Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Herkese hayırlı uğurlu olsun şimdiden herşey dilediğiniz gibi gider umarım :)[signature][hline]Server: Ares
LvL: 65 (Paladin)
Clan: -
Race: El morad

[Bu mesaj AresMajere tarafından 15 Temmuz 2005 08:02 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
amacım bolmek deıl haa meraktan soruom calndan cıkan ılk kısyı yazın buraya:P hanı satıs varıı bı durum olurda baska clana gecen fln olursa dıe:D:D[signature][hline]
========>NvM<===============
Mesaj tarihi:
aynı modem sorunu bende de var evden bağlandığımda net var ama yokmus repliği yapıo :D msn acılmıo acılsada kapanıo Ie de sayfalar acılmıo ama download yapılıo oyunda acılıo alla alla ya nası bı iş bilmiom turk telekomdan yoksa bnm pcden mı anlamadım:([signature][hline]
Mesaj tarihi:
LoL 22 de kaldım dün gece.Deli oldum kardeşim zırlayıp durdu Usko ya girecem diye.Mecbur çıktım yaf.Bu gece yırtınsada sabahlıcam LoL.Millet 40-50 oldu biz halen daha 22 de pinekliyoz.[signature][hline]Name : Yuuzhan
Nation : Karus
LeveL : xx
Clan : .....
Server : Myko / Deimos
X X X İmza İcat OLdu MertLik BozuLdu X X X
Mesaj tarihi:
Akşam baktık adamlar 7 Key questini felam yapıyolardı.Biz daha 20 ye yeni varmıştık.Düşün nasıl heyvani kasanlar war yaf.
Yanlız dün milletin gaza gelip level 20 olmadan attila ya dalması ve attilanın üflemesi sonucu ölmesi kopardı yaf mauhauhu.

Adamlar uyuz oldum diyip dalıyolardı :P
nOObz İşte LoL.[signature][hline]Name : Yuuzhan
Nation : Karus
LeveL : xx
Clan : .....
Server : Myko / Deimos
X X X İmza İcat OLdu MertLik BozuLdu X X X
Mesaj tarihi:
ben bi giremedim deli oldum :D ehehe misafir geldi şimdi menemen yapıyorr off ya off :P gelirim artık menemenden sonra ulan hep elimde patladı...[signature][hline]KÜTÜK TARAFINDAN KAPATILDI
[i][b]

Mesaj tarihi:
eheh süper resim :) magelerden biri 33 olsun noobları goblinde yada zombide kastırsın 20 üstü oldularmı önce dk ya gidin 25 gibi ash e gidin (nooblar 25 olunca) 35 civarı oldumu herkes dts ye gidin bi adım ötede orda artık 55 olursunuz...[signature][hline]Ceyhun ALYEŞİL
Mesaj tarihi:
sen de mı burutus dıcem ayıp olcak abımsın de senın ne işin var deımosta ya alla alla ya ares bosaldı be kardesım garıp falla[signature][hline]
Mesaj tarihi:
kaksi cunku paso kasıoruz.... suan 30 olamayan ben kaldım son 2 levelim onu kastırıolar.. ondan sonra cz bizden sorulacak[signature][hline][D]emokratik [P]ati [Ö]rgütü
Haksızlığın Karşisinda Huzurlu bir Paticik için Sonun Kadar Savaşacağız.
Mesaj tarihi:
attila ya ılk dalan ben olarak tan walla cok gulmustuk bıde zombı gozu muhb. wardı hahah bu arada ısallah bugun cz de kasmaya baslıorum murtaza haberın olsun cz ye gecırın benı artık 31 ım bende sırketten gelem sonra bı uyuyam gece gırecem
  • Yeni Oluştur...