Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Sin City

CrayTotem

Öne çıkan mesajlar

ilginç bi filmdi bu yüzden çok hoşuma gitti çizgi roman havası çok ii oturmuş ben okumadım ama yani o tadı aldım çizgi roman gibi arabaların yokuşlardan fırlaması flm
biri bana sordu filmin konusu neydi diye yanımdaki ark
3 adamın hikayesini annatıo işte dedi
ben biraz düşündüm ve daha farklı bişi geldi aklıma
sin city yi şöle bi tanıtan ve orayı yöneten Roark ailesinin çöküşü ne dersiniz belki önceden flm yazıldı ama okuyamadım önceki mesajları[signature][hline]Valeron, 16 Haziran 2005 15:54 tarihinde demiş ki:
ne bileym biz 4 yaşındayken pipimizi kurcalardık.

Değiştir|Gidiş|Önemli
Bip bip düüt Bivrip...
Sosyal ağlarda paylaş

yılın en iyi filmlerinden biri olduğuna hiç şüphe yok. müthiş bir atmosfer, harika kurgu, üzerinde oldukça fazla uğraşılmış bir proje ve hakkaten etkileyici bir deneyim. harika bir stilde çekilmiş, "çizgi roman uyarlaması aha böyle olur" dedirtiyor insana, şiddet içeren filmlere karşı değilseniz mutlaka izleyin derim.[signature][hline]parce que moi je rêve, moi je ne le suis pas..
Sosyal ağlarda paylaş

dc++ ' ta % 95 teyken yanlışlıkla kapadım slot boşalmasını bekliyorum birilerinin böhü.. :([signature][hline]Madcat....--->Metket...*
sevmesen de beni.. özledim sesini.. git desem de yine gitmesen..
yıllardır çektiğim bu hasret mi çile mi? haram mısın bana bir bilsem..
bebeğim benim.. hayalet sevgilim..
Sosyal ağlarda paylaş

cok cok cok begendim. her nekadar oldukca temposuz bulsam da, film cok etkileyici. direk rodriguez & tarantino kokuyor. mesela hicbiryerde okumadan o kesik boyun sahnesinde tarantino parmagi oldugunu tahmin ettim =) en azindan o yazmistir diyordum, o yonetmis.

biraz daha tempolu ilerlese imis 10'a yakin puan verecektim.[signature][hline]Piiys
Sosyal ağlarda paylaş

çizgi roman senaryosunun çok çok ilginç olmasını o kadar çok insan bekler ki. o yeah! çizgi romanı neden küçümsüyorsun anlamadım. kevin smith misal. frank miller....

mickey rouke'un performansına diyecek yok. ah be abi nerelerdeydin yıllardır. o kadar makyaja rağmen müthiş oynamış. elijah wood her zaman bildiğimiz ailenin iyi çocuğu görünümden sıyrılmış. yalnızca frodo olarak hatırlanmayacak. birilerinde kalça fetişi var sanırım pek çok yerde ekranı kaplıyorlardı.

ha sakın max payne'den kopyua çekmiş falan demeyin. yok öyle bir şey. olsa olsa max payne esinlenmiştir sin city'den. film başladı troublemaker studios.. aha dedim isme süper.

çizgi roman estetiğini perdeye yansıtmışlar. çizgi roman izlemek ilginçti. tabi bunda frank miller'ın payı büyükl....

[Bu mesaj hoboni tarafından 18 Temmuz 2005 10:04 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Bende filmi çok sevemedim.Gerçi bu filmi kötü olmasından değil yönetmenin benimsediği tarzdan hoşlanamamdan.İlk yarıda konu alınan biraz barbar adamın hikayesi daha hoştu.2ci yarıda resmen baydım.Belki de alt yazıları yapanların siyah beyaz bu film biraz dikkat edelim okuyamazlar sonra diye düşünmedikleri için olabilir .Konular bayıktı sanki polisin ve fahişelerin sehrini kurtarmaya calıstıkları bölümdü bana öyle geldi.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
jankis, 17 Temmuz 2005 23:46 tarihinde demiş ki:
eh bi çizgi roman senaryosunun da öyle çok çok ilginç olmasını kimse bekleyemez.

ehehe o da güzel.
emin olabilirsin kill bill gibi filmlerden çok daha derin ve ilginç senaryoya sahip bir sürü çizgi roman ve manga var[signature][hline]Beş Hececiler
Sosyal ağlarda paylaş

koskoca bir senedir bekledim filmi ama sağ olsunlar sakaryaya trabzona geldi antalyaya gelmedi film...[signature][hline]dinler halkların afyonudur...
yanılgılarımız olduysa bile burjuva rejimlerinin yanılgılarıyla karşılaştırılınca çok insancaydı...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
jankis, 17 Temmuz 2005 23:46 tarihinde demiş ki:

eh bi çizgi roman senaryosunun da öyle çok çok ilginç olmasını kimse bekleyemez.

tarantino işin içindeyse her türlü ilginçlik beklenebilir[signature][hline]"zamanı gelmiş bir düşünceyi durdurabilecek hiçbir ordu tanımıyorum"
Sosyal ağlarda paylaş

ya simdi gideyim mi gitmeyeyim mi ?
butun cizgi roman uyarlamalari, bugune kadar hayal gucumde canlandirdigim herseyi alt ust etti ehehhe
buna gitsek simdi cizgi romanin filmi gorur muyuz ?[signature][hline]Fiery angels fell . Deep thunder roared around their shores... Burning with the fires of Orc.
Sosyal ağlarda paylaş

tarantino ne beleşçi heriftir.Gider bole saglam filmlerde kolpa 2 sahne çeker isim yapar[signature][hline]ExhaulteD, 31 Mayıs 2005 14:01 tarihinde demiş ki:
Kemalizm bir din ,Ataturk bir peygamber ,Anitkabir ise kabe degildir.
Delanoresse, 31 Mayıs 2005 14:03 tarihinde demiş ki:
ex, o yuzden Ataturk'u ve dusuncelerini seviyoruz
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Suark, 19 Temmuz 2005 10:20 tarihinde demiş ki:
tarantino ne beleşçi heriftir.Gider bole saglam filmlerde kolpa 2 sahne çeker isim yapar

tarantino'nun isme ihtiyaci mi var? robert rodriguez kill bill'de 1$ karsiliginda muziklerin yapimina yardimci oldugu icin, rodriguez'in bir filminde bir sahneyi cekecegine soz vermis. yani kullanilan tarantino'nun ismi aslina bakarsan. belesci diyebilecegin de biri yok bu durumda.[signature][hline]Piiys

[Bu mesaj Dojorel tarafından 19 Temmuz 2005 10:29 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

"her yıl holivud'da neden bu kadar çok dandik film var biliyor musunuz? tarantino ve tayfası vasatın üstünde filmlerle ünlü olsun diye!"

yakında biri çıkıp böyle bişey de der yani artık.

adam zaten kendini ispatlamış, ha derseniz ki "tarantino'nun adı kullanılarak bazı şeyler yapılıyor", o nispeten doğru çünkü ortada bir "hero" örneği var.

ama onun dışında hala çok gülüyorum yani.[signature][hline]bu paticik beni çok güldürüyo ya
Msn: [email protected]
Sosyal ağlarda paylaş

gül gül ölesine söledim ztn.
ama ortada kıl bı durum var hakkaten,
nedir bu herif neyin nesidir yani hata yapamazmı kotu cekemezmı hıııııııııı.
"Tarantinonun parmağı varsa guzeldir"
dunyayı kurtaran adamın castıne tarantıno eklesek oda guzel olcak.[signature][hline]ExhaulteD, 31 Mayıs 2005 14:01 tarihinde demiş ki:
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Suark, 19 Temmuz 2005 10:38 tarihinde demiş ki:
gül gül ölesine söledim ztn.
ama ortada kıl bı durum var hakkaten,
nedir bu herif neyin nesidir yani hata yapamazmı kotu cekemezmı hıııııııııı.
"Tarantinonun parmağı varsa guzeldir"
dunyayı kurtaran adamın castıne tarantıno eklesek oda guzel olcak.

dunyayi kurtaran adamin crew una ekleyemezsin iste. isminin kullanilmasina izin verdigi filmler ortada, ya filme inanip bir sahne cekiyor, ya rol aliyor yada `begendim bunu, amerikada da gosterime girmesini isterim` diyor, hero'da oldugu gibi. neyse ben daha uzatmiyorum; gereksiz bir onyargi, temelsiz argumanlar var cunku.

[signature][hline]Piiys

[Bu mesaj Dojorel tarafından 19 Temmuz 2005 10:46 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

işte onu diorum.Yani gidip boktan bi filmi kurtamıyor bu adam,sağlam bir filme katkı yapıyor hem filmin satışı artıyor hem adamın adı aklımızda kalıyor[signature][hline]ExhaulteD, 31 Mayıs 2005 14:01 tarihinde demiş ki:
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...