Efrasiyab Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 Kalbim kırıldı:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 Cok fazla beklentiniz var bence bu diziden :) Benim SG serileri icerisinde en cok zevk alarak izledigim dizi. Sezon sonu da fena degildi bence, gayet radikal degisiklikler oldu gemi duzeninde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sovereign Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 çok çok kötüydü.. rezaletti yani adamlar sıçtıkça sıçıolar dizinin içine bu kadar kötü olamaz yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mamothus Mesaj tarihi: Haziran 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2010 hiç kimse SG nin agizna SGA S05 kadar sicamaz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Haziran 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2010 Ben hala SGU serisinin tam olarak neyini sevmediginizi anlamadim. Canavar bilim-kurgu iste. Evet bir SG havasi yok, ama netekim SG havasi da benim cok hosuma gitmezdi. Evrendeki herkes ingilizce konusur, hic anlamadiklari bir teknolojiyi 15dk da hemen cozerler her seyi yaparlar falan. SGU biraz daha realistik. Galiba diger SG fanlarindan daha farkli bir seyirci kitlesi olusmus. ( Ben de SG faniyimdir, belirtmek isterim, ama seviyorum SGU u ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dralnu Mesaj tarihi: Haziran 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2010 ben varro yu oynayan mike dopud a kilim ya, adamin 3 stargate dizisinde oynadigi 4. karakter artik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Haziran 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2010 Dralnu said: ben varro yu oynayan mike dopud a kilim ya, adamin 3 stargate dizisinde oynadigi 4. karakter artik adam uzay seviyor hakkaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Haziran 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2010 güzel gibi bence. bsg aarında değil ama idare edr. sg serisini sevmem bu araa herhalde ondan güzel geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2010 Sezon finaliyle başlık Stargate kestanesi olarak değiştirilebilir. BSG ile kıyaslayacaksak, ki bana saçma geliyor o standartı tutturabilen dizi çok az zaten, Caprica ne kadar BSG'nin içine ediyorsa herhalde SGU da o kıvamlardadır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sovereign Mesaj tarihi: Haziran 13, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2010 mamothus said: hiç kimse SG nin agizna SGA S05 kadar sicamaz.. iyi demiş.. hani bütün 5. sezonu geçtim, 5. sezon finali yeter. Gelmiş geçmiş en kötü stargate bölümü falandı heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Haziran 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2010 arcane said: Sezon finaliyle başlık Stargate kestanesi olarak değiştirilebilir. BSG ile kıyaslayacaksak, ki bana saçma geliyor o standartı tutturabilen dizi çok az zaten, Caprica ne kadar BSG'nin içine ediyorsa herhalde SGU da o kıvamlardadır. BSG inanılmaz kötü bir dizi,izlerken o kadar sıkıldığım başka bir dizi yok yani gidipte arka sıradakiler falan izlesem herhalde daha çok akıcı gelir bana. Stargate ile kıyaslamam bile BSG'yi. o ne öyle kimin robot kimin insan oldugu belli değil adamın biri beyininde robotun tekiyle işi pişirmiş falan. Stargate final yapsaydı adam gibi keşke. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Haziran 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2010 SGU oncekilerden farklı ama sezon finali ilk kez gerçek anlamda güzeldi fakat final olsun herkes merak etsin hede hede diye çok fazla abartmışlar yani tanıdık tanımadık herkes ölebilir bir final bence biraz gereksiz olmuş. Birazcık daha net olsa final daha guzel olurdu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LuNiZ Mesaj tarihi: Haziran 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2010 ben diger SG dizilerinden hep uzak durmustum, neden bilmiyorum bir turlu isinamamistim o dizilere. Sonradan seyretmeye calistigimda da cok gecmis teknoloji ile cekilmis oldugundan herhalde keyif alamamistim. son derece can sikintisindan SGU a basladim, eminim daha iyileri vardir serinin icinde ancak, ben cok begendim acikcasi. final de super oldu. yuh dedik esimle beraber sonunda ;) merakla beklemedeyiz ikinci sezonu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Haziran 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2010 SG1 7. sezondan sonrasi, tamamen sakiz olmustu. Zaten filmlerle de o sakizi iyice uzatti. SGA, 2.sezon sonu 3. sezon basinda toparladi, bence genel olarak iyiydi ama 5. sezon sonunda en cacik finali yapti. Aksiyon iyiydi, hostu ama, surekli maceradan maceraya kos kimseye bisi olmasin konsepti de bir yere kadar yahu, koca seride bir general hammont oldu ana kadrodan, o da kalpten gitti:) SGU, ne bileyim, var bazi sacmaliklar(Or. Getir Carter i, Mckay i yapsin sana gemiyi, getir en baba doktoru yapsin ameliyatlari (bir kere getirmislerdi hatta ama connection lost oldu hatun), vs.), ama gene de izlettiriyor kendini. Sanirim olay karakterlerin antipatikliklerinde gizli. Bir sekilde cekiyor kendine dizi. Ama o Colonel Young i gorursem sokakta, tokatlarim walla. Hiyar herif, Rush i dovdun, biraktin gezegenin birinde iftira muhabbetine; koca gemiyi ve murettebati, sadece Rush icin, gate room un havasini bosaltmayarak tehlikeye attin. Allah seni davul etsin. Simdi o kirik burnunla oturursun asagiya. Degil Sparhawk, Allah gelse kurtaramaz seni. Diziyi de oyle bir yerde biraktilar ki, cast le isterlerse top gibi oynayabilirler gelecek sezon. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 Yeni sezon başladı, 15dk'ye izliycem bakalım. Arama çalışmıyor, başlık da 10. sayfaya düşmüş... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 Keyifliydi, ancak eski sg serileriyle universe arasında ciddi bir konsept farkı var; şöyle ki çok daha karanlık ve umutsuz bir seri. "Ş"IPOYLIR Sanırım uzayda gördükleri nebula ya da her ne idiyse stargate sg-1'de carter'ın gemiyle içine girdiğiyle benzer bir formdu (hani şu garip bir uzaylı gemisinden kaçarlarken yalnız carter'in gemide kaldığı -bayılıyordu-, diğerlerinin kaçırıldığı bölüm.) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 bu hep böyle bsg çakması olarak gidecek belli. tamam sg-1 ve atlantis ten biraz farklı olsun ama bu nedir yahu. bari sözlü şarkı çalmayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 Ben keyifle izliyorum, stargate olsun çamurdan olsun. Ha tabii SG-1'i SG-1 yapan O'Neill, Atlantis'i Atlantis yapan McKay gibi konuyu geçtim sırf karakterler için dahi deli gibi izleten oyuncular yok ne yazıkki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 Ilk bolumune baktim gecen gun biraz da, flashback'lere normal sahne gibi gecmesine uyuz oldum kapattim. Hani cok sevdigim temalar genel olarak sci-fi ve ozellikle de uzay kismi ama bu sarmadi nedense. Devam edeyim mi, ne dersiniz ? Ilerde daha da toparliyor, sukela bir hal aliyor derseniz oturup izleyeyim. Yok hep ilk bolum gibi derseniz bana gore degil zaten hic bulasmayayim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 Adam olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Innuendo Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 ilk bolumden beri bi ayagi cukurda dizinin. ara vermesi felan. buyuk ihtimalle toparlayamazlar iptal olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 2x02 rush bulmuş esas kontrol odasını. ama halen izbelikler, halen ben çözücem bu işleri. lucian ı işin içine katın ne bileyim off-world görevlere giderken aralarından biri katılsın, artık yeni birkaç ırkla tanışılsın. birşeyler olsun. drama severim ama beceremiyorsunuz ya bu karakterlerle. olmuyor yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reddiye Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 az önce izledim ra oğlancı ve pedofili omg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milamber Mesaj tarihi: Ekim 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2010 Çok tırt gidiyor, devam edeceğim bir kaç bölüm daha bakalım ne olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 güzel bölümdü. hatta uzun zamandır yayınlanan tek güzel bölümdü. birde şu sözlü şarkı olmasa bölüm sonlarına doğru. dizi iyice O.C havasına bürünüyor. küçük emrah bakışlarıyla o eleman fırlayacak diye korkuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar