__AnDrOmEdA__ Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 sizin priestler kaçlık buff basıo healı kaç ?biz sadece türk alıoz towera biz önümüze gelene clan atmıoz ki sizin gibi. (alınma olmasın)[signature][hline]bunu yazan tosun expniz bol olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SmoLaFein Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 bız de de onumuze gelen yok bız bızeyız Hatta soyleelım murtaza bı clan lıst yazsın buraya gorun sızde[signature][hline]Self control; Breaks down..!! Hemesus [Bu mesaj SmoLaFein tarafından 16 Temmuz 2005 14:14 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Lol arkadaşım sırf türksüz 960 buff umuz var 480 healer lar tower clanı fln gelsin vızz senin cevabına ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HasMez Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 960 buff var bende. 0 dan başladık herkesle forumdakiler dışında daha kimseyi almadık. onun için daha clana yeni birilerini almak nasip olmadı ki pekte olmasını istemem.[signature][hline]unholy ownz u kalgeldi vs. _all_eyez_on_me_ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raistin Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 beyler... önümüze gelen herkeze clan attikda ben mi görmedim.. mauhaa... adama bak ya.. hata bizim levle 40 filan atıoruz aslında hepimiz 10 uz LOL.... siz daha toplaşırken biz cz de kasıoduk gelip laf ediolar... ve bizde türküz (heo boyle kalacaz demek degil ama) ve önüne gelenide lamıoruz... oyle yapsak zaten, dün gece cz yi daıtamazdık.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HasMez Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 beyler bu arada ka da upg. success rateleriyle ilgili bilgisi olan var mı? nusla +2 yaparken fp patlattım. cus=nus galiba bu versiyonda. birde compound mudur nedir o olay nedir? nasıl yapılır?[signature][hline]unholy ownz u kalgeldi vs. _all_eyez_on_me_ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TRibula Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 beyler ımzalarınızı guncelleyın ya herkes deımosa gectı orayı yazın barı korkmayın n00b demeyız:D bu arada hala 60 olan yok mu ses gelmedı beramusda 3. gunmaster vardı sızde yok mu haala?[signature][hline] ========>NvM<=============== Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hoodstar Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 yaw biri bana yardım etsin ezik ezik dolaşıyom lvl 4 üm brethdeyim adım T_Deville yardım bekliyorum :d[signature][hline]Server=Diez Nick=Redah Job=Arch Mage Lvl=63 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HasMez Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Clanımızın hatırına 1000. mesajımı buraya atmayı uygun gördüm. Vatana millete hayırlı olsun. inşallah ilerde güzel ve iddilı bir clan olur. Herkese mutluluklar dilerim. -ver kızım makası...[signature][hline]unholy ownz u kalgeldi vs. _all_eyez_on_me_ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thorin Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 said: HasMez, 16 Temmuz 2005 14:17 tarihinde demiş ki: beyler bu arada ka da upg. success rateleriyle ilgili bilgisi olan var mı? nusla +2 yaparken fp patlattım. cus=nus galiba bu versiyonda. birde compound mudur nedir o olay nedir? nasıl yapılır? xydonis ten thiefshaman la nemomagic e mail attım nası yapalım diye upgrade i... ( acelesi de yok heralde? +6 yapılmayı bekleyen shardlarımız miragelarımız yok di mi?) :) [Bu mesaj thorin tarafından 17 Temmuz 2005 03:48 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 knight online'ı bıraktım, account'ıda buzkirpisi'ne verdim.size iyi oyunlar :)[signature][hline]Keep Out! Hazardous Material! ((eski rockncoke)) [Bu mesaj BioHazarD tarafından 17 Temmuz 2005 03:45 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buzi Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Doğruyu sölesene,haxledi beni de.Haxor o de :lol: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RuneLaFey Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 said: BioHazarD, 17 Temmuz 2005 03:45 tarihinde demiş ki: knight online'ı bıraktım, account'ıda buzkirpisi'ne verdim.size iyi oyunlar :) neden ? neden biraktin ? bana söylüyordun abi birakma diye simdi sen mi gittin ?[signature][hline]"Our evil is inherited from our innocence" Name:TyraeL Class:Sorcerer Level:3x Clan:n00bz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 sıkıldım oyundan[signature][hline]Keep Out! Hazardous Material! ((eski rockncoke)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RuneLaFey Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 said: BioHazarD, 17 Temmuz 2005 07:06 tarihinde demiş ki: sıkıldım oyundan pek inandirici gelmedi ama neyse konusuruz bi ara[signature][hline]"Our evil is inherited from our innocence" Name:TyraeL Class:Sorcerer Level:4x Clan:n00bz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeroWarden Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Deimos un en sevdiğim yanı ne biliyomusunuz.Abyss kırarken abuk sabuk kek ler vermiyor.Şimdiye kadar 30 tane felam patlattım en düşüt Soul pot verdi.En yüksekte BUS :D:D:D[signature][hline]Name : Yuuzhan_Vong Nation : Karus LeveL : 3x Clan : nOObz Server : Myko / Deimos X X X İmza İcat OLdu MertLik BozuLdu X X X Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
__AnDrOmEdA__ Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 said: Raistin, 16 Temmuz 2005 14:16 tarihinde demiş ki: beyler... önümüze gelen herkeze clan attikda ben mi görmedim.. mauhaa... adama bak ya.. hata bizim levle 40 filan atıoruz aslında hepimiz 10 uz LOL.... siz daha toplaşırken biz cz de kasıoduk gelip laf ediolar... ve bizde türküz (heo boyle kalacaz demek degil ama) ve önüne gelenide lamıoruz... oyle yapsak zaten, dün gece cz yi daıtamazdık.. daha geçen gün abbyste nobbz clanından bi çocukla konuştum konuşma aynen şöle ben:cz nasıl gidio çocuk:valla pek iyi değil üstümüzde donla czye gidioz ben:biz goblin set yaptık çocuk:ohaa abi murtazayala bi konuşta bizimde olsun çocuk:buraya sırf armor kasmak için geldim dedi(armorsuz cz :D )[signature][hline]bunu yazan tosun expniz bol olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 yeni gelen biridir abi, hem levelı yüksek olanlara goblini klan yapıp veriyo zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
__AnDrOmEdA__ Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 said: Eternalus, 17 Temmuz 2005 16:43 tarihinde demiş ki: yeni gelen biridir abi, hem levelı yüksek olanlara goblini klan yapıp veriyo zaten. ayrıca ister inan ister inanma lvl 40tı bana dediği ben:40görevini neden yapmadın o:zaman kaybı bana lvlini sorduğumda lvl 40olduğunu ve 41 göevinin zaman kaybı olduğunu düşünüyoruzz dedi.(muhahaha lvl 40 donla cz)[signature][hline]bunu yazan tosun expniz bol olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HasMez Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 valla gob yapma hadisesi bireylere kalmış herkese gob yapmadık lvl kasma olayı yüzünden genelde warriorlara fp set hazırladık gob yaptıklarımızda oldu tabii orası ayrı. 22 kişi var clanda 5x5x22=550 part demek. bunu 2-3 kişinin toplaması zaman kaybı olur.[signature][hline]unholy ownz u kalgeldi vs. _all_eyez_on_me_ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
__AnDrOmEdA__ Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 afedersin ama armorsuz bi *** yapamazsınız savaşta ve czde görüşürüz oyundaki nickim andromeda bi kaçtane ninizi sileyim gelin czye(şuan girebilsem accont in use yazıo czde buluşurduk)[signature][hline]bunu yazan tosun expniz bol olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HasMez Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 bol bol görüşücez zaten merak etme. bu arada class a göre goba bakar mage+roguelara yarar. bana yaklaşık 10 kişi daldı 1 dk boyunca 360 potla tank yaptım o 10 kişiye yerimden hiç kımıldamadan. 25 dd helmet ,32 arrow defense shield, 20 spear defense boot var. sen oraya goblarla git bakalım noluyor ozaman.[signature][hline]unholy ownz u kalgeldi vs. _all_eyez_on_me_ [Bu mesaj HasMez tarafından 17 Temmuz 2005 17:08 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HasMez Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 bu arada servera giremiyorum down mu oldu yok bakım fln var?[signature][hline]unholy ownz u kalgeldi vs. _all_eyez_on_me_ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RuneLaFey Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 said: HasMez, 17 Temmuz 2005 17:15 tarihinde demiş ki: bu arada servera giremiyorum down mu oldu yok bakım fln var? simdi senden sonra baktim cidden down server list gelmior muhtemelen bakimdalar[signature][hline]"Our evil is inherited from our innocence" Name:TyraeL Class:Sorcerer Level:4x Clan:n00bz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Murtaza Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 şu an oyundayım... Lag var biraz ama çok büyük bi sorun yok server da[signature][hline]Hawk, 23 Haziran 2005 13:18 tarihinde demiş ki: murtaza has a combomacro and doesnt have to wait 2 sec to use a pots so im happy he got hacked with the program he was using. i know because i fought him in cz we got him away from his party and a lvl 63 warrior with raptor +8 started atking him lvl 60 rouge assasin with two shards +6 and me a lvl 61 fire/ice mage i iced him and rouge and warrior were just sliding him with me using nova and ice and ingnition well with all that he looked like a blue blob with all the pots he was using and his hp never went below 50% so we all towned since he was using some program to use pots over and over without cooldown time Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar