Eternal Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Buralarda bi Orc varmış ? Imperial Set giymiş bir warrior görüyoruz.Guard gibi dimi =P Tek mi ? Çift mi ? albümleri karıştırdıkça koyucam buraya.Varsa güzel resimleriniz koyabilirsiniz.[signature][hline]eternal : tokayı bulmam lazım .. diappare : saçlarınımı toplıcaksın.. ? eternal : o_O ?!? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thanatos Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 jaina proudmoore'u ormanda sag kolu archmagele oynasirken bastik, hemen toparlandilar tabii.[signature][hline]otkell lvl60 orc warrior[Bu mesaj thanatos tarafından 13 Temmuz 2005 11:32 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Onyxia ile hatira fotografi (biraz isteksiz cikmis nedense :P ) Europe Final Beta'nin son gününde, Burning Legion'a karsi umutsuz bir savas verirken[signature][hline]Agac rüzgari affetse bile, kirilmis bir kere... Elandra, Night Elf Priestess Penthesilea, Night Elf Huntress Penth, Gnome Rogue[Bu mesaj Penthesilea tarafından 13 Temmuz 2005 11:09 tarihinde değiştirilmiştir][Bu mesaj Penthesilea tarafından 13 Temmuz 2005 11:18 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shippy Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Zeplin Fear Bug'ı Ucanzie[signature][hline]Shippy P.s=Helmle Cheste Laf Yok :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hergonan Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 [spo1=Fareler bıktı tabi ölmekten, isyan ediyorlar artık][/spo] [spo2=Kafam girsin diyorlar ya hep, o olay :-P][/spo] [spo3=Priestin bi büyüsü, karizma cidden][/spo] [spo4=Tam düşüyorum derken bi de baktım ki][/spo][signature][hline]BIRAKIN OLYMPOSUMUZU! ---------------------------- w.k.a "FIRTINA1" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 boxer ve terlikleriyle plajlarin aranan ismi...[signature][hline]"ÜRKÜTMEYIN ULAN VAKVAKLARI!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 [spo1=Elune garısı buyu attı bana][/spo] Ra's Al Gul [signature][hline]ExhaulteD, 31 Mayıs 2005 14:01 tarihinde demiş ki: Kemalizm bir din ,Ataturk bir peygamber ,Anitkabir ise kabe degildir.Delanoresse, 31 Mayıs 2005 14:03 tarihinde demiş ki: ex, o yuzden Ataturk'u ve dusuncelerini seviyoruz[Bu mesaj Suark tarafından 13 Temmuz 2005 11:53 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Arthas'ın babasının canına kıydığı tahtın önünde..[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki: People suck, if I want to game I'll do it with/against circuit boards and lines of C++ that know how to RP, not people that don't know how to string a sentence together. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xarion Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 ben ve eski petim crab :)[signature][hline]t3h d4rk s1d3 0f m1nd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 party boyz. scourge biizi diskoya götür. ogre dansederse sylvanas'la aşık atıyorum o derece yumurtaya can veren allah'ım umut. hunterlar petlerine sahip olmazsa olacaklar;[signature][hline]- sauron is back frodo. - faking nuub![Bu mesaj Saeros tarafından 13 Temmuz 2005 15:15 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasha Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 undercity yi basıyoruz pls[signature][hline] Sozlukte ben - Neye benzer bu adam? - MSN Owumyr of Frostwhisper Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rinen Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 BWL den düşürdüğüm yeni helmim. özelliği kepçe kulakları sayesin de 50000 yard ötedeki düşmanları duyabiliyorsunuz.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 5 man sylvanas o.Ops: sonunda feci şekilde can verdik tabi bir guard zergi sırasında.[signature][hline]- sauron is back frodo. - faking nuub![Bu mesaj Saeros tarafından 18 Temmuz 2005 02:24 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delidumrul Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 msnden gelen yogun istek uzerine, 1. de attack ??? msn deki mage arkadash dellenmish vaziyette tiz zamanda 1. den attacki kaldira diye soyleniir durur :)[signature][hline]:NSRq:üXrüt:irht:kök Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sin Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 [spo1=Undead priest][/spo] [spo2=Rogues in UC][/spo] [spo3=hos bisey][/spo][signature][hline] Mystry aka mördak gibidir. Adoris & For SEVEN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sin Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 said: Delidumrul, 18 Temmuz 2005 02:40 tarihinde demiş ki: msnden gelen yogun istek uzerine, 1. de attack ??? msn deki mage arkadash dellenmish vaziyette tiz zamanda 1. den attacki kaldira diye soyleniir durur :) 1. de attack hehe bende dede ne diyo diyodum 1 ust fotoya bakınca gördüm olayı hehe puahha[signature][hline] Mystry aka mördak gibidir. Adoris & For SEVEN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 o 2. resimdekiş yazıalr ne ole sin =). Yanaş bakem ortaya[signature][hline]ExhaulteD, 31 Mayıs 2005 14:01 tarihinde demiş ki: Kemalizm bir din ,Ataturk bir peygamber ,Anitkabir ise kabe degildir. Delanoresse, 31 Mayıs 2005 14:03 tarihinde demiş ki: ex, o yuzden Ataturk'u ve dusuncelerini seviyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pakize Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 ya bende resim eklicem fakat screen aldığımız resimleri açamıyorum onu açabileceğim bir program link'i verebilirmisiniz?[signature][hline]Dostlarinla öyle yasa ki düsman oldugunda hakkinda söyleyecek sözleri olmasin... Düsmanlarinla öyle yasa ki dost oldugunda yüzün kizarmasin... WOW = Pakize NE Druid ( BL ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hergonan Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Yeni resimler geldi. Dünyanın tepesinden :-P: [spo1=Gimme all your money!]Hatıra olsun diye bir resim çekecektim, arkadaşım dayanamayıp bir şekilde kameranın önüne geçmeyi başardı:[/spo] [spo2=Şelale]Dünyanın en yüksek noktasından akan suyun oluşturduğu şelalenin altındayken, arkadaş yine kameraya daldı. Sırıtıyor gördüğünüz gibi:[/spo] [spo3=The tunnel of death](bu sefer arkadaşımı ittiğim için öldüğünden kameranın önünde değil nıhahaha):[/spo][signature][hline]BIRAKIN OLYMPOSUMUZU! ---------------------------- w.k.a "FIRTINA1" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rinen Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 said: Pakize, 18 Temmuz 2005 13:24 tarihinde demiş ki: ya bende resim eklicem fakat screen aldığımız resimleri açamıyorum onu açabileceğim bir program link'i verebilirmisiniz? xnview le açabilirsin. http://perso.wanadoo.fr/pierre.g/xnview/endownload.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OutLaw Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Darkmaster Balıktan Gelmiş :P Seven FC Yeni Transfer :) Burdaki Innkeeper Bizimle Konusmuyor Yaw Bind Olamadık Neden Acaba !!?^?%&/()[signature][hline]WE DUN ACCEPT ALLIANCE AS A FRIEND AND HORDE AS AN ENEMY... WE DECIDE OUR FRIENDS AND ENEMIES ... OUTLAWSEVEN> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 yalnız hiç aklıma gelmemişti onu kaldırmak :p öyle gelmiş öyle gidiyo. yarın koyarım yerine başka bişey. de ne koyucam. hm.[signature][hline]- sauron is back frodo. - FUCK! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pakize Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 öylesine bi screen =) eskilerden çekmişim şimdi 17'yim =)[signature][hline]Dostlarinla öyle yasa ki düsman oldugunda hakkinda söyleyecek sözleri olmasin... Düsmanlarinla öyle yasa ki dost oldugunda yüzün kizarmasin... WOW = Pakize NE Druid ( BL ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Dişi undeadlerin cazibesine kimse dayanamaz :PDarısı başınıza :)[Bu mesaj Gangren tarafından 20 Temmuz 2005 15:32 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 haha tiplere bak poz vermiş bide inekler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar