4Ever Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Arkadas Bugun internetde haber okurkan karsılastıgım bir haberi sizlerle paylasmak istiyorum beni gercekten cok duygulandırdı. ------- 2 milyonumdan 1 milyonu sizin Ramazan CİN, DHA Pakistan Devlet Başkanı Pervez Müşerref’e depremzedeler için Kütahya’nın Tavşanlı İlçesi’nden içerisine 1 YTL koyup mektup gönderen çocuk, merak konusu oldu. Müşerref, Türkiye’den bir çocuk tarafından gönderilen mektubun kendisini çok duygulandırdığını internet sitesinde açıkladı. Müşerref’e, Kütahya’nın Tavşanlı ilçesinden 21 Ekim 2005 tarihinde gönderildiği belirlenen isimsiz mektupta, "Ben fakir bir evin oğluyum. Babam yok, annem hasta. 2 milyon lira (2 YTL) ekmek paramız vardı. Bunun size 1 milyonunu gönderiyorum. Çünkü ben bugün çöpten ekmek buldum. Akşam iftarı onunla yapacağız. Bu 1 milyonla depremdeki çocuklara ekmek alın. Bu para helaldir. Pul parası da vereceğim için paranın hepsini gönderemedim. Özür dilerim" yazıldı. PTT Tavşanlı İşletme Müdürü Ethem Gevrek, Pakistan Devlet Başkanı’na kimliği belli olmayan bir çocuk tarafından gönderilen mektubun PTT vasıtasıyla bu ülkeye ulaştırıldığını söyledi. BELEDİYE ÇOCUĞU MEGAFONLA ARIYOR Mektubun yurt dışı gönderim ücreti olan 80 YKR ile birlikte kayıtsız olarak Pakistan’a gönderildiğini kaydeden Gevrek, kimliği meçhul çocuğun yolladığı bu mektubun kendisini de duygulandırdığını belirtti. Tavşanlı Belediyesi, ilçe merkezindeki direklerde bulunan megafonlarla Pakistan Devlet Başkanı’na mektup gönderen çocuğun bulunması için anonslar yaptı. Anonslarda, "Pakistan’da meydana gelen deprem sonrası başlatılan yardım kampanyalarında Ramazan ayı içinde ekmek parasını paylaşan özverili çocuğumuzu arıyoruz. Cebinde bulunan 2 YTL parasının yarısını bankaya yatıran ve diğer yarısını ile yazmış olduğu mektubu postalama ücreti olarak kullananan bu kardeşimiz hakkında bilgisi olan hemşerilerimizin belediye başkanlığına bizzat gelerek bilgi vermeleri önemle rica olunur" denildi. ----- Kaynak [Bu mesaj 4Ever tarafından 01 Ocak 2006 15:08 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 olagan üstübirşey bende dün bi haberlerde rastladım hll olsun .[signature][hline]Minibüste şöförün " arkadan vermeyen kaldı mı? " sorusu cinayet sebebi oldu [ 15 Aralık 1987 ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 gözlerim doldu ya :'([signature][hline]impossible is ME! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 çok guzel ya bole şeylerin olması helal olsun[signature][hline][b]porsuk, 03 Ekim 2005 23:10 tarihinde demiş ki: herkez kopmuş yarılmış iptal olmus ama biz ingilizce bilmiyoz bu ne kültür boyle. bu nasıl bir bilimsellik bu nasıl evrensel yaklaşım bu nasıl yitirilmemiş felsevi birikim betime uyum ahenk lisan skuhut u fosforik cümle kapitalitik osturafyon [/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Famy Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 ooff f ya super herkese ornek olur umarım helal olsun hala boyle ınsanların war oldunu gormek duygulandırdı walla..[signature][hline]sonunda boğulmak olsa da benim o sularda yüzmem gerek... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masteis Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Süper ya duygulandım valla[signature][hline]İnsan düşünen bir hayvandır, hayvansa düşünen bir insan. Yada öyle birşey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arndiol_Vampir Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Cok duygulandırıcı..Ama yazarken coppy - past yerine düzeltseydn ya cok hatalar var..[signature][hline] I will be death for you,I don't wanna break this love spell on me,that you've created..I'm asphyxiated in love... Arndiol Khadgar Dunedain DragonFire [i]The Vampire[i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nostredamus Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 gerçekten örnek bi davranış helal olsun[signature][hline]Imposible Is Nothing... Palantis Mod Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 helal olsun insan budur... çoğunluk gibi 500 binin bile derdine düşmeyen insanlar.[signature][hline]Eamer, 14 Kasım 2005 01:56 tarihinde demiş ki: Superman'ın neden donunu dışarı giyeceğini ilerki bölümlerde öğrenebilecek miyiz? Tık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Metakuso Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 vay be duygulandım :([signature][hline]Metakuso/Ares/62/Lord Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 said: Famy, 01 Ocak 2006 15:13 tarihinde demiş ki: ooff f ya super herkese ornek olur umarım helal olsun hala boyle ınsanların war oldunu gormek duygulandırdı walla.. ha böyle insanlar artık yok tribine taparım diyorsun... nereye yok biz neciyiz...alem döt olmuş bizde dötçü...gadasını aldığım...[signature][hline]Güç nedir?Güç insanları etkileyebilme becerisidir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 /salute[signature][hline]Shewky Goldbreaker-----Elder Bounty Hunter-----FRF Why do "Dark" jedi's using "Light"sabers??? http://www.darkshadowspalace.com.tr.tc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lethious Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 selamlar bende bu haberi ilk okuduğumda çok duygulanmıştım ve dedimki "bilinçli bir gençlik yetişiyor..."! teşekkürler[signature][hline]www.otostopcu.org My flavour is you babe... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Famy Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 said: Arkasokak, 01 Ocak 2006 15:38 tarihinde demiş ki: said: Famy, 01 Ocak 2006 15:13 tarihinde demiş ki: ooff f ya super herkese ornek olur umarım helal olsun hala boyle ınsanların war oldunu gormek duygulandırdı walla.. ha böyle insanlar artık yok tribine taparım diyorsun... nereye yok biz neciyiz...alem döt olmuş bizde dötçü...gadasını aldığım... oyleysen ne mutlu sana!!!dıyorum[signature][hline]sonunda boğulmak olsa da benim o sularda yüzmem gerek... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Çok güzel çok duygulandırıcı da..kızmayın ama bana biraz kolpa gibi geldi küçük bi çocuğun bunları yazıp Pakistan başkanına yollaması :/. Bilemiyorum valla doğruysa helal olsun çocuğa bravo.[signature][hline]Holigan Team The Paticik Cup =o= II Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SmoLaFein Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Helal olsun baya bı duygulandırıcı olmus..[signature][hline]Apache, 05 Eylül 2005 12:20 tarihinde demiş ki: ankara bes tepe iki tepe acıgı var atom bombası yıyebılırız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
death_cuk Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 benimde 70milyonum wardı o sıra we o parayla sewgilimi gormeye gitcektim kaççaktım daa dorusu 10m koydum diye uzulurdum ama annadımki milyarı olupta 10m koyanlar war o yusten içim rahat merak etmein her iki turdende bolca bulunuo ulkemizde[signature][hline]ben hiç mutlu olamıcakmıyım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unac Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 inanmıyorum[signature][hline]imza mimza yok!dağılın ulen! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Bende okuyunca cok duygulandım ve sizlerle paylasmak istedim[signature][hline]Bir Zamanlar Gururlu Bir Rogue Vardı :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 en geçerli kaynak[signature][hline]Kalın odun zırh içindeki şovalye ruhu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sie Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Isallah dogrudur. Ama Turkiye burasi ya ne numaralar donuyo. Bole bi mektubun karsiliksiz kalmicagi cok belli. Anasi babasi yazdirmistir belki de baskasi bilemiorum. Ama isallah dogrudur.[signature][hline]Sex is like playing Bridge, if u don't have a good partner you'd better have a good Hand Woody Allen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eldarduil Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Mektubun ingilizce çevirisinde 2 million diye yazmışlar. türk lirasının değerini bilemeyen bir yabancı mektubu okuyunca ne düşünürdü acaba. :) 1 milyon dolara ekmek O_o[signature][hline]:rock: Kings Of Metal .:. :rock: Orphaned Land .:. :rock: ! - Grrr - ! - ! - www.ultimatr.net - ! - DIABOLICAL - ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frasier Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Gerçekten gurur verici bir davranış.[signature][hline]Gerçek Taraftarın Sitesi Sakaryaspor / Tatangalar >> O Bir SakaryaLı >> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaCk Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 uydurma olduğundan adım gibi eminim sölenecek hiçbişey bunun doğru olduğuna inandıramaz beni.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
caucasus Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 yaw kardeşim pakistan cumhurbaşkanlığı mektubu yayınlamış işte daha niye inanmıyosunuz ki türk insanı bunu yapabilecek karakterdedir bir düşmanımızı sırtlayıp taşımış insanlarız cephelerde ayrıca eğer başka birisi yazdırdıysa anonslara hemen çıkarlardı kimse anonslara cewap wermemiş yapmayın Allah aşkına ya..... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar