Dynun Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 işte böyle demiş yiğit özgür. katılıyorum çoğu sokakta dolanan insan(!) da böyle işte. :)[signature][hline]I`m in love with my lust Burning angelwings to dust I wish I had your angel tonightG3NK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenge Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Kısa ve öz olmuş[signature][hline] Rüyaları gerçekleştirmenin en iyi yolu uyanmaktır. G3NK-Benimaru Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 O karikatürün devamı da süper :)[signature][hline]Kalın odun zırh içindeki şovalye ruhu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Muhallebi Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Dün american pie 2'yi izledim. Ordaki stifler'in hali geldi aklıma hehe :-)[signature][hline]-Little angel go away, come again some other day. Devil has my ear today, I'll never hear a word you say. He promised that I'd find a little solace and peace. Whatever just as long as I don't feel so desperate. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 farklı bir bakış açısı sanırım :p ama hoşlandıgım kişiler için hiç bu şekilde düşünmedim :)[signature][hline] _Kusuk_ Aut disce aut discede. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zeytin Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 ahahaha :))[signature][hline]Bu arada açılmıştı bu konu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Finrod Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 lol yaa :)[signature][hline]Ve Buddha onlara dedi: "-Size benim kim olduğum sorulduğunda, ne cevap vereceksiniz?" Onlar dediler: "-Sen bizim varoluşumuzun temelindeki eskatalojik manifestasyon ve açıklanan öz benliğimiz bağlamının ontolojik temelisin." Ve Buddha cevap verdi: "-HA!?" msn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Mikael_ Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Ehaha şahaneymiş:)[signature][hline]We're Opeth from Sweden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Penguen almayalı da bayağı oldu ya :) Devamını da koysaydınız Dynun Efendi?[signature][hline][b]nille vakt-i zamanında msn'de demiş ki: bi keresinde cok gothic giyinmistim. annemle beraber yürüyorduk. iki amele gecti, seytaaaaan diye laf attilar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Cleglaw- Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 bu hafta penguen süper :) kaçmaz! üstelik yılbaşı takvimide var. bana yiğit özgürünki çıktı :D[signature][hline]Vücudundan kurtul, sadece zihnin ve ruhunla yaşa, o zaman toprak altında da nefes alabilirsin. Cüneyt Arkın, Dünyayı Kurtaran Adam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loli-pop Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 ahahaha koptum süper ya.. tam bizi anlatan bi karikatür olmuş..:)[signature][hline]-houston, üşüdüm olm ben güneşe yaklaşıcam biraz. -apollo bu cok tehlikeli yapma. gemiye zarrar verebilirsin. -hey .....na koyum ne değerli geminiz varmışş sicem yaa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Böyle erkek yok. yiğit özgüre dava açacam :D[signature][hline]Ayağa kalk, uyumak için önümüzde sonsuzluk var.. --------------- Kim demiş haram nedir bilmez Hayyam? Ben haramı helalı karıştırmam: Seninle içilen şarap helaldir, Sensiz içtiğimiz su bile haram Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lethious Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 selamlar bu iki kareyede harfiyen katılıyorum :p teşekkürler[signature][hline]www.otostopcu.org My flavour is you babe... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 ahahaha :D doru aslında.[signature][hline][b]porsuk, 03 Ekim 2005 23:10 tarihinde demiş ki: herkez kopmuş yarılmış iptal olmus ama biz ingilizce bilmiyoz bu ne kültür boyle. bu nasıl bir bilimsellik bu nasıl evrensel yaklaşım bu nasıl yitirilmemiş felsevi birikim betime uyum ahenk lisan skuhut u fosforik cümle kapitalitik osturafyon [/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mADmaXimus Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 aha bana boş çay kaldı devamının orasında kopmuştum ya :D[signature][hline]Lianna Human Paladin Gloria Honorifice Pralium Facio Animus Gradior Quo Prodo, In Excelsis Precedo Bellator Decerte Adversa Incurro Invadoria Desideratus Fatum! Desideratus Bellum! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
laverda Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 ahauha ben öyle değilim ama[signature][hline]vampir dövdüm çok yoruldum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
death_cuk Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 yok bu adam gerçek sewgiyi bilmio hehehee[signature][hline]ben hiç mutlu olamıcakmıyım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rush Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 yiğit özgürde yapıyordur bunları.[signature][hline]Geldiğin yollardan 30 kere geçtik , aldığın nefes kadar lan esrar içtik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghost_boo Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 ama devamını merak ettim..:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 harbiden devamı demiş birisi :P devamı nerde vardır[signature][hline]Mu Online, Navy Field, RF Online, Space Cowboys, D&D Online, DaoC, Dark n Light, Dofus Online, Goonzu Online, Guild Wars, Silkroad Online, Ultima Online, WoW... Mmorpg portalı her türlü bilgiyi buradan alabilirsiniz ve yukardaki oyunların forumları bulunmaktadır. www.mmoturk.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 yok boşverin devamını =)[signature][hline]I`m in love with my lust Burning angelwings to dust I wish I had your angel tonight G3NK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 anladığımız kadarıyla çok kötü devamı hahaha[signature][hline]Mu Online, Navy Field, RF Online, Space Cowboys, D&D Online, DaoC, Dark n Light, Dofus Online, Goonzu Online, Guild Wars, Silkroad Online, Ultima Online, WoW... Mmorpg portalı her türlü bilgiyi buradan alabilirsiniz ve yukardaki oyunların forumları bulunmaktadır. www.mmoturk.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 ehu bu haftaki penguen ya. devamında wundebah gibi bi şey hatırlıyorum. :p[signature][hline]That is not dead which can eternal lie, And with strange aeons even death may die. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 [Bu mesaj elesso tarafından 02 Ocak 2006 19:27 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 :) Guzel.[signature][hline]Ya questioned, did I care You could ask anyone, I even said Ya were my great one Now its, over, but I do admit I'm sad. It hurts real bad, I cant sweat that, cuz I loved a hoe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar