Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Stargate Serisi

Sovereign

Öne çıkan mesajlar

Arkadaşlar.. bu muhteşem yapıtların hastasıyım. Hastası olmaya devam ediyorum, hayatım boyunca olacam ve benimle birlikte Stargate hayranı olan arkadaşları, "Türkiye Stargate Fanglübü'nü" kurmaya davet ediyorum.

Stargate SG-1 ve Stargate Atlantis hakkında bilgi sahibi olmayan arkadaşlar için:

Hepinizin bildiği bir Stargate filmi vardı. Forumlardan okuduklarıma göre çoğunuz bu filmi beğenmiş. Gerçekten güzel bir filmdi. Amerika'nın bu "Stargate"'i keşfedişi ve sonu gelmez serüvenlere atılışını anlatıyordu.

Stargate SG-1, Stargate filminden sonra pilot olarak gösterime girdi ve acayip başarılı oldu.

Stargate SG-1 şuanda 8. sezona gelmiş bulunmakta ve oyuncularla 9. sezon anlaşmaları tamamlanmak üzere.

Stargate Atlantis ise, 7. sezonun sonuna kadar gelişen olayların üstüne krema, sonuç olarak aynı tat ve zevkte, aynı kalitede yepyeni bir Stargate dizisi. 1. sezona bu sene başladı ve şuan 17. bölüme geldiler.

Stargate SG-1'ın bölümlerini bazılarınız TGRT ekranlarında veya Digitürk ekranlarında görmüş olabilirsinz. TGRT'de hangi sezonlar oynatıldı bilmiyorum ama Digitürk'te sadece 4. ve 5. sezonlar oynatıldı.

Ben başından sonuna kadar bütün sezonlarını seyrettim(Atlantis dahil olmak üzere) ve gerçekten official bir Star Trek hayranı olarak Stargate'i de en az onun kadar sevdim. Umarım yardımcı olmuşumdur ve bu "fanglüp" kurmak için birkaç arkadaş bulabilirim.[signature][hline]Nail "NaileR" Avunduk
Turkish Invasion Shall Continue.. SOON
Death is beauty, when wrapped in power..
Sosyal ağlarda paylaş

aslında şuan stargate teki kapı olayınının bir benzerini araşırıyorum gerçekten ilginç :) filmi beğenmiştim dizininde bir kaç bölümünü şans eseri yabancı kanallarda izlemiştim ben varım fan kulüp işinde[signature][hline]HisarOyun.Com&FrpNet.Net
CeyhunAlyeşil
Sosyal ağlarda paylaş

yaw ben biliyorum da acaba o mu ?
hani o stargate den gecip Mısır benzeri bir gezegene gidiyorlar oradakileri kurtariyorlar ,
eger o ise güzel bir film hatta bir ara dizisi vardi baya da bekliyordum aha baslayacak diye de .
sonra kayip oldu nedense ortaliktan ,
ha bu arad nerden bulabiliriz onu ,
varsa bildiğin bir yer cekelim .iyi hatirlattin , unutmustum ben onu[signature][hline]Nemo me impune lacessit.-Karşılığını ödemeden kimse bana zarar veremez.
Utinam tam facile vera invenire possem quam falsa convincere.-Keşke neyin doğru olduğunu da , yanlışı farkettiğim kadar kolay bulabilsem.
Sosyal ağlarda paylaş

Stargate....... Ilk izledigim günü hatirliyorumda sonunda "vay bea!" demistim.Gerçekten çok güzel bir filmdi ve misir kültürü hayrani olarak beni atmasferi baya büyülemisti. Neyse hiç bir dizisini izlemedim hatta oldugundan bile haberim yoktu ama bu fan club isinde bende varim.[signature][hline]Garbin cebin-i zalimi, affetmedim seni
Türküm ve düsmanim sana, kalsamda bir kisi
Sosyal ağlarda paylaş

filmi baya bi güzeldi de dizisini hiç izlemedim. izlemiş olsam fanklüp işinde yardımcı olmaya çalışırdım. ama kurulursa dizileri izledikten sonra üye olurum fan klübe

bu arada sovereign türkiyedeki tek star trek fan sitesinin sahibiydi bu yüzden official fan demiş kendine :)
www.uzayyolu.cjb.net[signature][hline]a.k.a "bay bomba"
SWG: Ottkoo Jeliyeer of Eclipse Galaxy
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Creel, 10 Ocak 2005 09:25 tarihinde demiş ki:
len bi ise yara stargateleri dvdye yaz gönder bana :P o kadar download edebilitem yok
atlantisin reklamini görmüstüm ama ilgilenemedim hichh.
hadi aslansin sen yazarsin bi dvd yollarsin bana dimi

Hocam, DVD writer bozuldu.. düzeltirsem halledicem.[signature][hline]Nail "NaileR" Avunduk
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Truwan, 11 Ocak 2005 21:39 tarihinde demiş ki:
Stargate....... Ilk izledigim günü hatirliyorumda sonunda "vay bea!" demistim.Gerçekten çok güzel bir filmdi ve misir kültürü hayrani olarak beni atmasferi baya büyülemisti. Neyse hiç bir dizisini izlemedim hatta oldugundan bile haberim yoktu ama bu fan club isinde bende varim.

Hocam, eğer gerçekten öyle Mısır tarihi gibi olaylara hayransan.. diziye benim gibi hasta olursun. Adamlar gittikleri her gezegende, dünyanın geçmişinden gelen bir sürü değişik kültürlerin karışımı var. Neler neler var..

Bu arada sen bizim Nebula'nın başındaki Brotherhood of Order'daki Truwan mısın :D[signature][hline]Nail "NaileR" Avunduk
Sosyal ağlarda paylaş

said:
-MrBomb-, 11 Ocak 2005 22:53 tarihinde demiş ki:
filmi baya bi güzeldi de dizisini hiç izlemedim. izlemiş olsam fanklüp işinde yardımcı olmaya çalışırdım. ama kurulursa dizileri izledikten sonra üye olurum fan klübe

bu arada sovereign türkiyedeki tek star trek fan sitesinin sahibiydi bu yüzden official fan demiş kendine :)
www.uzayyolu.cjb.net

Hocam, sahibi değilim :) üyesiyim ama sahibiyle hergün maillaşırız.[signature][hline]Nail "NaileR" Avunduk
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Sovereign, 12 Ocak 2005 00:01 tarihinde demiş ki:
said:
Truwan, 11 Ocak 2005 21:39 tarihinde demiş ki:
Stargate....... Ilk izledigim günü hatirliyorumda sonunda "vay bea!" demistim.Gerçekten çok güzel bir filmdi ve misir kültürü hayrani olarak beni atmasferi baya büyülemisti. Neyse hiç bir dizisini izlemedim hatta oldugundan bile haberim yoktu ama bu fan club isinde bende varim.

Hocam, eğer gerçekten öyle Mısır tarihi gibi olaylara hayransan.. diziye benim gibi hasta olursun. Adamlar gittikleri her gezegende, dünyanın geçmişinden gelen bir sürü değişik kültürlerin karışımı var. Neler neler var..

Bu arada sen bizim Nebula'nın başındaki Brotherhood of Order'daki Truwan mısın :D

Yuh yav nasıl hatırladın ben bile unutmuştum:) şimdi slayertrde spirits of natureun başıyım. Senin dediğin 3 sene önceki hikaye sağlam hafıza varmış sende. Evet mısır kültürüne hayranım(eski mısır) dizileri nasıl izleyebilirim bi yol yordam gösterirsen sevinirim.[signature][hline]Garbin cebin-i zalimi, affetmedim seni
Türküm ve düsmanim sana, kalsamda bir kisi
Sosyal ağlarda paylaş

8. sezonun 9uncu bölümüne kadar hepsini izledim, sonrasını bulamadım. Süper dizidir harbiden, richard dean anderson zaten manyak bi karakter ama hikaye/atmosfer de harika. Ne moron derecesinde ciddi ne de bayat komediden ibaret, çok güzel ayarlamışlar. Sıkılmak söz konusu değil.

inşallah bulucam sonrasını da izlicem. Fanglüpe girmek gibin bi niyetim yok ama ne yazıkki :P
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Sovereign, 11 Ocak 2005 23:58 tarihinde demiş ki:
said:
Creel, 10 Ocak 2005 09:25 tarihinde demiş ki:
len bi ise yara stargateleri dvdye yaz gönder bana :P o kadar download edebilitem yok
atlantisin reklamini görmüstüm ama ilgilenemedim hichh.
hadi aslansin sen yazarsin bi dvd yollarsin bana dimi

Hocam, DVD writer bozuldu.. düzeltirsem halledicem.

git yenisini al ben anlamammm!! cizerim bilahere..
uyardim bak..[signature][hline]
Creed Demastikus Captain of the Apocalypse Class Battleship Vampire
"Who wants to live forever?"
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Exodus, 17 Ocak 2005 14:44 tarihinde demiş ki:
8. sezonun 9uncu bölümüne kadar hepsini izledim, sonrasını bulamadım. Süper dizidir harbiden, richard dean anderson zaten manyak bi karakter ama hikaye/atmosfer de harika. Ne moron derecesinde ciddi ne de bayat komediden ibaret, çok güzel ayarlamışlar. Sıkılmak söz konusu değil.

inşallah bulucam sonrasını da izlicem. Fanglüpe girmek gibin bi niyetim yok ama ne yazıkki :P

sen yaz o zaman sende vardir kesin o bölümlerin tümü isterimm!!!! ankaraya gelir daitirim oralari bilesin (:[signature][hline]
Creed Demastikus Captain of the Apocalypse Class Battleship Vampire
"Who wants to live forever?"
Sosyal ağlarda paylaş

izlediğini siliyomusun? Çok yazık abi.. Ben de hepsi duruyo.. sıkıldıkça tekrar tekrar izliyorum bölümleri o kadar muhteşemki..

8. sezonun - du bi saniye bakim hemen arşivime - 14. bölümüne geldik. 15. bölüm yarın akşam (Salı akşamı) oynayacak. Çok heycanlı saniyeler bizi bekliyor.

Creel: Abi laptop tamamen bozuldu. Hiçbir resolution değişimi gerektiren program açılmıyor + açarsan bilgisayarı da bozup ekran çıkışını bozuyor, dolayısıyla hiçbirşey göremiyorsun bilgisayarı açarsan. 1 hafta sonra falan 2. tamire gönderiyorum. O sırada söyleyecem düzgün DVD writer taksınlar diye.

Truwan: Hojam özledik seni ya nerelerdesin.. Kayboldun bi anda eheh. O zamanları nasıl unuturum abi.. UO hayatımda en eğlendiğim zamanlardı.

Arkadaşlar bölümleri edinmek isteyenler Emule'dan yükleyebilirler. Doğru duyduysam, çok rağbetten dolayı iyi seedleri varmış Stargate bölümlerinin. Artı olarak bir torrent sitesi vericem, ordan en son bölümleri direk indirmeye başlayabilirsiniz.

btefnet.net

Daha çok Stargate hayranı duymak beni çok sevindiriyor.

Saygılar, sevgiler[signature][hline]Nail "NaileR" Avunduk
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...