Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

cebinizdekiler.

dominic

Öne çıkan mesajlar

fotoğrafı sonradan gelecek, yazayım direkt ben

1-) Cüzdan - para, kart, varsa bozuk para, nüfus cüzdanı

2-)Telefon - olmazsa olmaz zaten, genelde sol cepte olur

3-)MD player - benim için vazgeçilmezlerdendir, kulaklıklarda genelde giysinin altından kafaya kadar cıkar, cdıkmadığı zamanlarda sol arka cebe koyarım kendilerini, md player da genelde kolay ulaşılması açısından sağ ön cepte olur

4-) Anahtarlık - sol ön cep tercihim, cok cepli pantalon ya da capri giyiyorsam alt ceplere koyarım genelde kendisini

5-) Çakmak - kendim sigara kullanmam da, ne zaman lazım olacagının belli olmadığını fark ettim şu son 2 haftada, o yüzden yanımda taşıdığım standartlar arasına girecek kendisi

ara sıra, ufak banknotlar ve bozuk paralar bulunur bir cepte, ama diğer eşyalara(md-telefon) zarar verme ihtimali bulunduğu için cüzdanda tutmaya çalışırım( bütün bunları taşırken genelde sırtımda da çanta oluyor, baya dolu geziyorum kısacası)[signature][hline]I know someday you'll have a beautiful life, I know you'll be a star
In somebody else's sky, but why, why, why can't it be, why can't it be mine

Sosyal ağlarda paylaş

cep pisliği,biraz ip[kotun ipi] bide Saturn V min anahtarı =}[signature][hline]ExhaulteD, 31 Mayıs 2005 14:01 tarihinde demiş ki:
Kemalizm bir din ,Ataturk bir peygamber ,Anitkabir ise kabe degildir.
Delanoresse, 31 Mayıs 2005 14:03 tarihinde demiş ki:
ex, o yuzden Ataturk'u ve dusuncelerini seviyoruz
Sosyal ağlarda paylaş

Cüzdan taşımayanlar birliğinin bir üyesi olarak (anaa bonepart da bizdenmiiş) pantolun sağ cebinde ev-araba anahtarları, bozuk paralar ve 20YTL altı paralar.

Sol cepte cep telefonu, 20 YTL üstü paralar.
Arka sağ cepte kredi kartlık, içinde kredi kartları, kimlikler, vs.
Çanta yoksa sol arka cepte araba ruhsatı, takıntı asla ruhsatı arabada bırakmam. Problem: Oturacağım zaman ruhsat ve kredi kartlık üzerine oturmak zorundayım, problem yaratıyor.

Gömlek varsa, gömlek cebinde yazları güneş gözlüğü veya normal gözlük (4 miyop olunca güneş gözlüğü de numaralı, gözlerim de ışığa fazla duyarlı, tam şenlik).

Bir de genelde tornavida. Ha neden mi, gözlüğümün bu aralar vidası atıyor, ayaküstü tamir için (2 mikron büyüklüğünde vida eninde sonunda kaybolacak, ne olacak merak ederim)[signature][hline]Bir fincan kahveden daha güzel olan tek şey, ikinci fincandır." CAFEIN
Tüm Metalciler bir gün Led Zeppelini tadacaktır.
Sosyal ağlarda paylaş

valla gittiğim yere göre değişiyo. ama genellikle telefon, çakmak, sigara, cüzdan, anahtar. gittiğim yerde foto çekme imkanım varsa minik bi makine, müzik dinleme imkanım varsa ipod. yaz geldi cepsiz şortumu giyerim herşeyi de arkadaşın cebine koyarım şahsen =P[signature][hline]chiptech.
Seni unutmicaz Windshade...
"Ölüm dediğin budur perde arkasından haber,
hiç güzel olmasa ölürmüydü peygamber..."
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...