SoRaTh Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 said: ssj4songoku, 26 Temmuz 2005 00:16 tarihinde demiş ki: Vallahi ben ally kısmı nasıldır çok bilemem çünkü horde'um ama yptığım pvplere ve duyumlara göre cidden kötü gözüküyor.Hatta allyların en kötü olduğu serverların başında geliyor diyebilirim.Tabi aldığım duyumların abartı olma ihtimalide var.Fakat açıkcası bende buranın allylarını pek beyenmedim.Özelliklede WSG'da Jmpl diye biri var vanish bugı kullanıyo bayrağı taşırken çok gıcık oldum şahsen arkadaşa.Neyse bunlar benim gözlemlerim birde ally tarafından dinlemek lazım. Gerçekten pvp lerde ve WSG de dökülen bi alliance fakat sabit bi kaç takım var hep birlikte giriyolar onlar baya ii. Jplm de gördüğüm en ii pvp cilerdendir bi paladinle yapmış olduğu 8dk lık dueli izledikten sonra resmen ona taptım kendisi rank 11 olmakla birlikte hala thrash blade kullanmakta, eline dalrend setini alırsa kim bilir ne olur düşünmek istemiorum =) ps: bu arada paladin ezikmiş demiyesiniz oda full set sahibi rank 10 ve serverdaki en ii paladindir =)[signature][hline]Sorath --> lvl60 Human Rogue Frostwhisper Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Ya yok yani ne kadar iyi pvp ci olursa olsun vanish abilitysini böyle abuse etmesi hiç hoşuma gitmiyor.Tabi bide biz hordelarda haritada dağlarak açan herifler var onlarada biraz gıcığım.Abicim şu oyunu düzgünce oynayın abuse yapmanın ne anlamı var. Tabi bu arada Jmpl'in WSG'ye genellikle çıkan kurma takımı güzel bunun da altını çizmek lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dalamar Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Siz asıl hawk denilen şerefi eksi exploiter HER zaman yaptığı placament bugını biliyormusunuz? Clipping yapıyorlar , çıkılamayacak yerlerde bayrağı saklıyorlar ve benzerleri.. Alın size bir örnek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pestilence Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Gaxx 60 Rogue Ariath 40 Priest Hawk a uyuzum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Teddy Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Hawk general 1 de dimi :)[signature][hline]Nargilenin dumanına benzer hayellerim sadece beni zehirler ve uçup gider... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pestilence Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Ya adam çok çirkef oynuyo Odinn in ss inde görüldüğü gibi... yoksa kaç kere dövüyorum ben onu... general diil atatürk olsa ne yazar adam felaket lame... bide bizim serverdaki alliancelara hawktan daha uyuzum... Dimtim diye priest var WG de ben heallamam ona göre dedi ben orda tamam dedim artık.... O an charı silip horde açasım geldi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lion_Strimple Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Hawk iyi bir shaman digerlerine gore. Oyunu birakip gitmesi ayri konu. FE forumlarinda tartisildi cok. Ama yine hepimizi guldururdu :p Ayrica o takimda Jpml nin bir fonksiyonu pek yok esas isi priest ve mage ler yapiyor. Serverda cok iyi pvpci diyebilecegim bir insana rastlamadim oynadigim surece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Bug abuse glich falan filan kullanan her türlü adama uyuzum abi hangi tarafta olursa olsun.Özellikle az önce bir oyun oynadım bizim druid durmadan bayrağı verin ben bir glich biliyom onu kullanıyım diye spamlıyordu.Utanmada kalmamış artık... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lion_Strimple Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Bir Druid flag capture icin bir glitchden faydalanmaya ihtiyac duyuyorsa gercekten aciz bir oyuncu demek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nameless Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 olley be sonunda zarkuu level1 NE rogue heheheh[signature][hline]karnım aççç! çok klas bi blog karakedi, 25 Temmuz 2005 20:59 tarihinde demiş ki: ya sabır a.k. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cursed_knight Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Beyler bir sayfa vardi ordan hangi serverda kac kisi var, kac class var gibi istatiksel verilere ulasabiliyorduk. Acaba linkini verebilirmisiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasha Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 http://www.warcraftrealms.com/eu_realmstats.php[signature][hline] Sozlukte ben - Neye benzer bu adam? - MSN Owumyr of Frostwhisper Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Battalgazi Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Arkadaslar bu serverda tauren karakter acmis bulunmaktayım beni guildine almak isteyen varsa soyleyebilirmi?[signature][hline]İmazyı editleyen zihniyeti kınıyorum. Sürü koyun nereye kadar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SAMETS Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Oyunu sipariş verdim.2-3 güne kadar bende NE char açıcam Frostwhisper'da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sintisyzer Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Lvl 7 UD Warlock Aicha ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SAMETS Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Smthrill - NE Warrior Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Ya bende başladım burda dwarf priest kasıcam bana instance farm yaptırcak high lvl arkadaşlar lazım :) birde benım burda bir arkadaş vardı ya ahha nasıl bulucam ha bu arada nickim osuranboga silvermoondaki gibi :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eeroverian Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Merhabalar, The Pantheon Guild'i Frostwhisper'de arasında Altyapı olarak Düşük Levelli Warrior,Druid ve Hunter alacaktır.İlgilinenenlerin MSN: [email protected] 'a başvurması rica olunur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nameless Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 ahanda bizim guildin kurucus da burdaymış :)[signature][hline]karnım aççç! çok klas bi blog Zarkuu lvl ?? - Frostwhisper Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
allf Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 lvl 40 darf warıor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
heso Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Bende bugun başladım Human Mage Lvl 7 Rhekhar[signature][hline][b]Liv Tyler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Level 30 oldu mage character im, her türlü farming teklifine açığım[signature][hline]Why are you so weak ? Because your hate is weak! / Uchiha Itachi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
muzcu Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 kaç aydır takip ediyorum burayı da yazmak şimdiye denk geldi. Muzcu - lvl60 human mage Kızıl Elma guildini kurmuştuk arklarla 2,5 - 3 ay devam ettik ama yakında üni başlıyor ben de ingilizce çalışıyorum hazırlığı atlamak için. 1 ay sonra üni başlıyacak bölümüm de Fizik olduğu için oyuna da pek giremiyeceğim için guildle uraşamayacaktım o nedenle sevdiğim biri olduğu ve güvendiğim için Elmatador'un başlattığı 55+ türk guildi olan soulbounds'a arkadaşlarla beraber girdik. 55- arklarımızı bekliyoruz 55+ olsunlar diye ve de 55+ olup da offline takılanların online olmasını bekliyoruz :) artık herkes baygınlık geçiriyor bu oyunda, bari beraber takılalımda oyun zevkimizi kurtaralım dedik. Harbiden bu server baydı ya. 52-60 lar paso yeniliyor bg de. 1-2 tane grup varmış, raid kurup giriyorlarmış işte onların biraz şansı var hordlara karşı ama bg de de hile yapıyorlar felan filan. Ayrıca bu serverda ah olsun, item piyasası, ench piyasası rezalet. bi staff (malum) var kimi 600 altına satıyor kimi 1200 altına satıyor. ah de item yok. dandik dandik itemleri sırf mavi diye 30-60 altından aşaa satmıyorlar aslında benim de işime geliyori daha iyi yeşil itemleri 5-10 altına alıyorum :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 muzcu ah piyasası sanırım sizin tarafta oturmamış,horde tarafında cogunlukla stabil.cok nadiren swiftness recipesi gibi seyler sapıtıyo(2 misli)ama 1-2 gunde düzeliyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cursed_knight Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Bugun ilk defa hunteri hunter gibi oynayan bir player ile kapisdim tauren hunter level 33, ben ise 36 paladin. Ne yapdiysam adamim yanina bile yaklasamadim. Helal olsun diyorum. Daha onceki hunterler neden ise bana kiliclari ile daliyorlardi ve oluyorlardi :) itiraf edeyim kilicla dalmalari daha guzeldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar