Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Stargate Serisi

Sovereign

Öne çıkan mesajlar

Ben hala SGU serisinin tam olarak neyini sevmediginizi anlamadim. Canavar bilim-kurgu iste. Evet bir SG havasi yok, ama netekim SG havasi da benim cok hosuma gitmezdi. Evrendeki herkes ingilizce konusur, hic anlamadiklari bir teknolojiyi 15dk da hemen cozerler her seyi yaparlar falan. SGU biraz daha realistik.

Galiba diger SG fanlarindan daha farkli bir seyirci kitlesi olusmus. ( Ben de SG faniyimdir, belirtmek isterim, ama seviyorum SGU u )
Sosyal ağlarda paylaş

arcane said:

Sezon finaliyle başlık Stargate kestanesi olarak değiştirilebilir. BSG ile kıyaslayacaksak, ki bana saçma geliyor o standartı tutturabilen dizi çok az zaten, Caprica ne kadar BSG'nin içine ediyorsa herhalde SGU da o kıvamlardadır.

BSG inanılmaz kötü bir dizi,izlerken o kadar sıkıldığım başka bir dizi yok yani gidipte arka sıradakiler falan izlesem herhalde daha çok akıcı gelir bana. Stargate ile kıyaslamam bile BSG'yi. o ne öyle kimin robot kimin insan oldugu belli değil adamın biri beyininde robotun tekiyle işi pişirmiş falan. Stargate final yapsaydı adam gibi keşke.
Sosyal ağlarda paylaş

ben diger SG dizilerinden hep uzak durmustum, neden bilmiyorum bir turlu isinamamistim o dizilere. Sonradan seyretmeye calistigimda da cok gecmis teknoloji ile cekilmis oldugundan herhalde keyif alamamistim.

son derece can sikintisindan SGU a basladim, eminim daha iyileri vardir serinin icinde ancak, ben cok begendim acikcasi.

final de super oldu. yuh dedik esimle beraber sonunda ;) merakla beklemedeyiz ikinci sezonu.
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
SG1 7. sezondan sonrasi, tamamen sakiz olmustu. Zaten filmlerle de o sakizi iyice uzatti. SGA, 2.sezon sonu 3. sezon basinda toparladi, bence genel olarak iyiydi ama 5. sezon sonunda en cacik finali yapti. Aksiyon iyiydi, hostu ama, surekli maceradan maceraya kos kimseye bisi olmasin konsepti de bir yere kadar yahu, koca seride bir general hammont oldu ana kadrodan, o da kalpten gitti:)

SGU, ne bileyim, var bazi sacmaliklar(Or. Getir Carter i, Mckay i yapsin sana gemiyi, getir en baba doktoru yapsin ameliyatlari (bir kere getirmislerdi hatta ama connection lost oldu hatun), vs.), ama gene de izlettiriyor kendini. Sanirim olay karakterlerin antipatikliklerinde gizli. Bir sekilde cekiyor kendine dizi.

Ama o Colonel Young i gorursem sokakta, tokatlarim walla.

Hiyar herif, Rush i dovdun, biraktin gezegenin birinde iftira muhabbetine; koca gemiyi ve murettebati, sadece Rush icin, gate room un havasini bosaltmayarak tehlikeye attin. Allah seni davul etsin. Simdi o kirik burnunla oturursun asagiya. Degil Sparhawk, Allah gelse kurtaramaz seni.

Diziyi de oyle bir yerde biraktilar ki, cast le isterlerse top gibi oynayabilirler gelecek sezon.
Sosyal ağlarda paylaş

• 3 ay sonra ...
Keyifliydi, ancak eski sg serileriyle universe arasında ciddi bir konsept farkı var; şöyle ki çok daha karanlık ve umutsuz bir seri.

"Ş"IPOYLIR

Sanırım uzayda gördükleri nebula ya da her ne idiyse stargate sg-1'de carter'ın gemiyle içine girdiğiyle benzer bir formdu (hani şu garip bir uzaylı gemisinden kaçarlarken yalnız carter'in gemide kaldığı -bayılıyordu-, diğerlerinin kaçırıldığı bölüm.)

Sosyal ağlarda paylaş

Ilk bolumune baktim gecen gun biraz da, flashback'lere normal sahne gibi gecmesine uyuz oldum kapattim. Hani cok sevdigim temalar genel olarak sci-fi ve ozellikle de uzay kismi ama bu sarmadi nedense.

Devam edeyim mi, ne dersiniz ? Ilerde daha da toparliyor, sukela bir hal aliyor derseniz oturup izleyeyim. Yok hep ilk bolum gibi derseniz bana gore degil zaten hic bulasmayayim.
Sosyal ağlarda paylaş

2x02

rush bulmuş esas kontrol odasını. ama halen izbelikler, halen ben çözücem bu işleri. lucian ı işin içine katın ne bileyim off-world görevlere giderken aralarından biri katılsın, artık yeni birkaç ırkla tanışılsın. birşeyler olsun. drama severim ama beceremiyorsunuz ya bu karakterlerle. olmuyor yani.

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...