Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

aşk...(siz doldurun)

wEll

Öne çıkan mesajlar

karşılıklıysa ilk zamanlarında heyecanlı ve zevkli birşey.
karşılıksızsa acı.

sonraki zamanlar kişiye göre baya deişiyor sanırım...

bkz. s 38 aşkın sonsuza kadar sürmesi
bkz. s 39 aşkın acıya dönüşmesi
bkz. s 59 aşıkın sevgiye dönüşmesi
bkz. s 77 aşkın alışkanlığa dönüşmesi
bkz. s 1211 aşkın sıkıntıya dönüşmesi
Sosyal ağlarda paylaş

said:
bazen insan kendisine engel olamaz ya hani, aslında istemez yüreğinin onunla çekip böylesine kendisini terk edip gitmesini... ama fark ettiğinde artık yapacak bir şey olmadığını, her şey için çok geçtir. zamanı gelmiştir ve yüreği onunla çekip çoktan gitmiştir ve aslında bir daha hiç gelmeyecektir. işin en kötü tarafı bunu kendisinin de bilmesi ve kabullenememesidir.

kabullenememek bile aslında bir kabulleniştir. ona tamamen bütün kalbini teslim ettiğinin kabullenişi... önce direnmek ister buna ama bilir daha doğrusu farkındadır elinden hiçbir şey gelmeyeceğini. ve sever hiçbir şey düşünmeden aslında ne başı bellidir bu maceranın ne de sonu. herkes ister ki sonu mutlu sonla bitsin ama kim bilir? sonsuza dek mutlu yaşadılar! bu yalnızca masallarda olmaz mı?

sonra umutsuzluk ve mutsuzluk başlar. masallarla büyümüşüzdür çünkü! ama sona bakmak korkaklıktır bu durumda. çünkü artık o çemberin ortasına düşmüşsündür. dönüp dursan da geleceğin yer aynıdır. adı aşktır işte bu duygunun. ve de iki durum vardır: ya çemberin içindesindir ya da dışında. aşkta ortada kaldığını sanan çoktur ama bu imkansızdır ya seversin ya da sevmezsin. yok şusunu seviyorum da busunu sevmiyorum yalandır. kendisi duyuyordur yüreğinin sesini çünkü bir şey ya vardır ya yoktur.

itukampus.com dan alıntıdır.

aşk, hormonal birşey değildir. o hoşlanma veya sevgi dir. aşk o kadar basit bir şey değildir bence. aşk dediğinizde çekmediğiniz acıları çekersiniz ve o aşkı tatlı kılan olur. bence...

[ Mesaj 04 Mart 2006, Cumartesi - 21:00 tarihinde, asinanyavuz tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

• 1 yıl sonra ...
aşk... her insana çıkmayan bir piyangodur.

Birde baktım herkes hormon organ değişik şeyler yazmışlar ona bakarsanız herseyi duygulara ve hormonlara itebiliriz kolaylıkla asıl olay aşk sürdürmek ileride sevgi ve saygıya dönüşmesi zordur ve bu konuda insanlar kendine güvenemez çünkü yemez.
Sosyal ağlarda paylaş

Marl0_on said:
aslında öyledir, çünkü karşılığını alma çabasında karşındakini bambaşka bir varlığa çevirirsin beyninde ama öyle olmadığını görünce bu muydu peşinde koştuğum dersin.

ilk görüşte veya 3-5 gün içinde aşık oldum dersen dediğin doğru olabilir ama şu anki durumum farklı biraz, uzun süreli bi tanışıklık var ve karşılık alsam da "bu muydu be" vs. demem.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...