Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2009 ya ben bunun ilk bi kaç sayfasını okudum da çok gülmedim açıkçası. arda bey gerçekten arda beymiymiş devamını okumadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Ocak 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2009 evet oymuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OogahBoogah Mesaj tarihi: Ocak 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2009 3 ay staj yaptım ama staj defteri doldurmadım hehe..:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Ocak 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2009 baya iyiymiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kitana Mesaj tarihi: Ocak 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2009 bi de aykan ciddi ciddi atar yapmamış mı hahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2009 Aket-Atum said: evet oymuş. o zaman daha komikmiş ben başta inanmadım. neden derseniz benim başıma gelse bu hadi len derim adama, ama herifin direk arda bey olduğuna inanması bana fake gibi gelmişti okurken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Ocak 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2009 bazen zekice olan zeki olmamaktır... çok istekli görünüp ayak işi yapmaktansa, girin ekşisözlüğe entri vs. okuyun ne bileyim klasman dizin, dosya açın vs... çok muattap olmayıp müdürlerle iyi geçinin. staj bittiğinde de referans kağıdı alıp aynen topuk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
b1vRiP Mesaj tarihi: Nisan 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2009 off 5 sene olmuş ama yazcam dayanamadım -arda bey? -hı hıı..(burdaki tınıyı duyabiliorum ya!) ne çirkinleşmiştir sonra o şirketteki muhabbet yaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Nisan 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2009 Aykan said: Arda Bey ?? priceless Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Nisan 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2009 Oha o kadar olmuş mu lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Nisan 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2009 ehehe efsane topikdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Efrasiyab Mesaj tarihi: Nisan 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2009 Yaw bu işin devamı ne oldu acep:) Olayın kahramanları nerde:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Nisan 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2009 ben hala ınanmıorum ama.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Nisan 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2009 daha bu sabah aklimdan gecti bu topic. keski favorilerime ekleseydim dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinad Mesaj tarihi: Nisan 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2009 ben bunu heryerde anlatıyorum yaa =) hala fake olup olmadığına emin olamamasamda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Nisan 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2009 puhahaha ben bunu nasıl görmemişim :D arda bey olayı süpermiş ya :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Nisan 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2009 topiğin tamamını okudum nerdeyse süper komedi ya :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erucalavera Mesaj tarihi: Nisan 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2009 arda bey ? AHAHAHAHAHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karag8z Mesaj tarihi: Nisan 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2009 tükrüklü kahvede enfestir, hele sümüklü pizanın üstüne. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Nisan 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2009 Karag8z said: tükrüklü kahvede enfestir, hele sümüklü pizanın üstüne. Tecavüz kaçınılmaz ise zevk almaya bak gibi olmuş bu :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Nisan 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2009 HAHAHAHAHAH yine okudum, hala aynı komiklikte ya. Aykan said: Hele müdürüm manyağın biri, herifin masasında 10 tane ihale dosyası.. paso çay kahve isteyip duruyor. Hesapta bildiklerini öğretecekti. Daha Staj Notlarımı verecek ondan sesimi çıkartmıyorum ama elbet bişey yapacağım Thalion said: Aykan, sen hangi firmada staj yapıyorsun Aykan said: Ya Tükürecem ama adama kıyamıorum bi yerde aslında ii biri ama bilmiyorum damarıma basarsa düşünmeden yaparım.. @Thalion:Ya Ankarada Nurol ' un bi firmasında Thalion said: Aykancım, staj dosyanı alıp odama gelebilirimisin lütfen, biraz konuşalım... Aykan said: Arda Bey ?? Thalion said: Hı hıı... o "Hı hıı..." kısmı efsanevi resmen. gerçek mi değil mi emin değilim ama süper ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Nisan 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2009 Bence her şey açıklığa kavuştuktan sonra Aykan'ın insanlara atarlanması da baya efsane bir şey, feci triplere girmiş adam ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Nisan 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2009 HAHAHAHAHAHHAAHH :D güldüm birden tekrar görünce Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Nisan 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2009 thalion baba adammış ama zuahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Nisan 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2009 Aykan'ın kaçınılmaz eseri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar