine power attackler koyulmus skill'e bakan... cok daha basarili bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 Kesinlikle çok daha başarılı yorumuna katılıyorum. Ayrıca şunuda belirteyim p3 2.4, 1 gb ram ve 6600 gt ile hiç zorlanmadan oynuyorum, grafikler gayet güzel, bir düşürmeye gitmedim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 Ciddi misin dreagloth? Kullandığın ekran kartı sürücüsü ne tam olarak? Ben yeni formatlı tertemiz sistem ve yepyeni ekran kartıyla sürünüyorum, sen zorlanmadan oynuyorsun ilginç. Bir de düşürmedim demişsin de, ne durumda şu anda senin grafik ayarları? Distance view (tree, buildings), High dynamic range rendering falan açık mı? Gölgeler, yansımalar ne durumda? Hatta zahmet olmazsa bütün grafik ayarlarını yazabilir misin? Yada 2 ss alabilir misin ayar bölümünden. Umutlandım şimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 Ayarlarım şöyle: http://rapidshare.de/files/16504799/0.JPG.html [spo] [/spo] edik:her ihtimale karşı link i de koyayım. edik2: bu arada ekran kartım winfast 128 A 6600 GT TDH, sürümü 8.1.8.5[ Mesaj 27 Mart 2006, Pazartesi - 00:46 tarihinde, dreagloth tarafından güncellenmiştir ] [ Mesaj 27 Mart 2006, Pazartesi - 00:49 tarihinde, dreagloth tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Warhero Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 vay be oyunun grafikleri bu kadar farkediyor mu? maximum ayarda bile? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Psc Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 Ya benim adamla baya ilerledim hala level 1 im bu adam level atlamis gibin duruyo o yön çizgisinin yanında Elder scroll isareti var hani o aylı güneşli falan olan ama level atlayamıyom ne olcak bu iş bi bok anlamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 (2 mesaj kusura bakmayın) [ Mesaj 27 Mart 2006, Pazartesi - 10:00 tarihinde, Mirage tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 @psc: Level atlayabilir duruma geldikten sonra rest yapman gerekiyor olabilir, morrowind'de öyleydi hatırladığım kadarıyla. @dreagloth: inanılmaz bu ya, ben aynı ayarlarla deneyince 5 fps'nin üstüne çıkamıyorum. senin fps kaç bu arada? [ Mesaj 27 Mart 2006, Pazartesi - 10:01 tarihinde, Mirage tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Garadia Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 mirage senin ekran kartında bi uyumsuzluk var sanırım bende 256mb x700pro var dreagloth'un ayarlara ek olarak gölgelendirmeler medium da water detail high da nerdeyse hic off yok ve cok rahat oynuyorum.. hatta söyle söliim ilk oyuna girdigimde AA dısında herseyi fullemistim, eger kasılarak oynamayı göze alsaydım o sekilde bile oynardım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 hmm çok ilginç, teşekkürler bir yolu bulunur o zaman. ya patch çıkar ya başka forceware sürücüleri işe yarar. edit: evet geforce 6800 lerde uyumsuzluk varmış cidden. patch çıkar büyük ihtimalle. burda çözüm hakkında bir şeyler söylenmiş. deneyeceğim bakalım. [ Mesaj 27 Mart 2006, Pazartesi - 10:28 tarihinde, Mirage tarafından güncellenmiştir ] [ Mesaj 27 Mart 2006, Pazartesi - 10:29 tarihinde, Mirage tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Psc Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 ya ağlamak istiyorum olmuyo T ye basıyom 24 saat wait yapıyom yine level atlayamıyom acaba bi handa uyumam falan mı lazım ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 T ile bekliyorsun sadece, rest için uyuman lazım. Hanlarda yada herhangi bir yatakta (guild'lerde falan vardı mesela) yapabiliyordun morrowind'de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 Büyük bir hevesle en yeni beta forceware sürücüsünü indirdim, forumlarda bahsedilen tweak'lerin hepsini denedim. Farketmedi. Geforce 6800 için adam gibi patch çıkana kadar oynayamıyacağım sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kfg Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 bu sorun sadece 6800 için mi geçerli, yoksa tüm 6800 serisi için mi ? ben de 6800 ultra var, ne gibi bir sorun yaşarım ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 arkadaşlar bir soru sorcam lütfen bana link göstermeden direk cevap verin benim için çok önemli çünkü. Morrowind'in aşığı hastası gerçekten imkanım olsa morrowind'le evlenebilcek bi insan olarak, Oblivion şu sistemde çalışırmı? hangi detaylarda çalışır kaç fps: P4 2,4 GHZ 2 tane 512 mb ddr 400 ram 128 MB Geforce 6600gt Asus P4C800 motherboard bi arkadaşın sistem benimkinden iyi olmasına rağmen 5 fps falan diyor ama sanırım ekran kartı desteklemiyormuş başka bir arkadaşın sistemi benimkine çok yakın olmasına rağmen yüksek detayda rahat oynuyorum falan diyor net bişey söyleyin gerçekten benim için bu çok önemli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 Oyun çıkalı 3 gün oldu. Resmi sitesinin forumlarına bakınca, oyun geneli başlığı altında açılmış thread sayısı 11000, hardware ve software sorunları hakkında açılmış thread sayısı 10000. Sonuç olarak oyun aşırı sorunlu. Net bir şey söylemek çok güç. Forumlara bakınca, mükemmel bilgisayar donanımıyla oyunu adam gibi oynayamayan bir çok kişi var. Ama geforce 6600, yada radeon 9700 gibi kartlarla çok rahat oynadıklarını söyleyen de dolu kişi var. Yani aslında bir sorun çıkmazsa senin sisteminle oyunu rahatça oynayabilmen lazım. Ama sorun çıkmaması ihtimali benim anladığım kadarıyla çok az. Kendin denemen lazım, sana kim ne dese yalan olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 Bethesda gene yapacağını yaptı insanları peşinde koşturuyor deli ediyor manyak ediyor, hayal kırıklığına uğratıyor ama aynı zamandada kendine aşık ediyor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 bu arada alakali mi bilmiyorum nvidia, oblivion icin yeni driver cikarmisti geforce kartlara bir sitede gormustum... hatta arastirdim haberi tekrar buldum ForceWare 84.25 : new Nvidia driver for Oblivion ne kadar ise yarar nedir ne degildir bilemeyecem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kfg Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 orada 22 mart ta çıkartacak nvidia demişler ama nvidia'nın sitesinde en son 84.21 var hala... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Keyzar Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 Oyunun her türlü eksiğine katlanabilirdim, fakat elimdeki itemları dilediğimce yerleştiremediğimi gördüğüm vakit benim için herşey bitti (Shift+Sol klik ile otomatik fırlatıyor herşeyi lanet olası)... Morrowind'de haritanın 4 bir köşesinden item taşıya taşıya birbirinden şahane evler yarattıktan sonra, Oblivion'ın bana bu özgürlüğü tanımaması tüm iştahımı yitirmeme sebep oldu... DipNot: İtem'ları inventory'den tek tek çıkarıp düzgün bir şekilde istediğiniz yere yerleştirmenin yolu varsa ve ben bilmiyorsam ve içinizde bunu bilen birisi varsa lütfen ama lütfen söylesin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 Keyzar: Shift sol tıklayınca ne yaptığını bilmiyorum denemedim ama yerdeki herhangi bir eşyaya bakıp Z tuşuna basılı tutarak istediğin gibi çekebiliyorsun, bu şekilde istediğin yere yerleştirmen mümkün olmuyor mu? (varsayılan tuş z daha doğrusu, tuşun adı grab galiba) kfg: Bahsedilen sürücü beta olarak geçiyor o yüzden görememişsindir. Nvidia'nın sitesindeki arama motoruna yazarsan bulursun, olmadı google'dan da bulunur rahatça. Ben yükledim pek bir yararı olmadı. Belki biraz fps artışı olmuştur ama yine de oynanabilir değil benim için. En azından çoğu durumda 10 fps'nin altına iniyorken oynamak istemiyorum. [ Mesaj 27 Mart 2006, Pazartesi - 21:58 tarihinde, Mirage tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 Sana lol diyorum sadece Serkan, ehehhe.. Grab tuşunu kullan pilis... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Simulation Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 thieves guild i bulan var mi kafayı yiyecem bakmadığım delik kalmadı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar