Apache Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 demin geldim filmden mükemmel bir fantezi filmi olmuş taptım [spo1=kan denizi]hele filmin sonlarına doğru her tarafta kan denizleri olmaya başlıyor ben etkilenmem kandan ama mükemmel yapılmış insanları sindirip etrafa kanlarını saçıyorlar manyak olmuş[/spo][signature][hline]shinsetsu desu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 aksam gidiom.cok büüyük beklentimerlim yok.görsellik beni tatmin etsin yeter[signature][hline]"Far away is a place where I hide the truth that have to be locked away" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 ilk yarısını oldukça beğendim, sonra senaryodaki saçmalıklarla film birden sönüyor. spielberg'den böyle bir kurgu hatasını beklemezdim açıkçası (uyarlamada sorun var kısaca) dakota mükemmeldi yalnız ilk defa izledim ben takdir ettim, neredeyse filmi alıp götürüyo zaten spielberg'in çocuk yönetimindeki başarısını da biliyoruz. fazla beklentiyle gitmezseniz beğenebilirsiniz. ama bu filmden sonra signs hastalarının 2 doz signs alması gerekebilir :) son olarak king kong'un fragmanını gördük, t-rex ile kavga ediyo fazla mysterious island modu olmuş sanki[signature][hline]Remember Sammy Jankis .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gwindon Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 çok hoşuma gitti zaten böyle filmler çok hoşuma gider[signature][hline]Shewky Goldbreaker-----Doctor of Eclipse -----FRF ------Bir süreliğine kapıyız------ Cem_Jedi, 20 Aralık 2004 19:03 tarihinde demiş ki: beni kızdırmayın siteyi hackletirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 ben kurgu hatası göremedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 said: eldar, 01 Temmuz 2005 20:53 tarihinde demiş ki: ben kurgu hatası göremedim [spo1=hata]benim gözüme filmin ilk sahnelerinde çarptı adamın saatine kadar çalışmıyordu ama yaratık yerden çıkarken adamın teki kamerayla olayı çekiyordu kurgu değilde hata[/spo][signature][hline]shinsetsu desu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
montezaus Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 film her şeye rağmen güzeldi, anlatmaya çalıştığı şeyi bir takım hatalara karşı güzel işlemişti ki bu hatalar da çok dikkat edilmedikçe göze batmayacak şeylerdi ya da genelin içinde çözülecek şeylerdi bana göre. ha, uyarlamada aksaklıklar olmuş gibi bence de, o ayrı konu. [spo1=Lakin] kitabı felan da okumuş olup hadiseye tam olarak hakim olanlara bu sorum, uzaylıların tek amacı kan içmek mi yani, havada kalmış sanki biraz filmde. o bitkiler de kusmuk değildi sanırım filmde söylendiği gibi, organizma gibi geldi bana, bi sahnede, bunlar bi adamla bodrum katındayken, gitgide büyüyordu bunlar çünkü. [/spo][signature][hline]not sleeping okay/drinking too much.trapped in hyperspace.?.the girl disappeared, smiling and blowing kisses. A white light flooded the room/this was the moment of awakening: the audience were relieved to find themselves in their own company...someo (text unclear) did not awaken, this was a white nightmare: faces aglow with laughing, limp complacency/apparently uninhibited... **no more dinosaurs @montezaus *** montezaus.deviantart.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 [spo1=.]filmin bir yerinde o kırmızı şeylerin bitki olduğunu söylüyor zaten. ayrıca kustukları şey fantaya benziyordu :D filmin ortasında canım çekti[/spo] edit: spoiler*[signature][hline] xaty / tyxat / yac / kullar / ave quaxe / 26ee140 :rock: [Bu mesaj xaty tarafından 01 Temmuz 2005 22:01 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj xaty tarafından 01 Temmuz 2005 22:01 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LiquiD Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 su sorulara cevap verin: kalkanlar neden indi? uzaylıları kaçıran bakteriler miydi?[signature][hline]ben BombaciMulayim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zamo Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 [spo1=Cevap]Sanırım uzaylılar bir yerde su içti ya ordaki bakteriler de uzaylılar hasta etti.Ama hepsi mi içti ya da kalkanların hastalıkla ilgisi ne dersen bilemem[/spo][signature][hline]I came, I saw, I conquered Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 [spo1=cevap]su tanecikleri zırhlarına zarar verdi diye düşünüyorum o aletler bozulmadan bir gece önce deli gibi yağmur yağmıştı hatta arabalarına el konulduğu sahnede ama bazı yerlerı tam baglamamıslar uzaylı cıktı öldü falan hemen ben biraz daha action beklerdim o küçük kızada uyuz oldum keşke ölseydi :D paso ayakbağı oldu abimize hakkıyla bir action yaşatmadı[/spo][signature][hline]shinsetsu desu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
McFrenzy Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Bütün film boyunca başım ağrıdı. Allahım o kız ölse diye dua ettim paso ota boka çiyaklayıp duruyo kafa beyin kalmadı. Hele bi sahnede "ciyaaaaaaaaaaaaak" diyo ama resmen böyle. altda baba yazıyo sonra "ciyaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaak" altda baba çıkar beni yazıyo. [spo1=????????]ya o kırmızı bitkiler ne? filmde direk askı da kalmış o olay. Bide o bakteriler hava yoluyla da bulaşıyomuş heralde çünkü filmin sonunda adam konuşurken. havamızı solumaya başladıklarında sonları gelmişti dedi[/spo][signature][hline]ICQ#:149976315 | Msn: [email protected] Kellindil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
montezaus Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 said: McFrenzy, 01 Temmuz 2005 23:08 tarihinde demiş ki: Bütün film boyunca başım ağrıdı. Allahım o kız ölse diye dua ettim paso ota boka çiyaklayıp duruyo kafa beyin kalmadı. Hele bi sahnede "ciyaaaaaaaaaaaaak" diyo ama resmen böyle. altda baba yazıyo sonra "ciyaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaak" altda baba çıkar beni yazıyo. aynen abi, en uyuz olduğum tiplerdir, her yerde de çıkar karşımıza ahan böyle [spo1=shields]kalkanları indiren kuşların taşıdığı bakteriler, mekanik bir şeye mikrobik bi organizmanın etkisi nedir kestiremedim gerçi ama topu tanrıya atmışlar orada da. bunun gibi yerlerde o kadar da başarılı değildi aslında film (o kanlı bitki gibi -ki kusmuk diyor filmde adam) ki uyarlamadaki sorunlardır tahminimce. ama böyle şeylere takılmamak lazım bu filmde, filmin işlediği yukarıda da söylendiği gibi bi ailenin yaşam savaşı çünkü[/spo] ha bir de arkadaşlar spoiler taglerine dikkat edelim lütfen[signature][hline]not sleeping okay/drinking too much.trapped in hyperspace.?.the girl disappeared, smiling and blowing kisses. A white light flooded the room/this was the moment of awakening: the audience were relieved to find themselves in their own company...someo (text unclear) did not awaken, this was a white nightmare: faces aglow with laughing, limp complacency/apparently uninhibited... **no more dinosaurs @montezaus *** montezaus.deviantart.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cyan_Bloodbane Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Ya ''Tripod''ları nasıl yapmışlar kitaptaki kadar güzel mi? [spo1=uzaylılar]Ha bu arada filmi bilmem ama uzaylıları öldüren ''mikroplar''.Galaksinin ötesinden gelen bu istilacılar insanların unuttuğu küçük canlılara,mikroplara yenildiler gibi birlaf geçiyordu hatıladığım kadarıyla.Ha birde kargaların didiklediği uzaylı sahnesini keşke koysalar.[/spo] [Bu mesaj Cyan_Bloodbane tarafından 01 Temmuz 2005 23:31 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zamo Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 [spo1=Hastalık]Uzaylılar mal gibi su içiyorlar ondan hastalanıyorlar.Anlamadım zaten görünüşleri de bi salak nası bu kadar teknoloji kasıp gelmişler buralar.Bilmediğin şeyi niye içiyosun hem de yanındakine gel gel ohh suya gel diye çağırıyor.[/spo][signature][hline]I came, I saw, I conquered Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 ya bu film çoooooook eskiden dizisi de olan bişey deil miydi?[signature][hline] A Ferrari is a dream, two Ferraris are paradise while three Ferraris are just too good to be true ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Hayır.[signature][hline]BoneC title'ını alanları protesto ediyorum. _________________ CEO of the Holy Inquisition Corp "Biz insan yakıyoruz." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 adının dünyalar savaşı olduğundan emin olduğum bi dizi vardı eskiden ya!? hatta bi grup eleman var üniversiteli mi ne bu yaratıklar önceden dünyaya yavaş yavaş geliolar onlarla ilgili garip olayları inceliolardı... hatta yanlış hatırlamıyorsam, finalinde ufoar falan saldırıyo yukarılarda birinin dedii gibi veledin teki ortada kalıyo aalıyo falan saldırı sırasında... acaip küçüktüm ya bunlardan fazlasını hatırlamıyorum... Ama her dizi sonunda cast girmeden üç parmaklı bi yaratık eli dünyayı tutardı (aynı film afişindeki gibi)[signature][hline] A Ferrari is a dream, two Ferraris are paradise while three Ferraris are just too good to be true ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Bununla alakası yok.[signature][hline]BoneC title'ını alanları protesto ediyorum. _________________ CEO of the Holy Inquisition Corp "Biz insan yakıyoruz." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 emin misin çok fazla benziyo? trtde yayınlanıyodu hatta...[signature][hline] A Ferrari is a dream, two Ferraris are paradise while three Ferraris are just too good to be true ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Eminim. Bu filmin dizisi falan yapılmadı.[signature][hline]BoneC title'ını alanları protesto ediyorum. _________________ CEO of the Holy Inquisition Corp "Biz insan yakıyoruz." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cd- Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 [spo1=Zipoylır olabiler]Filmi biraz daha iyi bekliyodum ama çok saçma ve sıkıcı yerleri oldukça fazlaydı. -Kız çok salaktı harbiden keşke ölseydi...(-AnNnnneneneee babaaaaaa robbieeeeeee kafayı bi' koyacan cık cık) -Uzaylılar o makinaları güya daha insanlar yokken yer altına koymuşlar milyonlarca yıl önce e madem o zaman işgal etseydiniz kardeşim dünya da kimse yokken -Mikrobu nası kaptıkları meçhul?!!? -Adam kalkanların kalktığını robotların üstüne kuşların konabilmesinden anlıyo e o robotlar kollarıyla adamları tutup çekiyolardı o adamlar nası geçiyodu kalkandan. -Yakalandıkları o kafesle o kadar yüksekten düşüp ölmemeleri saçmaydı. -Duygusal sahneler çok fazlaydı. -Vasat bi' filmdi... 5/10[/spo][signature][hline][Bob Marley] Ben!!!(Ünlemlere de bak) Başkalarından övgü bekleyenler, mutluluklarını onların ellerine bırakmış zavallılardır. [Bu mesaj Cd- tarafından 02 Temmuz 2005 00:03 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj Cd- tarafından 02 Temmuz 2005 00:09 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 spo yu duzeltmis gerek kalmadi uyariya :) [Bu mesaj Miraul tarafından 02 Temmuz 2005 00:04 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 ilk yarısı piskopattı direk gerdi yani.. Sanki adamın yerindeydim, ikinci yarısı beklediğimden çok kötüydü. Yani filmi tanıtırlarkende söylüyorlar "başrol oyuncusu kahraman değil halktan birinin gözünden bir bakış açısı" ama yinede biraz daha ne olup bittiğini açıklayabilirlermiş.. Bu arada filmin başında ve sonunda konuşan eleman Morgan Freeman di mi? edit: imdb'den baktım oymuş.[signature][hline]Meshcharakou -ElitE- [Bu mesaj MeSh tarafından 02 Temmuz 2005 00:14 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gimli Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Sonu çok daha çarpıcı olabilrdi... ikinci yarısı hayalkırklığı[signature][hline]Volfied, 04 May 2003 08:18 tarihinde demiş ki: A mug of ale, and a fine tale! Gimli yönetti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar