MartinLGore Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Mutlu yıllar gençler.. Yeni yıl size mutluluk, para, $sevgili, sağlık, aşk, ihanet, intikam hepsi bu yılda kaçırmayın..[signature][hline]the art of rolling Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tanoren Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Herkesin yeni yılını kutlarım. Mutluluklar[signature][hline]For all your anime needs: Click Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Afterdeep Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Yaklasik 3 saat kadar once yeni yila muhtesem bir havai fisek soleniyle girmis bulunmaktayim. Butun Paticik ailesinin yeni yilini kutlarim. Sydney'den selamlar..[signature][hline]Proud employee of; Swissotel Sydney-Retired Hilton Sydney-Bar Team Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 PC başında yeni yıla giriyos gene... yürrrü be olm... son 2 saat 16 dk.[signature][hline]her kiminki devesi vardır o zengindir.Ama her kimki Ferrariye biner o şanslıdır arap atasözü oldu mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 2 saatten az bi zaman kaldı... Gerçi bi halt olcağından değil ama millet sevindirik oluo niyeyse...[signature][hline] beybin, 02 Kasım 2005 20:51 tarihinde demiş ki: hep dedim dinsizlikte bir din olmalı. sir, 06 Kasım 2005 23:15 tarihinde demiş ki: "allahın sopası yok" lafı cuk oturuyo ama kafiriz be abi lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 herkesin yeni yılını kutlarım, gönlünüzce geçsin herşey.. :)[signature][hline]Grand Marshal Safir of Vita Nova - 60 Human Paladin - Emerald Dream Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 cingudu bell cingudu bell cingudu cingudu belll...... hepi niv yiır...... yyeeeeeeniii yılll yeee niii yılll herkesssslere kutlu olllsunnnnn..... vede şahandan bişiler hadi sayalım on.... dokuuuzzzzz.... seeeeeeekkkkkkkeeezzzz..... :D[signature][hline]-Ahh evladım yaşadıklarımı patiye yazsam çokerdi bea... -Dede fake misin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Bu arada post kasmış gibi olmayam herkezin yenı yılı kutlu olsun byEs....[signature][hline]-Ahh evladım yaşadıklarımı patiye yazsam çokerdi bea... -Dede fake misin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
turambarturin Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 mutlu yıllar... inşallah yenisi eskisine benzemez[signature][hline]Sabrina, 30 Aralık 2005 15:12 tarihinde demiş ki: Saçlarının ve çenenin kıllı olması yararına, bi de o eski halinle "rape me" deme =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Famy Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 inşallah her gecen yıl kotuluklerı goturup iilik getırır hepımıze =)))[signature][hline]sonunda boğulmak olsa da benim o sularda yüzmem gerek... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krusty Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 yeni yılınızı kutluyorum, eski yılınızı kınıyorum :p[signature][hline]-- homines libenter quod volunt credunt. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overseer Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Hoba lorke lorke lorke lorke... Hayde yav oynamayami geldik buraya oturun hepbirlikte. Neşe de neymiş? [signature][hline]in "game experience may change during online play" we trust Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
agrian Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 ben yobazım benim yılbaşım daha gelmedi...:)hepinize iyi seneler[signature][hline]We are screaming for vengeance The world is a manacled place Screaming, screaming for vengeance The world is defiled in disgrace Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
izOn Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 said: paspatur, 30 Aralık 2005 21:44 tarihinde demiş ki: 2006 nın tüm paticiğe sağlık(özellikle ve öncellikle) afiyet huzur neşe mutluluk eğlence başarı aşk para getirmesi dileklerimle MUTLU YILLAR hepinize... :tebrikz: +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar