BeIlow Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 Eh Conan hastalarina güzel bir haber var. yeni bir Conan oyunu ile karsi karsiyayiz. Ama bu biraz daha farkli bir oyun :) Oyuna single player olarak basliyorsunuz ve bu olay tamamen kendinize özgü bir karakter yaratmak icin ayarlanmis. 20 saat boyunca single player oynadiktna ve kendi karakterinizi yarattiktan sonra oyunun eglenceli kismi olan Mmorpg bölümüne geliyorsunuz :) . Oyunun türü Online Action Rpg gibi bisi zaten Conan oyunlarindan baska ne beklenirki :) . Grafiklerin güzelligini anlatmak yani bilmiyorum sslere bakin derim :P . Ben sahsen sabirsizlikla bekliyorum oyunu. Oyun 2006 in ilk yarisinda piyasada deniyor :p Resmi sitesi ;Age Of Conan [spo1=Resimler][/spo]E3 Videosu[signature][hline]BURNwithPASSION KILLwithRAGEIn the name of God, impure souls of the living dead shall be banished into eternal damnation. Amen.Anime tadında MMORPG lar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slat Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Allaaahhh en sonunda conan mmorpg..!!! Savage sword of Conan hastasıyım zaten.. Çıktığı gibi alırım valla... SWG falan hikaye valla... Edit:Aslında conanın çok eski bi mmorpgsi vardır.. Emailla oynanıyordu ama.. [signature][hline]Touch of death is never gentle... [Bu mesaj Slat tarafından 29 Mayıs 2005 03:14 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 buna bi up çekeyimde görmemişler görsün :)[signature][hline]KÜTÜK TARAFINDAN KAPATILDI [i][b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 bi daha uplayım bunu :)[signature][hline][i]Yeni mmorpg sitemiz : www.sindarin.gen.tr Bir şeker bir şekere gel beraber bire berber şeker meker salla demiş, diğer şeker katil olmuş. [Bu mesaj bir Undead büyüsü tarafından 17 Temmuz 2004 00:50 tarihinde değiştirilmemiştir] [i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 abi bu oyunu hangi pc kaldıracak? ya yapmayın şöyle öküz gibi grafikli mmorpg dövecem vallaha.[signature][hline]Turkiyede bir ilk mmorpg arşivi hadi, Online dünyaya sizde katılın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HawkEye Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 röhhöy one abicim[signature][hline]MAME server Nick:Ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Conan olduğu için mamutlar ve süper bir şey bekliyoruz beta olayları filan iyi gidiyormuş şu an arkadaşımın dediğne göre sessiz sessiz gelip sallıycak :P[signature][hline][i]Yeni mmorpg sitemiz : www.sindarin.gen.tr Bir şeker bir şekere gel beraber bire berber şeker meker salla demiş, diğer şeker katil olmuş. [Bu mesaj bir Undead büyüsü tarafından 17 Temmuz 2004 00:50 tarihinde değiştirilmemiştir] [i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 yanlız ağaçlara falan bakarsanız Gerçeklikten çok plastiklik var.Gittikçe herşey iyice plastiğe benziyor.Grafik gerçekçilik ypaiyim derken plastik oldular lol.[signature][hline]Turkiyede bir ilk mmorpg arşivi hadi, Online dünyaya sizde katılın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Sen daha önce hangi oyunda öle bi ağaç detayı gördün ??? Öle olsun plastik olsun :P[signature][hline][i]Yeni mmorpg sitemiz : www.sindarin.gen.tr Bir şeker bir şekere gel beraber bire berber şeker meker salla demiş, diğer şeker katil olmuş. [Bu mesaj bir Undead büyüsü tarafından 17 Temmuz 2004 00:50 tarihinde değiştirilmemiştir] [i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 eq2 de ağaçlar ve çimenler iyidir. :D Topic i gördüm "olm ne yenisi ne diyosu nsen dicektim" ki baktım çok eskiymiş yazım tarihi. :D Ben action mmo dan hoşlanmasamda o ilk baştaki 20 saatlik single bölümünün karakterleri çok farklılaştıracağını söylüyorlardı, eğer hala iddaları devam ediyorsa denemeye değer bir oyun.[signature][hline]The one side moon is always dark. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 greek ne arıyor en aşşadaki ss de onu anlıyamadım ben.[signature][hline]DeviantArt gallery elvyn, 03 Kasım 2004 23:00 tarihinde demiş ki: 6 yasindan beri resim/karikatur cizerim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 art işlerini justin sweet yapmış sanırım saygı duyar susarım o halde[signature][hline]DeviantArt gallery elvyn, 03 Kasım 2004 23:00 tarihinde demiş ki: 6 yasindan beri resim/karikatur cizerim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaVena Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 Oyunun grafikleri mükemmel yaa ..[signature][hline]Bir Insana Gereğinden Fazla Değer Verirsen; Ya Onu Kaybedersin Yada Kendini .... ''C/?'' Iyilik yap,iyilik bul .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Daesu, conan dunyası pek ceşitli be paşam o greek dediğin şey hyperborian slave warrior de olabilir, Venarian guard'da Yanlız filler dehşet olmamaışmı olmuş Justin amca durumudu doruysa merakla bekliyorum oyunu.[signature][hline]Beş Hececiler 64K RAM SYSTEM 38911 BASIC BYTES FREE Eskiden herzaman boş yer olurdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 cuce o kadar sayısı vardı elimde hiç görmemiştim ondan söyledim :) vardır bizimde görmediklerimiz. krom adına[signature][hline]DeviantArt gallery Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Sıcak sıcak[signature][hline]The one side moon is always dark. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 darkfall ın yanına bunu koymayı unuttuk buda piyasının ihtiyacını doğru gören nadir oyunlardan biri üzerinde biraz çalışılığ iyi pazarlanırsa güzel bir oyun olacak[signature][hline]Legions of Ebonlore Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Aslında çok şey vaad eden sayılı oyundan ama bilmiyorum , dnl deki hüsran olmaz umarım gerçi bu grafikten +1 ile başlıyor ama görücez. Ah d&d yi fr de yapıp daha ilgi çekici bir sistem koyacaklardıki ah aaah.[signature][hline]The one side moon is always dark. [Bu mesaj dreagloth tarafından 31 Ekim 2005 18:39 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 ya dnl den daha güven verici bir firma gibi geliyor bana dnl ki artık sahtekar statüsünde tek sorun umarım sığ bir oyun olmaz ve iyi pazarlanır[signature][hline]Legions of Ebonlore Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Yani FunCom AO gibi çok büyük ve bence başarılı bir tecrübeden sonra hata yapmaz gibi geliyor, gerçi Darkfall un yapımcısıda Razorwax yani yeni bir şirket lakin iş kafada bitiyor, her iki şirkette şu ana kadar bekleyenlerini hoş tutmasını bildiler.[signature][hline]The one side moon is always dark. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Merck Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 bi düzeltme : Most notably, it is a single-player and MMO hybrid. Players create their characters and play a full single-player campaign until level 20. 20 hours degil yani... [Bu mesaj Merck tarafından 01 Kasım 2005 03:13 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Evet onu düzelticektimde sonra nasıl olsa geride kaldı diye kasmadım yakalandım... :D[signature][hline]The one side moon is always dark. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mrtolga Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 yakında çıkıcak sanırım :) When is the game due for release? We do not have a set release date yet but we are currently planning for release in 2006 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mrtolga Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 çıksa artık dimi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 direk damlarim ben buna cikarsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar