NeroWarden Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 said: DraculaVigorous, 15 Temmuz 2005 05:16 tarihinde demiş ki: beni beklemezsen küserim ama :D %1deyim çünkü ehuehu Bu arada şu gife bakın. ko forumlarından aldım. http://members.home.nl/jj.dijkstra/cagerage7od.gif Allah kahretsin yaa.Şimdi farkettim bunu.Ne iğrenç lam.Rüyama gircek.Oyyy gitti bacak :D İçim gitti yaa ııığğğ..[signature][hline]Name : Yuuzhan Nation : Karus LeveL : 2x Clan : nOObz Server : Myko / Deimos X X X İmza İcat OLdu MertLik BozuLdu X X X Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SmoLaFein Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 cz takımı toplansın ben gelıom .!!! :o) Ha bide human olanlar bu konu baslıgı altında ahhh abı senı cok pıs kestım dun bır orc kesmısım warya bılmemne tarzında konusmalar yapmasın sımdıden uyaralım lutfen[signature][hline]Self control; Breaks down..!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mrproblem Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 hmm hadi hayırlı olsun klan.Ben hala izmirdeym otelden baglnamıorm.cep telefonuyla baglanmak ve hızı hakkında bilgisi olan warsa operatorlere gore,bi anlatırsa belki ilerleyen gunlerle laptop alıp dalarm aranıza. Olmadı burdaki isin bitmesini beklicem.. :([signature][hline]ottoman_prince(co-leader) OTTOMAN_EMPIRE level:6x Ares Moradon serbest piyasa broker ı i love this game! i am waitin in the shadows to kill u Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RuneLaFey Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 said: mrproblem, 15 Temmuz 2005 19:55 tarihinde demiş ki: hmm hadi hayırlı olsun klan.Ben hala izmirdeym otelden baglnamıorm.cep telefonuyla baglanmak ve hızı hakkında bilgisi olan warsa operatorlere gore,bi anlatırsa belki ilerleyen gunlerle laptop alıp dalarm aranıza. Olmadı burdaki isin bitmesini beklicem.. :( mhmm izmirde neredesin ? hangi otel ? ne is ? merak ettim izmirliyim ve burada oturuyorum .. PM ile da yazabilirsin[signature][hline]"Our evil is inherited from our innocence" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 şu an ash knight kesiyoru lvl 41 olcak reflective en eziq ben :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Deniz aşırı bir kent... Moradondayız bu hafta... Moradon sokaklarında dolaşırken ezik priest Buffy ile karşılaşıyoruz... -Kasmaya gidiyomusun Buffy? -Evet -Levelın kaç? -Sekkiz -Peki bize bi şarkı söyler misin? -Asgaaaadaaan bir atlı geçtiiii...... :D:D:D lvl 8 deil tabi :P Repliğin nerden arak olduğunu bilenlere komik gelir tahminim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buzi Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 said: mrproblem, 15 Temmuz 2005 19:55 tarihinde demiş ki: hmm hadi hayırlı olsun klan.Ben hala izmirdeym otelden baglnamıorm.cep telefonuyla baglanmak ve hızı hakkında bilgisi olan warsa operatorlere gore,bi anlatırsa belki ilerleyen gunlerle laptop alıp dalarm aranıza. Olmadı burdaki isin bitmesini beklicem.. :( EDGE destekli cep telefonu bulursan yaklasık 150kb hızında baglanabilirsin.Motorola larda var yeni modellerde,bazılarında tabi.Operatörlerde destekliyor artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SteelBB Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 ordaki Drac senmisin? DraculaVigorous?[signature][hline] "Eğer insanları ikna edemiyorsan kafalarını karıştır. Harry Truman" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reflective Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 İşte bu da son halimiz(sayılır) Lvllarımız sürekli artmaya devam etmektedir örneğin ben 42 oldum bile :)))[signature][hline]CrawLing in my skiN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 ben nıye her ss te baya ayrı duruyorum cozemedım.herhalde ben burdayım,belli oluyım diye ;) $aka bı yana hep awayken cekıyorsunuz ss lerı lol.[signature][hline]Pyro dêãth øwñz lìfê Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DraculaVigorous Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 http://www.geocities.com/draculavigorous/firstkillss.JPG Bu da pk daki sslerden biri.[signature][hline]DraculaVigorous, 11 Temmuz 2005 00:25 tarihinde cyper açıldı forumunda demiş ki: boşverin usko'yu bence de. usko öldü. devir orcların devri. devir myko devri - Biraz LoR den alıntı oldu ama olsun. :) Nasıl imza seviyoruz?-Paticik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RuneLaFey Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 said: DraculaVigorous, 16 Temmuz 2005 07:02 tarihinde demiş ki: http://www.geocities.com/draculavigorous/firstkillss.JPG Bu da pk daki sslerden biri. güzel bir baskindan arda kalanlar =) yazik onlara coookkk[signature][hline]"Our evil is inherited from our innocence" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SnOw_MaGe Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Abi hepinizin elinde yanardönerli şeyler nerden buldunuz onları zaten benim mykoya geçme işi yalan oldu indirdim dosyayı bozuk çıktı bi daha indiricem ama yine bozuk çıkacak biliyorum.Başka bi yolu yokmu bu oyunu almamın HELP HELP HELP!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 myko da öyle, mesela zırh var +8 o bile yanıyo(yuh:D) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 ÜHÜÜ bi eziq ben kaldım bu gün 35 olucam ver eliniz cz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeroWarden Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Daha eziği mevcut .Oda ben LoL.33 Level :D Daha üzerimde takı felamda yok.Elimde +7 int bone staff.Ezük ezük dolaşıyom.[signature][hline]Name : Yuuzhan_Vong Nation : Karus LeveL : 3x Clan : nOObz Server : Myko / Deimos X X X İmza İcat OLdu MertLik BozuLdu X X X Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raistin Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 ezq,meziq nedense sizi "pwn" lucaz diyen humanları czde goremioruz... ama bizim adımız clanca yankılanıo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SileNtsil Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 evet gerçekten hiç bise yapamıyos Fatihkaraca da girmiyor galiba hadi bakalım[signature][hline].....................STFU.................. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SmoLaFein Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 pF bende 36 da kaldım dun bugun de sırket walla nası olcak bılmıom hadı bakalım nası yetısecem hıc bı fıkrım yok[signature][hline]Self control; Breaks down..!! Hemesus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 En eziq kirpi ile ben ben 30 um kirpi 21 di en son bu gün ak de 35 olucam fp leri tamamlıcam valla ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Murtaza Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 43 oldum, Stealth' e az kaldı... Ha bi de bi rezillik yaptık biz... Buyurun SS' i[signature][hline]Hawk, 23 Haziran 2005 13:18 tarihinde demiş ki: murtaza has a combomacro and doesnt have to wait 2 sec to use a pots so im happy he got hacked with the program he was using. i know because i fought him in cz we got him away from his party and a lvl 63 warrior with raptor +8 started atking him lvl 60 rouge assasin with two shards +6 and me a lvl 61 fire/ice mage i iced him and rouge and warrior were just sliding him with me using nova and ice and ingnition well with all that he looked like a blue blob with all the pots he was using and his hp never went below 50% so we all towned since he was using some program to use pots over and over without cooldown time Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RuneLaFey Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 icraat temiz olmus :D[signature][hline]"Our evil is inherited from our innocence" Name:TyraeL Class:Sorcerer Level:3x Clan:n00bz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Lol geçen aresdede bi buffer adek i kesti :D Şimdi gelecem ekşin yapıcas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reflective Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 ya nasıl 43 yaaaa nasıl kastınız!! kaça kadar kastınız :((( ben ezük kaldım 42de hemen 45 yapmam lazım :D[signature][hline]CrawLing in my skiN Name:ReflectivE Class:Berserker Level:4x Clan:n00bz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raistin Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 ben oyuna giremiorum :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar