Absolut Mesaj tarihi: Şubat 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2007 ED FTW Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2007 up ulan up, gelin arena yapciz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 teeey teey, nerdeeen nereyeeee abso'nun deyişiyle eheh, yad ettim şu zamanları şimdi. azmo'nun yönettiği raidler filan başka bir keyifti. spriestler'in araba yüküyle bufflandığı günleri kaçırdı. :p en son da pope frostmane için ayrıldı maalesef ama halen buradayız, ekip birkaç ayrı guilde dağıldı ama artık. belli bir topluluğu uzun süre boyunca işleyen bir guildde devam ettirmek güç cidden. bir yerden çatlak veriyor ille ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 BE mage im 67 oldu =P popu kızartmak tek amacım şu oyunda =D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 Reroll Frostmane gogogo :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 o sansi kacirdin artik reno gerci frost degilsen yine yiyecektin dayagi ya neyse :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 Niyeymiş blazing speed gg :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 imba itemlariyla proclayana kadar yasar ya :p hadi reroll frostmane darki yalniz birakmayalim ED gay server zaten [ Mesaj 27 Temmuz 2007, Cuma - 18:16 tarihinde, Popeye tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 Olmaz, kız sanıyolar beni ED'de, forsum var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2007 pvp server ve horde heh, lvl 70 full sezon 2 gladyatör ve t5 setli charım bile olsa oynamam herhalde orada.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2007 senin icin kurumus artik sirf tartisacak konu olsun diye paladinde kaldin zaten :p her patch nerfleri konusuyorsun gel aslan gibi tauren shamanini ac kodolarla gures tut barrensta kendine gelirsin hemen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2007 dark hala oynuyo mu yaw, hangi sunucudasınız? dark da mı ED'de devam ediyo yoksa?!?bir! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2007 Benim Sam gibi takıntılarım yok Pop, lvl 70 full sezon 2 gladyatör ve t5 setli charı verin 5 dakikaya o sunucudayım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2007 yok black, o ve bombacı frostmane'delermiş, pope da işte raidlerden hevesini aldı sattı gitti oraya. :p dark oyunu bırakırsa filan döner artık herhalde.. pvp sunucusunda oynayacağıma aslan gibi warhammer'a geçerim çıkınca heh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2007 raidlerden heves alip satmismisim pvp yapacak takim yok serverda olmussunuz iyice (arenayi katmiyorum ki ona baslasam bile 10 kisilik takimla kasilmaz) burasi aslan gibi oyle abartildigi gibide degil pvp serveri 43 levelda sadece 3 kere level 70 oldurdu beni ki ikisi stvdeydi en sakat yerlerden biri senin ruhun carebear olmus artik acil hardcore pvp lazim sana ozune donmen icin arcanede geldi bir daha ugramadi o da satici cikti YAKISMIYOR DAI Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2007 valla bugün eots yapıyorduk yev, arcane, gall, ben ama lag gene uçtu gitti, çıktım mecbur. bir aydır hergün aynı şey zaten oynayasım kalmadı oyunu, fol mu cast ediyorum hl mi belli değil. hayır böyle diyorsun da beraber arena, bg yaparken "uğraşamam pvp ile paso raid yapacam" diyen ben miydim? :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2007 Tabi kızartacağımı anlayınca kaçtı pop, eh bekliyordum zaten böyle birşey! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 ne guzel gunlerimiz gecmis lan. burada her raid progress posttaki raidleri de hatirlarim ha teker teker :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 Öff wow oynamış onca sene yetersiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 geçen gün düşünürken aklıma geldi ilk nef kill'den vestments alıp akabinde oyunu bırakman bap, iyi eğlendik ama o zamanlar. (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ekim 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2009 Uplamasana kardeşim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Ekim 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2009 Sam said: geçen gün düşünürken aklıma geldi ilk nef kill'den vestments alıp akabinde oyunu bırakman bap, iyi eğlendik ama o zamanlar. (:P) bak sam o staff benim icin cok onemli baska bir silah kullanmam uzun sure hadi borc ver hahaha hatirladin mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 10, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2009 hatırlamam mı, hala anlatıp duruyorum "mmo'da kimseye borç vermeyin" öğüdüyle hahaha "oyundaki tek istediğim şey bu dude :( " Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ripe Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 Bu realmin son durumu nedir? Alt açmayı planlıyorum da bir sorayım dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 Sam said: hatırlamam mı, hala anlatıp duruyorum "mmo'da kimseye borç vermeyin" öğüdüyle hahaha "oyundaki tek istediğim şey bu dude :( " şunu bana 1 yıl önce söyleseydin ya dfgdfg bi de pop böyle ya hep giydirip giydirip karakterlerini baska karakter kasıyo =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar