Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Zuaken Sakası

stormeagle

Öne çıkan mesajlar

yazık gunah bosuna korkutup milletten kufur yeme bence.[signature][hline][b]porsuk, 03 Ekim 2005 23:10 tarihinde demiş ki:
herkez kopmuş yarılmış iptal olmus ama biz ingilizce bilmiyoz
bu ne kültür boyle. bu nasıl bir bilimsellik bu nasıl evrensel yaklaşım bu nasıl yitirilmemiş felsevi birikim betime uyum ahenk lisan skuhut u fosforik cümle kapitalitik osturafyon
[/b]
Sosyal ağlarda paylaş

dostum senden öncekiler bunu denedi deneyenlerde birdaha deneme fırsatı yakalayamadılar çünkü öldüler

nirorornrorrroorahahahay

google ?[signature][hline]Eskiden yeterdim kendime
Artardım bile
Şimdi ne yapsam nafile!...
Ve Kim demiş "can eskimez" diye
Bu can tedirgin bu tende
Can da eskimiş
ben de

/Bedri Rahmi Eyüboğlu
Sosyal ağlarda paylaş

www.rabailkal.com bunda 2 tane var.Adam doktor olarak gorunuyor ve hipnoz ettigini soyluyor.Ben arkadaslarıma diyodum ki:"ya olum bi site buldum adam hipnoz ediyo 3 kere köpek gibi havlıyosun istemsiz olarak.Ama adamın soylediklerini yapıcaksın mesela ısıklar kapalı olucak ve sesi sonuna kadar acıcaksın.Bunun yanında msn icq explorer flm hepsini kapatıcaksın ki dikkatin dagılmasın.Yoksa havlamazsın.Walla ben yaptım havladım harbi havlatıyo adam cok ilginc git bak istiosan!" diodum.Bi arkadasta 5+1 vardı.Adam sesi sonuna kadar acmıs.Sandalyeden düşmüş amauahaha koptum walla.
Sosyal ağlarda paylaş

Kız arkadasımın evindeyiz aklıma geldi dedim yapıyımda keyfimi bulayım.neyse ben actım sayfayı.Kuzenide var yanımızda 12 yasında.Bzm kız dediki aa dedi ben bunun gibi bi tane daha gormustum korkutuyo dimi dedi?Yaaa dedim şimdi şevkim kactı ama nese siz bi izleyin dedim.Basladı bunlar izlemeye seside caktırmadan actım.Bide kulaklarını kapatmıslar ses gelmesin diye.hele kuzeni nasıl tırsıyo iice sıkmıs kulakları.Beklioz beklioz bi turlu bagırmadı.Ya cekin su elinizi kulagınızdan bişi yok ki dedim.Cektiler ellerini 5 sn sonra bi ses bide goruntu bi cıktı.Abartısız soyluyorum kuzeni 5 cm havaya sıcradı.Bzm kızdanda tokat yedik bitane.Sonra bnde ona erkek dilinden tokat attım.(annayan anlamıstır.)Sonrası yatak mevzularıonnarı annatmam namahrem :D
Sosyal ağlarda paylaş

sajjad aliyi arkadaş izletcek işte ekran taşlar var çok bilindik bi anıt(headstones miydi neydi unuttum) neyse bana dediği"erkut bu şarkının burası çok güzel açsana sesi" diyişi ve hoparlörlerde monitörün arkasında bende tam yaklaştım mönitöre *!BÖEEEEEEEEEEEEEEE*[signature][hline]İnsan düşünen bir hayvandır, hayvansa düşünen bir insan. Yada öyle birşey.
Sosyal ağlarda paylaş

sajjadali de bnm ilkimdi
ark açtı, yazıları çevirmemi istedi bnde bi gazla girdim ekranın dibine(bide gözler miyop olunca iice bütünleştm ekranla:D) snra bi anda orda eleman lönk die çıkınca neye uradıımı şaşrdm :D[signature][hline]Apeiron
mmm_dobar
:)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...