Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Başbakan Bu Seferde Bi İnternet Cafe Sahibine Dava Açtı.

Persky

Öne çıkan mesajlar

said:
Absolut, 30 Aralık 2005 10:51 tarihinde demiş ki:
Bence dava açmakta haklı ama doğru kişiyi bulması lazım o ayrı konu. Ve unutmayın sevsenizde sevmesenizde konu türkiyenin başbakanı yani biraz daha seviyeli olun lütfen.

+1

bulması da zor zaten, kaldı ki delil yetersizliği olduğunu çok açık, eylemi yapan kişi açısından.
yalnız bulunma ihtimali var bence; e-posta adresinden atılan mailler takip edilir, ip adresi bulunur, oradan mekan tespiti yapılır ama değer mi? bence değmez.

bir de başbakanın bir beyanı vardı; bu tür hakaret davaları için avukatlarıma vekalet veriyorum onlar dava açıyorlar tarzındaydı; gerçi iyi kötü soruyorlardır: ne yapalım hacı bu adama dava açalım mı tarzı

bir de hakaret ve küfür ü bu kadar benimsemenizi anladım; yani illa birisine küfür edilmemesi için hakkında Atatürk için olan özel yasalardan mı hazırlatmak laızm veya illa birisini Atatürk filan mı sanmanız lazım.

"ben küfür edeirm ehyo heyoyo", bence etmeyin.[signature][hline]be the vanquisher, to forgive

[Bu mesaj forgiver tarafından 30 Aralık 2005 15:08 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

internet cafe sahibi olsam içimdekileri dökerim ve ben değilim burada birisi atmış derim mantıklı peki ya e-mail adresi?[signature][hline]Misiskickass, 26 Aralık 2005 00:56 tarihinde demiş ki:
rezil etcem seni ayrıca attırcam seni tek amacım bu :) benimle hiç ilgilenmiyorsun bu pati yüzünden !!
Sosyal ağlarda paylaş

açıcak tabi halısaha maçında ki arkadaşına mı küfür ediyor.
Milletin görevlendirdiği kişiye BAŞBAKAN a küfür ediyor.

iyi adama ana avrat sövün beğenmiyorsunuz diye[signature][hline]Eskiden yeterdim kendime
Artardım bile
Şimdi ne yapsam nafile!...
Ve Kim demiş "can eskimez" diye
Bu can tedirgin bu tende
Can da eskimiş
ben de

/Bedri Rahmi Eyüboğlu
Sosyal ağlarda paylaş

hayır canım tabiki haklı olduğu durumlarda açsın fakat bizde açtığımız zaman yargılansın hemen saklanmasınlar dokunulmazlığa sadece onların olmasın bu kanunlar[signature][hline]camiye gittim ama allah bilir niye
ne namaz kılmaya ne dua etmeye
eskiden bir kilim aşırmıştım camiden
o eskidi, gittim yenisini yürütmeye
ömer hayyam
Sosyal ağlarda paylaş

Kendisinin aşağılandığı durumlarda davayı basıyor.

Orhan yamuk Türkiye'yi aşağıladığında Avrupa birliği korkusundan "Kendi yaptıkları" 301. madde için laf söylüyor.

Dokunulmazlıkları kaldırma vaadiyle geldiği mecliste,
"kaldırırsak oyuncak oluruz" diyerekten kıvırtıyor.

Akıllı bir Türk vatandaşı TÜRKÜM BİLE DİYEMEYEN-DEMEYEN başbakana saygı duyarmı?

*gaza gelir*
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...