DraculaVigorous Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 allah allah valla 2 saat proyla birlikte priest aradığımızı biliyorum nedense :P[signature][hline]DraculaVigorous, 11 Temmuz 2005 00:25 tarihinde cyper açıldı forumunda demiş ki: boşverin usko'yu bence de. usko öldü. devir orcların devri. devir myko devri - Biraz LoR den alıntı oldu ama olsun. :) Nasıl imza seviyoruz?-Paticik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 server gelmı$[signature][hline]Pyro dêãth øwñz lìfê Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 gelmiş mi hani, nerde! du bi tekrar deniyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RuneLaFey Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 CZ de bekliyorum Murtaza Unholy Biohazard'i Pyro sende lvl atla zipla hemen[signature][hline]"Our evil is inherited from our innocence" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 gekicem 30 dk ya[signature][hline]Pyro dêãth øwñz lìfê Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 abi benim priest şu an ezik, ama söz kasıcam hergün. klan dolmadan beni aradan alabilir misiniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 ya ........ modeminde bi uyuzluk var net olmasına rağmen yokmuş gibi davranıyo çıldırcam :hrr:[signature][hline]Keep Out! Hazardous Material! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 format at format :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AresMajere Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Herkese hayırlı uğurlu olsun şimdiden herşey dilediğiniz gibi gider umarım :)[signature][hline]Server: Ares LvL: 65 (Paladin) Clan: - Race: El morad [Bu mesaj AresMajere tarafından 15 Temmuz 2005 08:02 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TRibula Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 amacım bolmek deıl haa meraktan soruom calndan cıkan ılk kısyı yazın buraya:P hanı satıs varıı bı durum olurda baska clana gecen fln olursa dıe:D:D[signature][hline] ========>NvM<=============== Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TRibula Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 aynı modem sorunu bende de var evden bağlandığımda net var ama yokmus repliği yapıo :D msn acılmıo acılsada kapanıo Ie de sayfalar acılmıo ama download yapılıo oyunda acılıo alla alla ya nası bı iş bilmiom turk telekomdan yoksa bnm pcden mı anlamadım:([signature][hline] ========>NvM<=============== Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fereke Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 said: Pyro, 15 Temmuz 2005 05:02 tarihinde demiş ki: master kdr gay olmamak tek $artımız. :D *yarılır*[signature][hline]ehven-i şer, şerdir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeroWarden Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 LoL 22 de kaldım dün gece.Deli oldum kardeşim zırlayıp durdu Usko ya girecem diye.Mecbur çıktım yaf.Bu gece yırtınsada sabahlıcam LoL.Millet 40-50 oldu biz halen daha 22 de pinekliyoz.[signature][hline]Name : Yuuzhan Nation : Karus LeveL : xx Clan : ..... Server : Myko / Deimos X X X İmza İcat OLdu MertLik BozuLdu X X X Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithr Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Öeahhhh Nasıl kastılar 50ye i gecede :-? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeroWarden Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Akşam baktık adamlar 7 Key questini felam yapıyolardı.Biz daha 20 ye yeni varmıştık.Düşün nasıl heyvani kasanlar war yaf. Yanlız dün milletin gaza gelip level 20 olmadan attila ya dalması ve attilanın üflemesi sonucu ölmesi kopardı yaf mauhauhu. Adamlar uyuz oldum diyip dalıyolardı :P nOObz İşte LoL.[signature][hline]Name : Yuuzhan Nation : Karus LeveL : xx Clan : ..... Server : Myko / Deimos X X X İmza İcat OLdu MertLik BozuLdu X X X Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Geceye kadar kasıcam 35 olucam n00bz rulez :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 ben bi giremedim deli oldum :D ehehe misafir geldi şimdi menemen yapıyorr off ya off :P gelirim artık menemenden sonra ulan hep elimde patladı...[signature][hline]KÜTÜK TARAFINDAN KAPATILDI [i][b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milamber Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 eheh süper resim :) magelerden biri 33 olsun noobları goblinde yada zombide kastırsın 20 üstü oldularmı önce dk ya gidin 25 gibi ash e gidin (nooblar 25 olunca) 35 civarı oldumu herkes dts ye gidin bi adım ötede orda artık 55 olursunuz...[signature][hline]Ceyhun ALYEŞİL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Bekleyinnn ben geliyorum download oluyooo 3 saatte 256 k ile indi valla :D iniyorr %8 kaldı geldim geliyorum ee peki nasıl oluşıcam size Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KaKsi Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Yokki noobz dan kimseyi göremedim :-)[signature][hline]Cesaret ödül gerektiren bir yetenek değildir. Name: KASIMPATI_MANYAGI Nation: El-Morad Clan: The_Others Lvl: 6x Server: Ares Web Site Kuntepervari Şerafettin Abi Tipi Şahıs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TRibula Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 sen de mı burutus dıcem ayıp olcak abımsın de senın ne işin var deımosta ya alla alla ya ares bosaldı be kardesım garıp falla[signature][hline] ========>NvM<=============== Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raistin Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 kaksi cunku paso kasıoruz.... suan 30 olamayan ben kaldım son 2 levelim onu kastırıolar.. ondan sonra cz bizden sorulacak[signature][hline][D]emokratik [P]ati [Ö]rgütü Haksızlığın Karşisinda Huzurlu bir Paticik için Sonun Kadar Savaşacağız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KaKsi Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Ben gelince 30 olmayan ben kalıcam, ama gelemedim ki? yokmu bi asist? beklesin beni luferson castle da, DreamCathcer :-)[signature][hline]Cesaret ödül gerektiren bir yetenek değildir. Name: KASIMPATI_MANYAGI Nation: El-Morad Clan: The_Others Lvl: 6x Server: Ares Web Site Kuntepervari Şerafettin Abi Tipi Şahıs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SmoLaFein Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 attila ya ılk dalan ben olarak tan walla cok gulmustuk bıde zombı gozu muhb. wardı hahah bu arada ısallah bugun cz de kasmaya baslıorum murtaza haberın olsun cz ye gecırın benı artık 31 ım bende sırketten gelem sonra bı uyuyam gece gırecem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Gelince en psikopat ben olacam :D clanda(alırsanız) :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar