RuneLaFey Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 D.F icin acele edelim derken lvl up olalim keselim manasinda söylemek istedim ama uzun yazmaya üsenmisim :D neyse ben dinlendim saat 22:15 gibi hazirim olaya[signature][hline]"Our evil is inherited from our innocence" Name:TyraeL Class:Sorcerer Level:4x Clan:n00bz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HasMez Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 anladım ya gırgırına söyledim zaten. beyler bu arada birşeyi belirtmek istiyorum yoksa sonradan kıl bi tip gibi görünüyorum. ben genelde smiley veya "ahahah" tipinde sempatik ifadeler kullanmadıgım için çogu zaman ters anlamlar çıkıyor yazılarımdan. yani mimiksiz konuşan bi adam gibi oluyoruz aslında monitör başında gülüyorum flnda yazıya dökmüyorum çogu zaman. onun için bazı yanlış anlamalardan kaçının.[signature][hline]unholy ownz u kalgeldi vs. _all_eyez_on_me_ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DraculaVigorous Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Gel sana lol u öretelim önce açılımı lots of laugh yada laughing on floor du. lol :P[signature][hline]DraculaVigorous, 11 Temmuz 2005 00:25 tarihinde cyper açıldı forumunda demiş ki: boşverin usko'yu bence de. usko öldü. devir orcların devri. devir myko devri - Biraz LoR den alıntı oldu ama olsun. :) Nasıl imza seviyoruz?-Paticik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HasMez Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 biliyoruz lan anlamlarını o kadarda düşmedik. :) bak mesela şimdi koydum cümlenin anlamını yumuşattı. fazla kullanmıyorum ki bende yumuşamiim.[signature][hline]unholy ownz u kalgeldi vs. _all_eyez_on_me_ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DraculaVigorous Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 eeheue bak bu daa da iyiydi :P biz o zaman kirpiyle çifte nonoş oluyoz zuhuhu[signature][hline]DraculaVigorous, 11 Temmuz 2005 00:25 tarihinde cyper açıldı forumunda demiş ki: boşverin usko'yu bence de. usko öldü. devir orcların devri. devir myko devri - Biraz LoR den alıntı oldu ama olsun. :) Nasıl imza seviyoruz?-Paticik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baelithilie Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Rune beni bul abi artık :)) vakit geldi :D[signature][hline]Server: Deimos Nick : Izual Race : Karus Class : Mage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RuneLaFey Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 said: Baelithilie, 18 Temmuz 2005 20:29 tarihinde demiş ki: Rune beni bul abi artık :)) vakit geldi :D yokum abi saat 22:15 de giricem oyuna =) o zaman görüsürüz . Durma kasmaya devam git 30 questini yap ilerle :D[signature][hline]"Our evil is inherited from our innocence" Name:TyraeL Class:Sorcerer Level:4x Clan:n00bz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 said: HasMez, 18 Temmuz 2005 18:39 tarihinde demiş ki: ilk boss droplarımızı dün gece aldık. hayırlı ugurlu olsun beyler. Bu gün 2. drop u yaptım 1 priest ve ben barrk kestik tooth düştü disband etmei unuttum lootlarken yoksa şu an elinde tooth olacaktı maradon da merc de görebilirsiniz. :([signature][hline]Server : Deimos Clan : n00bz Nick : NecrozaN Lvl : 3x NP : pOq gibi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CursetH Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Usko da Eslant die tabir ettiimiz ye Myko da adını bilmiom myko da sınır kaç ? 60+ biliodum ama bugun biri 45+ dedi oyundan bilgisi olan?[signature][hline]ve tAnrI gIzI yArattI; eRKekLerDe gAdInI :pP Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Humanların En güçlüsü bu ise diğerleri kim bilir nasıldır :)Server : Deimos Clan : n00bz Nick : NecrozaN Lvl : 3x NP : pOq gibi :)[Bu mesaj TrTownUser tarafından 18 Temmuz 2005 20:58 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shakkil Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 exp mi verdi öldürünce :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SmoLaFein Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Su anda serverda bı sorun mu war clandaşlar ( cok degısık bı laf oldu ) gıremıom faıled to conn. fln fıstık dıyo bu alet[signature][hline]Self control; Breaks down..!! Hemesus (noobz) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KnuCkLeS Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Ben dc oldum girerken failed (10061) dio :([signature][hline]Nick : TT__ Job : Mage flame/glacier (paper mage) LvL : 4* Clan : n00bz Server : Deimos Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DraculaVigorous Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 eleman xp de vermemiş np de lol heralde np si bitmiş. kek gibi de baskına gelmiş bizimkiler exp. kasarkene :P[signature][hline]DraculaVigorous, 11 Temmuz 2005 00:25 tarihinde cyper açıldı forumunda demiş ki: boşverin usko'yu bence de. usko öldü. devir orcların devri. devir myko devri - Biraz LoR den alıntı oldu ama olsun. :) Nasıl imza seviyoruz?-Paticik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeroWarden Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Aynen.Yaf cz deki inn hostess bankayı açarken 10k alıyo lanet 30k bıraktım farketmeden. Bu ne yaf gateler fahiş zaten bide ınn hostess e para bayılıyoz.[signature][hline]Name : Yuuzhan_Vong Nation : Karus LeveL : 3x Clan : nOObz Server : Myko / Deimos X X X İmza İcat OLdu MertLik BozuLdu X X X Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baelithilie Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 aynen...ares de 3 ayda yeiğim hatayı burda 3 günde yedim :)[signature][hline]Server: Deimos Nick : Izual Race : Karus Class : Mage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 said: Shakkil, 18 Temmuz 2005 21:08 tarihinde demiş ki: exp mi verdi öldürünce :) hyr exp partydeydim geldi peşinden gittim[signature][hline]Server : Deimos Clan : n00bz Nick : NecrozaN Lvl : 3x NP : pOq gibi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 benim kalpte üfürüm diye bişi vardı, son 2 gündür de olmadık yerde çarpıntılar, göğüs ağrısı ve sol kolumda ürperti hissediyorum yarın doktora gidecem çok huzursuzum beni mazur görün bu iki gün. Hafiften de tırstım[signature][hline]Name: Buffy Clan: n00bz Class: Priest Level: 3x Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RuneLaFey Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 said: Eternalus, 18 Temmuz 2005 21:12 tarihinde demiş ki: benim kalpte üfürüm diye bişi vardı, son 2 gündür de olmadık yerde çarpıntılar, göğüs ağrısı ve sol kolumda ürperti hissediyorum yarın doktora gidecem çok huzursuzum beni mazur görün bu iki gün. Hafiften de tırstım Gecmis olsun dostum aman dikkat et ... Herseyden once saglik .. gerisi yalan sen toparlan gel her zaman aramizda yerin var kafani takma burayi[signature][hline]"Our evil is inherited from our innocence" Name:TyraeL Class:Sorcerer Level:4x Clan:n00bz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buzi Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Geçmiş olsun Buffy,bendede var bi kaç arıza galiba. Başa giren ani sancılar kalbe giren anı sancılar prostata benzer bi kaç şey Ölmüşüm ben be,yeni çhar açayım : Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeroWarden Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 said: Eternalus, 18 Temmuz 2005 21:12 tarihinde demiş ki: benim kalpte üfürüm diye bişi vardı, son 2 gündür de olmadık yerde çarpıntılar, göğüs ağrısı ve sol kolumda ürperti hissediyorum yarın doktora gidecem çok huzursuzum beni mazur görün bu iki gün. Hafiften de tırstım Kardeşimde de var.Ama maalesef çaresi yok.O kadar sorun olmuyo.Doktor sadece aşırı heyecandan kaçınsın diyor.[signature][hline]Name : Yuuzhan_Vong Nation : Karus LeveL : 3x Clan : nOObz Server : Myko / Deimos X X X İmza İcat OLdu MertLik BozuLdu X X X Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baelithilie Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 acıldı tekrar.[signature][hline]Server: Deimos Nick : Izual Race : Karus Class : Mage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RuneLaFey Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 said: Baelithilie, 18 Temmuz 2005 21:16 tarihinde demiş ki: acıldı tekrar. git kas bakalim :D cüce mage :kendisine bakmaz baskasina laf atar: 22:15 den sonra oyundayim :D[signature][hline]"Our evil is inherited from our innocence" Name:TyraeL Class:Sorcerer Level:4x Clan:n00bz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 hesap kullanılıyor dio yaa daha amelia ile bulaşacaktık tüh[signature][hline]Server : Deimos Clan : n00bz Nick : NecrozaN Lvl : 3x NP : pOq gibi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RuneLaFey Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 said: TrTownUser, 18 Temmuz 2005 21:18 tarihinde demiş ki: hesap kullanılıyor dio yaa daha amelia ile bulaşacaktık tüh birisi feci hirs yapmis :D az dinlenin gece uzun ve tehlikeli olacak[signature][hline]"Our evil is inherited from our innocence" Name:TyraeL Class:Sorcerer Level:4x Clan:n00bz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar