Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

freelancer oynayalım mı?


LethE

Öne çıkan mesajlar

Freelancer Total War
Çok güzel bir mdo yapmış arkadaşlar..

Ekonomi sistemidir şudur budur.. Gemilerin hareketleri ve combat daha gerçekçi.. (öyle 10000 hull damage alıp bi nano kulanınca herşey sapasaglam cıkamıyo fln..)

Gemilerin uzaydaki hareketleri daha gerçekçi.. yani en azından düz giderken sağa dönünce hala ileri ivmeniz devam ediyor :) (normal FL deki Engine kill olayına benziyo. hep açık oldugunu düşünün onun)

Normal freelance rkurun.. patch fln yapmadan sitedeki installerı çekin kurun..
Oyundaki isminiz ile loader da girdiğiniz isim aynı olacak unutmayın..
Ayrıca VEntrilo diye bi zerzavat var herkes onu kullanıyo böyle konuşa konuşa takılırız :)..
Liberty ye beklerim (yada rheinland olun kapışırız :P)[signature][hline]KOC da destek olmak için tıkla.
Dark Throne
http://www.londinivm.com]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

5 gün once 5th age başladı yani 5. savaş.. ama düzeltme yapmak için reset atıldı.. şimdi newyorkta başlıcaksın.. 240k pra biriktirip rochester base inde ki bribe lardan birini alıp başlıcaksın (ben rheinlanddeyim)
görev bulursan lv 2 nni üzerinde alma.. yada en fazla 7 9 fln lsun (ki çok zor bunlarda).. lv26 alıp il ksaniyede geberiyodum öyle diyim :)
düşmanlar bölgenizden uzaklaştıkça güçlenir.. mesela newyorkda baden baden den uzaklaştıkça xeno lar vs LSf ler daha güçlü gelir karşınıza..
yada harmburg de Aster shipyardın oralar kolayken freistad base ındekiler baya zordur :) (dün mesela 1 gun kaldı hepsini paytlattılar :( neyse nakit vardı biraz :P )
www.ioncross.com da how to install tarzı bi öblüm var orda ventrilo linki var onu çekin (ordaki linktekini çekin.. version uyumu gerekiyor) mirofonunuz yoksa bile adamları duyarsınız en azından :)

haydin bekliyorum benim nick lacrimas[signature][hline]KOC da destek olmak için tıkla.
Dark Throne
http://www.londinivm.com]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Nıhahaha kingpin de aramızda.. darısı başına :)

kingpin oyunda Miax ı görürsen rica edersen seni New yorkdan çıkarır ama bence lv1-2 görevler alaraktan önce vbi light fighter al kendine.. sonra onları kendi kullanabildiin (mesela seri silahlar iyi atış yapamnıyosan.. ama iyi vuruyosan daha yavas ama güçlülerden al)
silahlarla donat.. 240k biriktirip Rochester a gel (haritanın ortasında. güneşin sol altı. başladığın yer) Bar da Rheinland Military olan adama parayı ver.. çık tekrar gir.. sonra beni bul sana kalkan fln getireyim. :)[signature][hline]KOC da destek olmak için tıkla.
Dark Throne
http://www.londinivm.com]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

patide belki birinde vardır..
bende torrent sitelerinde bulup çektim..
bulamıyosan.. oynamayı istiyosan ve izmirliysen bana bos cd ver cekiyim ( bende bos cd olsa cekerim de.. useniyom gidip almaya)[signature][hline]KOC da destek olmak için tıkla.
Dark Throne
http://www.londinivm.com]


not: bu arada Rheinlnddeyiz ama economimiz çok kötü Liberty lerten güçlü olsakda bizim playerlar offline ken (liberty çoğunluk amerikalı) onlar bizim Dost Narwalları (büyük kargo gemisi.. ekonominin belkemiği) parçalayıp paralarına para katıyor.. bizim gemiler patlayınca bizim fiyatlar yükseliyor :(. şu an maksimumda galiba economy point fiyatı 60k!.. .. 15k ya kada riniyo sanırım yani anlıcağınız normalin 2 katı fiyatayız :).. çok kötü ekonomik durum ama rank olarak iyiyiz.. Tiwaz (işte adamın biri) 400 rep Liberty pointini topladı ve artık Cruiser alabilicek :).. çok güzel olucak eheh :D

[Bu mesaj LethE tarafından 27 Aralık 2005 00:19 tarihinde değiştirilmiştir]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Oyundaki nickleri yazın da tanıyabilelim..
Ben adımı tanıyın diye LethE yaptım :)soruşturduğum kadarıyla bir set 3-4 ay sürüyor yani daha 5 günlük oyun hiç birşey kaybetmemiş durumdayız :).

Unutmayın Newyorkdan çabuçak cıkmak için hemen dandik geminizle para kasın.. 60 70k yapıp light fighter a geçin.. sonra lv5 -6 missionlarla para kırın (5-6 da ölürseniz mesuliyet almam :P)..

Rheinlanddeyiz unutmayın :D

Ventrilo denen nacizane voice chat programını kullannın.. sitede "how to install" kısmında anlatılıyor.. Anlamadığınız bişi olursa sorun.. gavurlarla konuşmakda zor canım :P

Ölmeyin.. Öldürebildiğiniz kadar npc öldürün REP ne kada ryüksek .. alabilceğiniz equipment o kadar iyi..
oncelikle alster shipyarda gelin.. beni bulu nsize kalkan/silah fln getireyim. rahatlyın :P

Bazen Hessianlardan (az.. baya az) ve çoğunlukla Bering sistemindeki Liberty navy den "Liberty point" alıcaksınız. bunları satmayın.. Maintenance (3 saatte bir 3 dakkalık restart) larda bunlar karakterinize eklenir.. puan = rütbe.. yüksek rütbe = kurvazör , battleship , gunboat :D.. ve bazı baselere girebilme hakkı)..

**Bounty hunter sakın öldürmeyin.. ilerde hep birlikte öldürüp hep birlikte Rogue lara katılırız :D
Zaten öldürmeniz çok zor tek vuruşta alırlar shieldlarınızı :)**[signature][hline]KOC da destek olmak için tıkla.
Dark Throne
http://www.londinivm.com]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

haftasonu aldığım ilk hızla internet kafeye yerleşip geliyorum yanınıza kardeşler. benim saveim de vardı zaten karakterimle birlikte. geliyorum oraya haftasonu kaçmayın aman.[signature][hline]Kaçmak lazım bu şehirden
Kavga gürültü var heryerde
Trafik başka havası başka
Bitirdiniz beni bu yaşta
Karar verdim kaçmaya
Vericem kendimi börtüe böçee


[Bu mesaj MrLevie tarafından 27 Aralık 2005 16:39 tarihinde değiştirilmiştir]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Bu arada Save fln nası yapıcan almadım multipalyer oyuna dışardan karakter getiremezsin :). herkes gibi newyorkda başlıcan önce bi oyunun kontorllerine alışcan sonra 240k lık bribe ı verip yanımıza rheinlande gelicen..


NOT: Arkadaşlar oyunda New yorkda bi kaç kişi görüyorum Loader larına yazıkları isimle karakter isimleri uymuyor .. o yüzden auto-kick yiyorlar.. dikkat.

oyunda "Y" tuşuna basarak tan oyuncu listesine bakın
orada [tag]Lethe (tag kısmı işte rütbe.. pek kasmadım rütbe o yüzden UntOff um hala ) varsa tıklayın sonra enter a basıp mesajınızı yazın.. elimden geldiimce yardım ederim (tabi new yorkdan cıkmanız lazım once..)[signature][hline]KOC da destek olmak için tıkla.
Dark Throne
http://www.londinivm.com]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Modun hala beta olmasındanmıdır nedir, garip bir kural var serverda.

İlk başlanan New York sisteminde tek başınıza oynamak çok tehlikeli. Mesela gittiniz bir göreve. Herkesi öldürdünüz tek bir düşman kaldı. Birden 6 tane düşman gemisi spawn oluor. Karşınıza çıkabilecek en güçlü gemilerden oluşuor tabi. Basit olanları temizlesenizde sürekli spawn oluor gemiler. Kurtulma şansınız yok. Çünkü bu olay daha adam gibi gelişemeden illaki size rast gelior. En az 2-3 kişilik gruplarla oynamak lazm.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

yav freelancer'i bu zamana kadar tüm laptoplarına kurmuş ama kafayı çalıştırıp da multi olayına girmemiş biri olarak benim elimden tutup multi olayına sokacak biri var mı?

X3 hayal kırıklığından sonra..buna çok ihtiyacım var...

[email protected][signature][hline]read the god damn .nfo file and save the GIGs, honey!
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

çıkardı dimi new yorkdan?..

çıktısan gireceğin zamanı söyle oyunda sana iyi bişiyler ayarlamya çalışayım (yol uzun ondan soruyo mzamanı .) )
yada söylerim birileri verir :P

Be rogue oldum millet kelle koltukta geziyorum hpeinizi beklerim çok eylenceli :D[signature][hline]KOC da destek olmak için tıkla.
Dark Throne
http://www.londinivm.com]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...