stormeagle Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 bir site vardı zukane mi zuenkanı mı ne iki tane resim cıkıyordu farkını ayırt edin diyordu sen icine dogru bakarken birden bicanavar cıkıp korkutuyordu linkini verebilen varmı arayarak bulamadımda[signature][hline]S.Wraith in Nebula/Locus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 yazık gunah bosuna korkutup milletten kufur yeme bence.[signature][hline][b]porsuk, 03 Ekim 2005 23:10 tarihinde demiş ki: herkez kopmuş yarılmış iptal olmus ama biz ingilizce bilmiyoz bu ne kültür boyle. bu nasıl bir bilimsellik bu nasıl evrensel yaklaşım bu nasıl yitirilmemiş felsevi birikim betime uyum ahenk lisan skuhut u fosforik cümle kapitalitik osturafyon [/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 bulana minnetarım (=[signature][hline]S.Wraith in Nebula/Locus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 dostum senden öncekiler bunu denedi deneyenlerde birdaha deneme fırsatı yakalayamadılar çünkü öldüler nirorornrorrroorahahahay google ?[signature][hline]Eskiden yeterdim kendime Artardım bile Şimdi ne yapsam nafile!... Ve Kim demiş "can eskimez" diye Bu can tedirgin bu tende Can da eskimiş ben de /Bedri Rahmi Eyüboğlu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 bulamadım googlede, bende rehberlik hocamı öldürmek istiyorum sene sonunda tercih yapamasın bana hahah[signature][hline]S.Wraith in Nebula/Locus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xueshen Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 kırmızılı kız vardı o lmazmı?[signature][hline]orochi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 olur kokrunc olsun yeter =)[signature][hline]S.Wraith in Nebula/Locus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Eskiden bi dizi vardı Aslı'yla Kerem diye. Orda bi karakter vardı, Cem bey diye, özelliklerini anlatmicam, diziyi izleyenler anlar zaten Hala yıllar öncesinden kalma korkutma şakasını yapanlar da kendilerince birer Cem Bey'ler. ;)[signature][hline]Kalın odun zırh içindeki şovalye ruhu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thedarkride Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 www.rabailkal.com bunda 2 tane var.Adam doktor olarak gorunuyor ve hipnoz ettigini soyluyor.Ben arkadaslarıma diyodum ki:"ya olum bi site buldum adam hipnoz ediyo 3 kere köpek gibi havlıyosun istemsiz olarak.Ama adamın soylediklerini yapıcaksın mesela ısıklar kapalı olucak ve sesi sonuna kadar acıcaksın.Bunun yanında msn icq explorer flm hepsini kapatıcaksın ki dikkatin dagılmasın.Yoksa havlamazsın.Walla ben yaptım havladım harbi havlatıyo adam cok ilginc git bak istiosan!" diodum.Bi arkadasta 5+1 vardı.Adam sesi sonuna kadar acmıs.Sandalyeden düşmüş amauahaha koptum walla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unac Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 @thedarkride muhah.aynısını banay yapmıslardı[signature][hline]imza mimza yok!dağılın ulen! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rahan Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 bu şakayı kaldırabilecek olanlara yapın. misal bana yapılsa ve yapan surat kısmına erişimim olan bir insansa kafayı gömebilirim yani. öyle..[signature][hline]Try Reality! the invisibile and the non-existent look very much alike! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LcWaikiki Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 http://members.home.nl/saen/Special/zoeken.html[signature][hline]~. _______ ~. /__||__| ~ |vw_____;¯¯¯| ~ (O)_____(O)_/ THE GOLF Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lugal Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Harbiden eğer birisine ilk defa yapıyorsan karşındakine de hiç yapılmamışsa böle bi şaka kalpten gider.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thedarkride Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Kız arkadasımın evindeyiz aklıma geldi dedim yapıyımda keyfimi bulayım.neyse ben actım sayfayı.Kuzenide var yanımızda 12 yasında.Bzm kız dediki aa dedi ben bunun gibi bi tane daha gormustum korkutuyo dimi dedi?Yaaa dedim şimdi şevkim kactı ama nese siz bi izleyin dedim.Basladı bunlar izlemeye seside caktırmadan actım.Bide kulaklarını kapatmıslar ses gelmesin diye.hele kuzeni nasıl tırsıyo iice sıkmıs kulakları.Beklioz beklioz bi turlu bagırmadı.Ya cekin su elinizi kulagınızdan bişi yok ki dedim.Cektiler ellerini 5 sn sonra bi ses bide goruntu bi cıktı.Abartısız soyluyorum kuzeni 5 cm havaya sıcradı.Bzm kızdanda tokat yedik bitane.Sonra bnde ona erkek dilinden tokat attım.(annayan anlamıstır.)Sonrası yatak mevzularıonnarı annatmam namahrem :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masteis Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 sajjad aliyi arkadaş izletcek işte ekran taşlar var çok bilindik bi anıt(headstones miydi neydi unuttum) neyse bana dediği"erkut bu şarkının burası çok güzel açsana sesi" diyişi ve hoparlörlerde monitörün arkasında bende tam yaklaştım mönitöre *!BÖEEEEEEEEEEEEEEE*[signature][hline]İnsan düşünen bir hayvandır, hayvansa düşünen bir insan. Yada öyle birşey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 sajjad ali benim ilklerimden :D legbra yapmıstı galiba, kendime gelememiştim 10dk:D[signature][hline]if there were words for this would i sing or would i scream? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apeiron Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 sajjadali de bnm ilkimdi ark açtı, yazıları çevirmemi istedi bnde bi gazla girdim ekranın dibine(bide gözler miyop olunca iice bütünleştm ekranla:D) snra bi anda orda eleman lönk die çıkınca neye uradıımı şaşrdm :D[signature][hline]Apeiron mmm_dobar :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar