Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

EU - Frostwhisper Realm Başlığı

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Lvl 48 Orc Shaman[signature][hline]"Sword is a weapon. Swordmanship is learning how to kill. No matter what ideals you claim how you call it, that is the only truth" Hiko Seijuro

:hrr:"Öğretmek kendinde başlar.İlk önce kendine öğret sonra başkasına" :hrr:
Mesaj tarihi:
said:
observer, 25 Haziran 2005 01:33 tarihinde demiş ki:

L50 NESP Rre

Bu ne ya :-?[signature][hline]"Sword is a weapon. Swordmanship is learning how to kill. No matter what ideals you claim how you call it, that is the only truth" Hiko Seijuro

Mirekis lvl48 Orc Shaman -Frostwhisper
Mesaj tarihi:
said:
ursusarctos, 30 Haziran 2005 22:45 tarihinde demiş ki:
Erbrenas 52 NE rogue
Balaban 34 Dwarf priest

selamlar efenim =)
uzun zamandır yoksun girmiosun hiç yaw yapma öle=)[signature][hline]Sorath --> lvl60 Human Rogue
Frostwhisper
Mesaj tarihi:
said:
nameless13, 30 Haziran 2005 16:48 tarihinde demiş ki:
şu anda wow kutusu önümde ama daha kredi kartım gelmedi 2-3 güne frostwhisper'a geliyorum

Horde ol bak süper olur.BG'de NE öldürürüz :)[signature][hline]"Sword is a weapon. Swordmanship is learning how to kill. No matter what ideals you claim how you call it, that is the only truth" Hiko Seijuro

Mirekis lvl51 Orc Shaman -Frostwhisper
Mesaj tarihi:
Sonunda oyuna girebildim :), level 5 nightelf hunterim (1.5 saatte 5 level nasil iyimi :P ) yalniz ne isim koydugumu hatirlamiyorum karaktere. Burning legiona girmek istiyordum aslinda ama server fullmus ve beklemek de istemiyorum o yuzden frostwhisperi tercih ettim. Birde merak ettim mesela bizim frostwhisper realmi max kac oyuncu aliyor. Mesela burning legion full dolu bir 5000 oyuncu varmidir.
Mesaj tarihi:
teşekkürler :)
Bizde bloodscalptan guildten arkadaşlarla başladık 9 gün önce. Şuan lvl 45 human warriorum var

[Bu mesaj Dalamar tarafından 05 Temmuz 2005 19:22 tarihinde değiştirilmiştir]
  • Yeni Oluştur...