Mindbreaker Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 70lvl undead rogue Mindbræker Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SethValor Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 Gangren said: Nighelft Paladin? :p Off ya X( Bloodelf paladin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raistlinthewiz Mesaj tarihi: Kasım 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2008 aKuMa said: dunemaul horde Undead rogue Syra /kiss Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
endless_night Mesaj tarihi: Kasım 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2008 gördüğüm en kötü serverdı şuana kadarki sanırım lag desen çok fazla genel ve trade chatten birbirine küfür edenler her maçdan sonra maçın geyini yapan mal tipler doluydu düzeldimi şuan bilmiyorum türk ppl çok fazlaydı ben migrate ettiğim zamanda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LuNiZ Mesaj tarihi: Kasım 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2008 guzel su aralar.. :) ben memnunum acikcasi.. Gressil, UD rogue.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alpg Mesaj tarihi: Kasım 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2008 imlih ,belf pri olarak dunemauldaym daha önce de bubituzak ve sutoglan olarak oynuodm yine dunemaulda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zeppelin Mesaj tarihi: Kasım 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2008 Stormwaker, tauren druid lvl 75 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 şöle zevkli-olgun hardcore olmayan ama arada naxx felan yapan bir guild arıyorum karakterim mage orta derecede epic-mavi karısımı itemleri var,teşekkürler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smyrnas Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 "metalbender" 67 deatknigth:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 belirtmeyi unutmuşum horde olacak:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaaL Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 başladım bu realmde. orc DK. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smyrnas Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 reroll yaptıgıma binpişman oldugum generalde her daim turklerle dalga gecildigi,surekli turklere hakaretin oldugu. egoları inanılmaz yuksek bir iki iyi iş yapan turk guildnin oldugu,yabancılarının çok ama çok leş oldugu ,turk çok diye ipini koparanın geldigi ölmeye yuz tutmuş bir server:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
janis Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Bende bu server'a zamanında Tyrants guildi için gelmiştim. Sonra Tyrants guildi dağıldı. O kadar pişmanım ki şimdi geldiğime. Yerli / Yabancı o kadar çok noob varki , gülme ve ağlama arasında kalırsınız. Genelde oyuna yeni başlayan tipler burada hep. Türk guildi olarak sadece Catasrophe iyi işler yapan. Diğer turk guildleri toplama adamlardan olusuyor. 25 online bulurlarsa raid yapıyorlar, şansları ve sabırları varsada bir iki boss kesiyorlar işte. Şimdiye kadar 6-7 kez migrate'e para verdim. Artık vermekte istemiyorum. Eğer free açılırsa hiç düşünmeden kaçacağım bir server dunemaul. Gideceğim yere bakmıcam bile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Yeni lfg sistemi geldiğinden beri sorun yaşamıyorum ben gruptakilerle. Sadece işim olunca Dalaran'a gidiyorum, içim rahat. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Neiloth- Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 bi priest levellıyorum bu realmda, pati var mı hiç? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 Epey kişi var sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaaL Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 BaaL said: başladım bu realmde. orc DK. gittim bu realmden 3 gün önce. orc DK. ps: karazhan'a geçtim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smyrnas Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 darısı başımıza inşallah :) cataclysm de twisting nether da olacagım buyuk ihtimal :) bu arada bir çok twisting e gecmeye başladı şu ana kadar giden guild ler saglam turk guildleri ama yakında takipçileri gelir orayıda burnin legion,dunemaul gibi bir yere ceviririz:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 janis said: Bende bu server'a zamanında Tyrants guildi için gelmiştim. Sonra Tyrants guildi dağıldı. O kadar pişmanım ki şimdi geldiğime. Yerli / Yabancı o kadar çok noob varki , gülme ve ağlama arasında kalırsınız. Genelde oyuna yeni başlayan tipler burada hep. Türk guildi olarak sadece Catasrophe iyi işler yapan. Diğer turk guildleri toplama adamlardan olusuyor. 25 online bulurlarsa raid yapıyorlar, şansları ve sabırları varsada bir iki boss kesiyorlar işte. Şimdiye kadar 6-7 kez migrate'e para verdim. Artık vermekte istemiyorum. Eğer free açılırsa hiç düşünmeden kaçacağım bir server dunemaul. Gideceğim yere bakmıcam bile. Gel Twisting Nether'a Guilde ihtiyacın bile yok.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smyrnas Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 trade channel biraz once gene karıştı turkler birbirine girdi:D anam anam ama ne kufurler ediyor bizimkiler birbirine varya off hem komik hem üzücü:) sebepte hep aynı ha! bizimkilerin yaptıgı bişeyden dolayı gavurlardan biri cıkıyor ataturk e turklere saymaya başlıyor sonra bizimkilerde ing olmadıgı için turkçe sövmeye başlıyorlar ,sonra biri çıkıp bırakın şu turkçe konusmayı bundan boyle yapıyorlar diyor, en son bizimkiler ana avrat birbirlerine giriyorlar:D enson trade i kapattım valla:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 MasterHapLo said: aksamlari cekirdek falan al yanina ac trade channel i izle. +1 :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Neiloth- Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 47 oldum dual talent parası denkleşmiyo delircem :( 2 haftalığına faizsiz 500g verebilecek pati aranıyor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dEaThMooN Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Geçen bi türk bişi ninjalamış .. Raiddeki diğer elemanlar da trade'den bağırıyodu; " ... is not only a ninja he is also OÇ" diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Neiloth- Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 "insanın kendi serverı gibisi yok" dedi biri :D hemen arkasından biri de "sanki babasının serverı" dedi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smyrnas Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 bugun adamın biri alt kasarken bana pedal yokmu bunda pedal diye sordu:) pedal ney dedim? bu oyuna pedal takılmıyormu dedi! yahu ne pedalı nediyorsun dedim ? ohoooo dedi sende hiç bişey bilmiyorsun dedi:S cidden pedal ne bilen varmı? heirloom itemleri geri yollayıp lvl 21 karakteri sildim birdaha da turkçe isimli karakter açmamaya yemiin ettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar