Gallant Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 Yuh reziller crossover bölüm için dizinin yayından kalkmasını beklediler herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 şu diziyi asıl sg1 ve A ekiplerinden seçme, karma bir grupla yapıcaklardı epik olcaktı o zaman ama... pehey.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creed Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 milky wayi sg-1 le temizlediler.. pegasus'u atlantisle.. sağdaki soldaki galaxlyleride universe ile gezdiler.. kurtarcak/gitcek galaxy kalmadi ondan yapamadilar tabi.. atlantisi universe gibi bi crap-soap için sonlandirdilar ya.. böle olur sonlari işte! :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Nisan 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2011 yeni konu açmadan buradan sorayım.Stargate izlemeye yeni başlıyorum.Bütün arşivi indirdim.İzleme sırası nasıl olacak acaba?Çeşitli yorumlar okudum SG-1 sezon 8 den sonra atlantis izleyebilirsin gibi.Hangisi daha doğru olur SG-1 10 sezon ardından çıkan 2 filmi izleyip atlantise başlamak mı , yoksa SG-1 8.sezon dan sonra atlantise başlamak mı?En ideali hangisi olur acep ? Yardımcı olursanız sevinirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Nisan 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2011 souldarkorn said: yeni konu açmadan buradan sorayım.Stargate izlemeye yeni başlıyorum.Bütün arşivi indirdim.İzleme sırası nasıl olacak acaba?Çeşitli yorumlar okudum SG-1 sezon 8 den sonra atlantis izleyebilirsin gibi.Hangisi daha doğru olur SG-1 10 sezon ardından çıkan 2 filmi izleyip atlantise başlamak mı , yoksa SG-1 8.sezon dan sonra atlantise başlamak mı?En ideali hangisi olur acep ? Yardımcı olursanız sevinirim. Birde şöyle bir sıra buldum ; Recommended Viewing Stargate movie Stargate SG-1, episodes 1.1 to 8.2 Stargate Atlantis, episodes 1.1 to 1.15 Stargate SG-1, episodes 8.3 to 8.20 Stargate Atlantis, episodes 1.16 to 2.1 Stargate SG-1, episodes 9.1 to 10.2 Stargate Atlantis, episodes 2.2 to 3.4 Stargate SG-1, episodes 10.3 to 10.12 Stargate Atlantis, episodes 3.5 to 3.19 Stargate SG-1, episodes 10.13 to 10.20 Stargate: The Ark of Truth Stargate Atlantis, episodes 3.20 to 5.1 Stargate: Continuum Stargate Atlantis, episodes 5.2 onwards... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rock Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 Son gelen birkaç bölümlerden sonra dizinin yayından kaldırılmasına üzülmeye başladım. Keşke tempoyu bu seviyeye getirmek için bukadar beklemeselerdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 şu dediğini ben de diyecektim; ama başlığı aramakla uğraşmak istemedim hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 universe in son bir kac bolumu inanilmaz oldu ya. nerdeydi bu dangalak senaristler dizi yayindan kaldirilmadan once. son bolum dun geceki superdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 Kaç bölümü var bitmeye veya bu son bölüm müydü? Tam adam gibi bişiler olmaya başlamıştı surekli gemide olaylar yerine biraz gezmeye falan başlamışlardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2011 bu yazarlar bu dizi iptal edilmeden once nerdeydi, son 2-3 bolum gibi dunku bolumde cok iyiydi, keske bir sezon daha uzasa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sovereign Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 :( hüzünlüyüm en son bölümden sonra... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 yazık oldu gerçekten. 2. sezonun 2. yarısı adam gibi bölümlerden oluşuyordu. bunlardan bir kaç tanesi ilk sezon ve 2. sezon başında olsa iptal edilmezdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rock Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 Böyle bir sonla kesmeleri büyük bir adilik. İnsan 1-2 bölüm daha çeker de en azından bir sonla bitirli. Stargate serisine hakaret oldu bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 Baştan çok kötü başlayınca devamını toparlayamamaları doğal. Ortada hiçbişi olmadan 1.5 sezon mal mal takıldılar, aksiyon yok, hikaye yok, senaryo yok. Arka planda sürünerek ilerlemeye çalışan bi örgü var da ne olduğu belirsiz, tempo falan yok. E kim izlesin bunu? İzleyiciyi çekecek hiçbişi olmadı. Sonlara doğru akıllandılar da o zaman da iş işten geçmişti, toparlayamadılar. Umarım çok kısa sürede yeni (ve bu sefer bi zahmet adam gibi) bir SG dizisi görürüz ekranlarda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milamber Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 Senaristler yapımcılar aynı mıydı serinin başından sonuna ona göre not edelim de bir daha dikkatli oluruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rock Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 Ana senaryo yazarları Atlantis ve Universe'te aynı(Robert C. Cooper ve Brad Wright). Brad Wright SG-1'de de çoğunlukta. İsteyenler aşağıdaki linklerden bakabilir. "Stargate SG-1" "Stargate: Atlantis" "SGU Stargate Universe" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sovereign Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 kötü haber malesef.. yazarlar artık "moving on" kafasındalar.. başka bi stargate olmicak gibi malesef.. filmleri bile iptal ettiler atlantis filmi falan olcaktı o da yalan olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rock Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 Filmlerin de iptal edildiğinden haberim yoktu. Cidden 14 yıllık diziye yazık ettiler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dralnu Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 bölüm sonunda hazır dizi de iptal falan diye bi ascension bekledim ama o da gelmedi ehue http://io9.com/5792884/10-lessons-about-life-after-cancellation-that-stargate-can-learn-from-firefly-and-star-trek var bir de, uygun bir hareketlenme olur umarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 Stargate SG1 Children Of The Gods 2009 bu filmi hangi sezondan sonra izlemeliyim acaba ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azure_Knight Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 arşivden sg-1 çıkartıp izleyeceğiz gene yapacak bir şey yok tekrardan söylüyorum iptal olmasına sebep olanların başta syfy allah belasını versin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pluviatia Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 matama said: universe in son bir kac bolumu inanilmaz oldu ya. nerdeydi bu dangalak senaristler dizi yayindan kaldirilmadan once. son bolum dun geceki superdi syfy diziyi iptal ettiğinde 2.sezonun tüm bölümlerinin çekimleri tamamlanmıştı senariste bok atmayalım o açıdan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 en sonda eli yaşlanmış sakallanmış falan böyle milleti 10 sene sonra uyandırıyo gibi bi bölüm bekledim ufağından. olmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 souldarkorn said: Stargate SG1 Children Of The Gods 2009 bu filmi hangi sezondan sonra izlemeliyim acaba ? yok mu bu sorunun cevabını bilen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 Bende sırayı karıştırdım ya vikipediada yazıyordu sıralar sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar