Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

dranei > offical ?!?!?!?

scorch

Öne çıkan mesajlar

1) Fotoğraf Computer Games'in 2006'ın Muhtemel Hitleri bölümünden çekilmiş.

2)Drenai'ler Blizzard tarafından duyurulmadı halen.Eğer PC Gamer gibi bir dergi bunu verebiliyorsa, Hemde Firmadan önce bir sorun var demektir.

3)Ben Drenai gelsin istiyorum yanlış anlaşılmasın =)[signature][hline]Exodus of WoWTURK
Eéroverian of Decerto , EU-Frostwhisper

[Bu mesaj Eeroverian tarafından 30 Aralık 2005 13:12 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

dranei in devlerle ne alakasi var.kane dranei lar su swamp of sorrows de orclarin quest icin kestikleri yüzü burusuk burusuk olan tipler.warcraft tarihinde orclardan en cok nefret eden irktir.orc lar kökünü kazimis hepsinin.tek tük kalmislar öle.alliance gelmesi en yüksek olasilik olan irk.[signature][hline]--------------------------------------
Kam-Magtheridon
www.grimsoul.co.uk
--------------------------------------
Sosyal ağlarda paylaş

swamp of sorrows da bende kesdim bunları, descaloda gengis clan centuar lideri bunlardan çıkan bişey istemişti (kalp gibi bişeydi) onu almıştım hatta tiplerini yadırgamıştım ama swamp of sorrows daki 20 tanesi 10 altın eden ve orda çok bulunan çiçekleri görünce sık sık ziyaret eder oldum oraları ;)[signature][hline].
Sosyal ağlarda paylaş

dranei gelırse NE lerın stealth olayı bozulucak
dranei ler racial olarak 7/24 shadowmeld takılabılıyorlar bıde draneılerden gerıye pek bısey kalmamıs oyle sehır kultur fılan buda ısı bozuyor

e yenı ırkın sehrının kesınkez outland de olmaması lazım yoksa bu dırek dengeyı bozar e azeroth dada ole fazla dranei yok lore book dıyorkı draneıler eskıden cok guzel gorunusluymus sonra orclar draenor un ıcıne ettgınde sekılelrı oyle gudubet olmus cogu draneınınde orc kanı tasıdıgı ve orclara hızmet ettıgı gıbı bır gercekte var kıtaba gore[signature][hline]Roy Mustang, fi tarihinde demiş ki:
On the dawn that i become fuhrer, ill make all women in the military wear miniskirts!

"If your enemy has a choleric temper, seek to anger him."
Roy Mustang
Sosyal ağlarda paylaş

hacım dev işte elemanlar,
[spo2=draenei 1][/spo]
[spo3=draenei 2][/spo]
[spo1=draenei 3][/spo]

gelsinler işte, orclara düşmanlar, dev gibiler maşşallah. süper olur. biraz da hordeler allylerin tipinden korksun.

edit: ayrıca bakınız[signature][hline]Frostwhisper(EU); O RLY (guild)
60 Human Mage (31a/20fire!) O RLY? YA RLY...

[Bu mesaj muzcu tarafından 30 Aralık 2005 15:48 tarihinde değiştirilmiştir]

Sosyal ağlarda paylaş

said:
Ractamainus, 30 Aralık 2005 15:09 tarihinde demiş ki:
draenei'lerin orc'lardan nefret etmekten başka alyanslarla ortak bir tarafı var mı?

bu da bilginize;
http://en.wikipedia.org/wiki/Draenei#Draenei

kardeşim burda bu elemanlar Blood elflerle müttefik yazıyo nasıl olcak blood elf hordelarla anılcakta bunlar düşman olmazlarmı sora falan filan...[signature][hline]Haydan gelen huya giderde, "hay" ne olaki?
Sosyal ağlarda paylaş

iyide tft yi oynayanlar bilir bu draneilerle blood elfler nagalar felan ittifak kurmuşlardı.

Orclarla draneiler düşman diye biliyorum bende ama yukarıda bir arkadaş yazmış aklıma takıldı bunlar outlands te takılan tipler. Geçiş olayı nasıl olacak. Beimde aklıma draneiler geliyor alliance ırkı olarak ama işte şartları nasıl uyduracak blizzard.[signature][hline]WoW EU - Burning Legion
= Gaiseric Orc Hunter = Guild Hajnal
For The Horde!

Sosyal ağlarda paylaş

neydı ole hort lar dev tayrın lar anted ork lar tiroller

bide alliance a bak gınom lar dıvorf lar hüymınlar ve nayt elfler

olmaz bole kardesım bilizart fırozın tıron dan tanıt natın sonra ekspanşın da salak salak seyler soyle[signature][hline]Roy Mustang, fi tarihinde demiş ki:
On the dawn that i become fuhrer, ill make all women in the military wear miniskirts!

"If your enemy has a choleric temper, seek to anger him."
Roy Mustang
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...