Absolut Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Ya beyler saf mısınız? Davayı açan başbakan falan değil hatta gelen maili dahi görmemiştir büyük ihtimal yani her kafasına esen başbakana mail mi atabiliyor sanıyorsunuz?[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Penguene malzeme çıktı nihaahhaha:D Penguenin bi sonraki sayısını merakla bekliorum=)[signature][hline] beybin, 02 Kasım 2005 20:51 tarihinde demiş ki: hep dedim dinsizlikte bir din olmalı. sir, 06 Kasım 2005 23:15 tarihinde demiş ki: "allahın sopası yok" lafı cuk oturuyo ama kafiriz be abi lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 said: Absolut, 30 Aralık 2005 10:51 tarihinde demiş ki: Bence dava açmakta haklı ama doğru kişiyi bulması lazım o ayrı konu. Ve unutmayın sevsenizde sevmesenizde konu türkiyenin başbakanı yani biraz daha seviyeli olun lütfen. +1 bulması da zor zaten, kaldı ki delil yetersizliği olduğunu çok açık, eylemi yapan kişi açısından. yalnız bulunma ihtimali var bence; e-posta adresinden atılan mailler takip edilir, ip adresi bulunur, oradan mekan tespiti yapılır ama değer mi? bence değmez. bir de başbakanın bir beyanı vardı; bu tür hakaret davaları için avukatlarıma vekalet veriyorum onlar dava açıyorlar tarzındaydı; gerçi iyi kötü soruyorlardır: ne yapalım hacı bu adama dava açalım mı tarzı bir de hakaret ve küfür ü bu kadar benimsemenizi anladım; yani illa birisine küfür edilmemesi için hakkında Atatürk için olan özel yasalardan mı hazırlatmak laızm veya illa birisini Atatürk filan mı sanmanız lazım. "ben küfür edeirm ehyo heyoyo", bence etmeyin.[signature][hline]be the vanquisher, to forgive [Bu mesaj forgiver tarafından 30 Aralık 2005 15:08 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Persky Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 said: Absolut, 30 Aralık 2005 14:04 tarihinde demiş ki: her kafasına esen başbakana mail mi atabiliyor sanıyorsunuz? [email protected] buyur istiosan sende mail atabilirsin.[signature][hline]wildpervert, 27 Aralık 2005 15:11 tarihinde demiş ki: ölülcez ulan biri para yollasın ölücez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 İnternet tayyip[signature][hline]Eskiden yeterdim kendime Artardım bile Şimdi ne yapsam nafile!... Ve Kim demiş "can eskimez" diye Bu can tedirgin bu tende Can da eskimiş ben de /Bedri Rahmi Eyüboğlu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 dava açılması mantıklı.[signature][hline]freeeeeeeeeeeeeeeedom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Persky Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Demekki ne oluo biri size mail yoluyla küfrettimi her türlü dava açabiliomuşuz. Merak ettim acaba bu olay MSN , ICQ , Forum gibi ortamlarda da geçerlimi?[signature][hline]wildpervert, 27 Aralık 2005 15:11 tarihinde demiş ki: ölülcez ulan biri para yollasın ölücez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kickass Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 internet cafe sahibi olsam içimdekileri dökerim ve ben değilim burada birisi atmış derim mantıklı peki ya e-mail adresi?[signature][hline]Misiskickass, 26 Aralık 2005 00:56 tarihinde demiş ki: rezil etcem seni ayrıca attırcam seni tek amacım bu :) benimle hiç ilgilenmiyorsun bu pati yüzünden !! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 o zaman bu arkadaş parayı götürdü[signature][hline]Eskiden yeterdim kendime Artardım bile Şimdi ne yapsam nafile!... Ve Kim demiş "can eskimez" diye Bu can tedirgin bu tende Can da eskimiş ben de /Bedri Rahmi Eyüboğlu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-wook Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 ben yanlıs bisey gormuyorum. kendisine kufur eden birine dawa acması dogal hakkıdır.ayrıca tayyip'in o mailı gormedigini de herkes biliyor. tayyip'in ekibinin boyle ufak islerin pesinde kosmasını abartılı buluyorum ama sonucta haklılar.[signature][hline]39 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lucifertr Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 nasıl olsa biz dava açsak dokunulmazlığı var[signature][hline]camiye gittim ama allah bilir niye ne namaz kılmaya ne dua etmeye eskiden bir kilim aşırmıştım camiden o eskidi, gittim yenisini yürütmeye ömer hayyam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 açıcak tabi halısaha maçında ki arkadaşına mı küfür ediyor. Milletin görevlendirdiği kişiye BAŞBAKAN a küfür ediyor. iyi adama ana avrat sövün beğenmiyorsunuz diye[signature][hline]Eskiden yeterdim kendime Artardım bile Şimdi ne yapsam nafile!... Ve Kim demiş "can eskimez" diye Bu can tedirgin bu tende Can da eskimiş ben de /Bedri Rahmi Eyüboğlu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lucifertr Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 hayır canım tabiki haklı olduğu durumlarda açsın fakat bizde açtığımız zaman yargılansın hemen saklanmasınlar dokunulmazlığa sadece onların olmasın bu kanunlar[signature][hline]camiye gittim ama allah bilir niye ne namaz kılmaya ne dua etmeye eskiden bir kilim aşırmıştım camiden o eskidi, gittim yenisini yürütmeye ömer hayyam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleda Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 eee o zaman "kickass " bana pm den küfür etti mahkemeye verebiliomuyum? *!mahkemeye koşar* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Sosyal konumunu zedeleyici durumdaysa çok rahat açarsında değilse bilemem :)[signature][hline]Nemo est liber qui corpori servit. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleda Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 bu durumda RTE nasıl açıo? adamın sosyal statüsüne zarar vermioki? tabi bütün pati adamın mal + sifresini bilioda ben bilmiosam o zaman durumvahim..[signature][hline]"Kim ki cananı için canın sever, cananın sever, Kim ki canın için cananın sever, canın sever." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 bilmiyorum. Hukuktan anlamam bir önceki mesajıda hafif sallama yazdım :) *!herşeyi itiraf eder*[signature][hline]Nemo est liber qui corpori servit. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleda Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 lol :D ben büyünce başbakan olacam (nahhh hadi ordan, oyle biri olacagıma biri beni öldürsün daha ii)[signature][hline]"Kim ki cananı için canın sever, cananın sever, Kim ki canın için cananın sever, canın sever." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buzx Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Kendisinin aşağılandığı durumlarda davayı basıyor. Orhan yamuk Türkiye'yi aşağıladığında Avrupa birliği korkusundan "Kendi yaptıkları" 301. madde için laf söylüyor. Dokunulmazlıkları kaldırma vaadiyle geldiği mecliste, "kaldırırsak oyuncak oluruz" diyerekten kıvırtıyor. Akıllı bir Türk vatandaşı TÜRKÜM BİLE DİYEMEYEN-DEMEYEN başbakana saygı duyarmı? *gaza gelir* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Bu konuda kafamdan yararlancam: Kafam girsin...[signature][hline]-Ahh evladım yaşadıklarımı patiye yazsam çokerdi bea... -Dede fake misin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ovchinnikov Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 gerçekten küfür ettiyse iyi yapmış[signature][hline]İnkar Edenler Şüphesiz Ziyandır!! RabbiT, 20 Kasım 2005 16:30 tarihinde demiş ki: Özentinin tekiyim ben sana ne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleda Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 seagle olm dikkat et bakarsın RTE forumları okuyodur sanada dava açmasın....[signature][hline]"Kim ki cananı için canın sever, cananın sever, Kim ki canın için cananın sever, canın sever." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 IP'den şahıs belirlemek,hele cafeden atıldığını tespit edip,cafe sahibini suçlu bulmak nasıl bir dangozluktur artık.. hoş,küfürde iyi birşey değil ya..[signature][hline]Önce bi acıdı,geçti sonra.. Lancelion-Human Paladin- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleda Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 said: Lancelion, 30 Aralık 2005 18:41 tarihinde demiş ki: küfürde iyi birşey değil ya.. kime ettigine göre deişir...[signature][hline]"Kim ki cananı için canın sever, cananın sever, Kim ki canın için cananın sever, canın sever." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ovchinnikov Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 evet Türkiye Cumhuriyetinin Başbakanına edersen Oldukça kötü bişeydir[signature][hline]İnkar Edenler Şüphesiz Ziyandır!! RabbiT, 20 Kasım 2005 16:30 tarihinde demiş ki: Özentinin tekiyim ben sana ne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar