Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

tirstim valla

ajmet

Öne çıkan mesajlar

açılmıyo yaw[signature][hline][b]porsuk, 03 Ekim 2005 23:10 tarihinde demiş ki:
herkez kopmuş yarılmış iptal olmus ama biz ingilizce bilmiyoz
bu ne kültür boyle. bu nasıl bir bilimsellik bu nasıl evrensel yaklaşım bu nasıl yitirilmemiş felsevi birikim betime uyum ahenk lisan skuhut u fosforik cümle kapitalitik osturafyon
[/b]
Sosyal ağlarda paylaş

harbi ne tırsılacak bir şey var ne de korkulacak :D Normal yılan ne olsun ya...

Bizzat hayvanat bahçesinde yılanın fareyi yutuşunu izledim :) İğrençti offz aklıma geldi kameraya çekmiştim Ankara'da eğer o bölümü kesmeye yarayacak programı bana gönderebilecek olan veya pm'den adını söyleyebilecek olan varsa söylesin kesip göndereyim buraya koyayım gerçekten iğrençlik görün :)[signature][hline]Eamer, 14 Kasım 2005 01:56 tarihinde demiş ki:
Superman'ın neden donunu dışarı giyeceğini ilerki bölümlerde öğrenebilecek miyiz?

Tık
Sosyal ağlarda paylaş

şimdi cd'ye baktım da yerken çekmemişim malesef :D hem farede değilmiş zaten siyah bir tavşanmış ben yanlış hatırlamışım :D 3 sene oluyor çekeli

Ama yılan davşanı izlerken ve yedikten sonra karnı diye 2 bölüm olarak koyabilirim hala :)

onu bırakın tilki et yerken de olabilir...

maymun tip tip hareketler yaparken var...

Deve var :D timsah var bukelamun var :D

Ace Ventura gibi adamız asjdasgds[signature][hline]Eamer, 14 Kasım 2005 01:56 tarihinde demiş ki:
Superman'ın neden donunu dışarı giyeceğini ilerki bölümlerde öğrenebilecek miyiz?

Tık
Sosyal ağlarda paylaş

Yılanı gördüm de... Okadar korkunç değilki. Hatta uzaktan bakarken gayet sevimli bile diyebiliriz

Oyy ne sevimli yaa yerim ben onuuu(bence o beni yer:P)[signature][hline]
beybin, 02 Kasım 2005 20:51 tarihinde demiş ki:
hep dedim dinsizlikte bir din olmalı.

sir, 06 Kasım 2005 23:15 tarihinde demiş ki:
"allahın sopası yok" lafı cuk oturuyo ama kafiriz be abi lol
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...