mulgear6 Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 mmo genel bolumune de actim ama orda gorunmez diye simdi bi arkadasimda varmis orjinali bana vericek ama oyun hakkinda guzel disinda bisi solemedi netten oyniyan var mi varsa hangi server ve oyunun genel ozelliklerini anlatir misiniz?[signature][hline]the truth is out there... Luke: I can't believe that Yoda: That's why you failed FB may the force be with you
Quel-Thul Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 multiplayerı varmıydı ya arcanum'un? :l[signature][hline]Guardia 60 Night Elf Warrior
malcolm Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Arcanumun multiplayerı oldugunu hic zannetmiyorum. rpg oldugu dogru ama mmo degil. O baldur's gate gillerden bir oyundur.
nileppezdel Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 MP yok diye biliyorum. Dünyada büyü çok az. Teknoloji yaygın. İlk videoda goblinler uçaklarla bi zeplin balon karışımı şeye saldırıyolardı. Zevkli bir oyun. Marifetlerin arttıkça parçaları birleştirip kendine tabanca falan yapıyosun. Bulsam ben de iyi olurdu oynardım tekrar :)[signature][hline]Herkese mutlu bir 2006 yılı diliyorum. "Senin baban Superman oldu" In Rock We Trust K.A.L Forever!
mulgear6 Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 siz arayın bana konyadan geliyo okullar tatil diye biraz gecikti gerçi tatil olmas ahiç gitmicekti ama olsun perş okulda alıcam[signature][hline]the truth is out there... Luke: I can't believe that Yoda: That's why you failed FB may the force be with you
nileppezdel Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 wtf??? Hiç bişey anlamadım be abi :hmm:[signature][hline]Herkese mutlu bir 2006 yılı diliyorum. "Senin baban Superman oldu" In Rock We Trust K.A.L Forever!
mulgear6 Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 okul perşembeye kadar noel dolayısıyla tatil bizim bi ark konyadaki evine gitti orda varmıs oyun bana getiricek olayın aslı bu:D[signature][hline]the truth is out there... Luke: I can't believe that Yoda: That's why you failed FB may the force be with you
nileppezdel Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Şimdi oldu. Tepe tepe oyna güzel oyun.[signature][hline]Herkese mutlu bir 2006 yılı diliyorum. "Senin baban Superman oldu" In Rock We Trust K.A.L Forever!
LethE Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 süper oyundur :) multipalyer ı bulunmakta (nazar deymesin eylenceli gbi gözüküyo ama hiç deneyemedim.. Bilmmene town var. bi bildiiğim MP haritası) Büyü az falan değildir sadece insanlar cücelerde elflerle olduklarından daha fazla haşır neşir olmuş böylece teknolojide baya bi sıçarama yapmışlardı ama haritanın geri kalanında karşına bol bol büyülü alet edavat çıkar korkma :).. hatta büyücülüğü şiddetle tavsiye ederim teleport gibi bir büyü varken :D[signature][hline]KOC da destek olmak için tıkla. Dark Throne http://www.londinivm.com]
nileppezdel Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Büyü az derken diğer rpg ler gibi heryer büyücüler ve büyülü eşyalarla dolu değildir, değerlidir büyü.[signature][hline]Herkese mutlu bir 2006 yılı diliyorum. "Senin baban Superman oldu" In Rock We Trust K.A.L Forever!
Griswold Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 teknoloji-büyü çatışır arcanım evreninde, takım elbiseli half orclar, smokinli elfler falan gezinir, konsept müzikler falan mükemmeldir de nedense kolay geldiydi bana :) multisi var bildiğim kadarıyla, ama (gene bildiğim kadarıyla) bir tek şehir var vs. single olarak bi denenmeli tabi, olsa da yesek hatta :)[signature][hline]beş hececiler
fenris Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Büyücü olunca çok kolay oluyodu oyun.harm bayaa güçlü büyüdür tavsiye ederim... Aaaahh Troika aahh...getti dağ gibi şirket...
Kartan Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 En çok ona yanarım başka bişeye yanmam...:)[signature][hline]"so now, i got a granddaughter from a son who's not me own, and a daughter o' his that's not his own. ye'd think that one of us would've figured out that half the fun's makin' tha damn brats!" Bruenor Battlehammer
Mr_Magget Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Ağbi çok eğlenceli bi oyun arcanum ya 0 dan ingilizce öğrendim :P böyle başında saatler geçirdim hehehe herkes oynasın :P:P[signature][hline]A.A.K.O.C Shadows in the life !
PrudenT Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 said: aslı[signature][hline]İnternet'in en oynak sitesi açıldı! Prudent a.k.a Sorrowful
LethE Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 aslı kim :) harm güçlü gözüküyor ama magic apt.i fullemezsenzi okadar da aşmış dğeil.. (ha sonradan çoşuyon o ayrı:P) bide oyunda hikayeyi bozmaktan korkmayın pönünüze geleni biçebiliyorsunuz.. A ların saflarını seçip yoldaki kilit npcleri öldürdüm.. B miş gibi dönüştürdü. B leride kestim.. ama devam edebildim :P (otomatik gidiyo o malum yere (oynamayanlar sapıtmasın sansür koyduk))[signature][hline]KOC da destek olmak için tıkla. Dark Throne http://www.londinivm.com]
fenris Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 E büyücüyse fuller zaten apt. i, ki başlardada bayaa iyi. Ha ama yanlış hatırlamıyorsam harm mekanik şeylere ve undead lere pek bi zarar veremiyodu. Güçlü şeylerden söz açılmışken o köpek neydi yaw...böyle şirin portresi felan vardı,karakter ekranındanda pek bişey anlaşılmıyodu."e ilk combatta gider bu" demiştim.Bi baktım demonları dağıtıyo ufacık şey. :) Summon okuluda(yoksa conjuration mıydı?) iyiydi.O ogre,familiar filan bayaa güçlüydü. ahh raven ahh...
malcolm Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Olur mu hic yasasin teknoloji diyorum sadece size. Oyunun baslarında dinamit, sonlarında da yanimda mechanic orumcekler, lightning gun (tam adını unuttum simdi) vardı.
Ory Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 ya sadece shapeshift gibi olan seye vermeyin onlarda uzerinizdekiler dokuluyor bi saat giyin et=)
10ur Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 en güseli ogrelerdi yapıyodn daıtıyodu ortalıı ayrıca bu oyunda şehirleri fln kesmek çok ii bn identifycinpcleri kesiyodm hep miss gibin item çıkıyodu sandıkları patlatıncada güsel şeyler çıkabiliyodu
LethE Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 gerçi balanced sword a elektrik aletii takınca da dehşet bir arkadaş oluyordu :) oyunda tek yapamadığım "all-father" tarzı mekanik tanrısına adak adıyamadım (magic apt 100 dü beki ondan) altara çıkar çıkmaz ölüyodum.. virgül de resliyodu :P[signature][hline]KOC da destek olmak için tıkla. Dark Throne http://www.londinivm.com]
Öne çıkan mesajlar