Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

1 Milyon Sizin :(

4Ever

Öne çıkan mesajlar

Arkadas Bugun internetde haber okurkan karsılastıgım bir haberi sizlerle paylasmak istiyorum beni gercekten cok duygulandırdı.

-------
2 milyonumdan 1 milyonu sizin

Ramazan CİN, DHA

Pakistan Devlet Başkanı Pervez Müşerref’e depremzedeler için Kütahya’nın Tavşanlı İlçesi’nden içerisine 1 YTL koyup mektup gönderen çocuk, merak konusu oldu. Müşerref, Türkiye’den bir çocuk tarafından gönderilen mektubun kendisini çok duygulandırdığını internet sitesinde açıkladı.

Müşerref’e, Kütahya’nın Tavşanlı ilçesinden 21 Ekim 2005 tarihinde gönderildiği belirlenen isimsiz mektupta, "Ben fakir bir evin oğluyum. Babam yok, annem hasta. 2 milyon lira (2 YTL) ekmek paramız vardı. Bunun size 1 milyonunu gönderiyorum. Çünkü ben bugün çöpten ekmek buldum. Akşam iftarı onunla yapacağız. Bu 1 milyonla depremdeki çocuklara ekmek alın. Bu para helaldir. Pul parası da vereceğim için paranın hepsini gönderemedim. Özür dilerim" yazıldı. PTT Tavşanlı İşletme Müdürü Ethem Gevrek, Pakistan Devlet Başkanı’na kimliği belli olmayan bir çocuk tarafından gönderilen mektubun PTT vasıtasıyla bu ülkeye ulaştırıldığını söyledi.

BELEDİYE ÇOCUĞU MEGAFONLA ARIYOR

Mektubun yurt dışı gönderim ücreti olan 80 YKR ile birlikte kayıtsız olarak Pakistan’a gönderildiğini kaydeden Gevrek, kimliği meçhul çocuğun yolladığı bu mektubun kendisini de duygulandırdığını belirtti. Tavşanlı Belediyesi, ilçe merkezindeki direklerde bulunan megafonlarla Pakistan Devlet Başkanı’na mektup gönderen çocuğun bulunması için anonslar yaptı. Anonslarda, "Pakistan’da meydana gelen deprem sonrası başlatılan yardım kampanyalarında Ramazan ayı içinde ekmek parasını paylaşan özverili çocuğumuzu arıyoruz. Cebinde bulunan 2 YTL parasının yarısını bankaya yatıran ve diğer yarısını ile yazmış olduğu mektubu postalama ücreti olarak kullananan bu kardeşimiz hakkında bilgisi olan hemşerilerimizin belediye başkanlığına bizzat gelerek bilgi vermeleri önemle rica olunur" denildi.
-----
Kaynak

[Bu mesaj 4Ever tarafından 01 Ocak 2006 15:08 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

çok guzel ya bole şeylerin olması helal olsun[signature][hline][b]porsuk, 03 Ekim 2005 23:10 tarihinde demiş ki:
herkez kopmuş yarılmış iptal olmus ama biz ingilizce bilmiyoz
bu ne kültür boyle. bu nasıl bir bilimsellik bu nasıl evrensel yaklaşım bu nasıl yitirilmemiş felsevi birikim betime uyum ahenk lisan skuhut u fosforik cümle kapitalitik osturafyon
[/b]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Famy, 01 Ocak 2006 15:13 tarihinde demiş ki:
ooff f ya super herkese ornek olur umarım helal olsun hala boyle ınsanların war oldunu gormek duygulandırdı walla..

ha böyle insanlar artık yok tribine taparım diyorsun...

nereye yok biz neciyiz...alem döt olmuş bizde dötçü...gadasını aldığım...[signature][hline]Güç nedir?Güç insanları etkileyebilme becerisidir...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Arkasokak, 01 Ocak 2006 15:38 tarihinde demiş ki:
said:
Famy, 01 Ocak 2006 15:13 tarihinde demiş ki:
ooff f ya super herkese ornek olur umarım helal olsun hala boyle ınsanların war oldunu gormek duygulandırdı walla..

ha böyle insanlar artık yok tribine taparım diyorsun...

nereye yok biz neciyiz...alem döt olmuş bizde dötçü...gadasını aldığım...
oyleysen ne mutlu sana!!!dıyorum[signature][hline]sonunda boğulmak olsa da benim o sularda yüzmem gerek...
Sosyal ağlarda paylaş

benimde 70milyonum wardı o sıra we o parayla sewgilimi gormeye gitcektim kaççaktım daa dorusu
10m koydum diye uzulurdum ama annadımki milyarı olupta 10m koyanlar war o yusten içim rahat
merak etmein her iki turdende bolca bulunuo ulkemizde[signature][hline]ben hiç mutlu olamıcakmıyım
Sosyal ağlarda paylaş

Isallah dogrudur. Ama Turkiye burasi ya ne numaralar donuyo. Bole bi mektubun karsiliksiz kalmicagi cok belli. Anasi babasi yazdirmistir belki de baskasi bilemiorum. Ama isallah dogrudur.[signature][hline]Sex is like playing Bridge, if u don't have a good partner you'd better have a good Hand
Woody Allen
Sosyal ağlarda paylaş

yaw kardeşim pakistan cumhurbaşkanlığı mektubu yayınlamış işte daha niye inanmıyosunuz ki türk insanı bunu yapabilecek karakterdedir
bir düşmanımızı sırtlayıp taşımış insanlarız cephelerde
ayrıca eğer başka birisi yazdırdıysa anonslara hemen çıkarlardı kimse anonslara cewap wermemiş yapmayın Allah aşkına ya.....
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...