nileppezdel Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2008 Öhm. Normal kilo boy dengesi için boyundan kilonu çıkardığında 110 kalması lazım. Zayıflık derecesini de buna göre söylüyoruz zaten. Tekrar saygılar :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
urmesque Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2008 oha benim 124 zayıflıktan ölüyorum ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2008 nileppezdel said: Öhm. Normal kilo boy dengesi için boyundan kilonu çıkardığında 110 kalması lazım. Zayıflık derecesini de buna göre söylüyoruz zaten. Tekrar saygılar :P nileppezdel said: Yani boy kilo oranında, zayıflıkta 3 kiloluk fark var. Saygılar :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2008 Eee Sly-one anlayabilmiş ama sen anlayamamışsın mesela ne demeye çalıştığımı orada. Oran derken o farktan bahsediyorum. Vücudun zayıflık oranı yani. Herşeyi uzuuun uzun mu anlatalım ilkokul 1 için :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2008 herkes sly-one gibi cons'un fake i olmadıgı için herkes o kadar iyi anlıyamıyo kusura bakma AMA SONRADAN TOPARLAMAYA ÇALISMA !! YEDİN AYARI SUSUCAN edit: cevap da yok sustu işte :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zebilith Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2008 ghost_boo said: Ben de 45 kiloyum , hatta 1.54 boyum var. En ufacık insan ??? (: Tüm topiği okumadım yoktur herhalde :D Sevgen sen misin bu ??? :S yani sen sevgen misin ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2008 mulgear6 said: herkes sly-one gibi cons'un fake i olmadıgı için herkes o kadar iyi anlıyamıyo kusura bakma AMA SONRADAN TOPARLAMAYA ÇALISMA !! YEDİN AYARI SUSUCAN O senin anlayamamandan :P Sıkıldım ayrıca yaa. MSN'den anlaşmışlar beraber post kasıyolar diyecekler :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2008 kafası güzel olup kamyona kafa atan akabinde jandarma arabasının peşinden "gelin lan buraya!" diye bağıran bir arkadaşa sahibim. daha acayipleri vardır kesin ama kapışırız sorun değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mawiman Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 herhalde en uzun süredir okuyanda benimdir ilkokul 3 yıl bursa 5 yıl akhisar zetinliova köyü (neden diyeceksiniz sınıflar karma ozaman te bir ögretmen köyde 5 sınıf var ve okuttu işte ilk okul hocam) 1 yıl orta okul köyde 3 yıl bursa ilkögretim oldu o sene 1 anadolu (turizim ) ayrıldım 3 yıl düz lise hemen arkasından kafkas ünv. sinde okuyorum umarım les di kazanırım ki tessiz yüksek lisans yaparım kırımda kırım ünv sinde 2 sene okudum ünv göndermişti ne kadar çok okumuşum ne boş insanım :D:D:D:D:D:D en kötü süreç okurken lise sonda olmuştu çünkü ünv sınavı beni çok kasmıştı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 pizza hut'tın sınırsızsınız kampayasını sömürmüştüm 25 dilim pizza. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 max 4 büyük piza yedim en son rekor olarak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 said: herhalde en uzun süredir okuyanda benimdir sana 4sene takarım kafadan.. masterı da (bu dönem atılmazsam) 1,5-2sene daha götürürüm oku da gel! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 zippoyu kaybolmasın diye bi yere koydum koydukdan 10 saniye sonra zippom nerde diye aranmaya başladım... (evet halen arıyorum) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lisze Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 feiticiera said: HocaEfendi said: Nickname: HocaEfendi | Kayıt: 07/16/02 | Mesaj: 676 forumu hergun 3-4 saat okuyan..ama nadir post atan ve 2002 yılından beri bu forumda olan ama hala madalyası olmayan benım galiba.. (Post Kasmama Rekoru..)[signature][hline]By Majesty. msn: [email protected] Dikkat 46. Dereceden Raporlu.. [i]www.07Genclik.net - AntalyaSpor Taraftar Grubu Forumları.. [Bu mesaj HocaEfendi tarafından 27 Aralık 2005 18:52 tarihinde değiştirilmiştir] Üye İsmi: feiticiera Kayıt Tarihi: 17/05/2002 Mesaj: 338 Sanırım Bu rekor bana ait :) Üye İsmi: Lisze Kayıt Tarihi: 30/12/2003 Mesaj: 98 2003 üyesiyim. ama mesaj sayımla döverim sizi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcadras Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 2 yaşında okuma yazma öğrendim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 2 haftada 6 kilo aldım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zep Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Fistan said: ne kadar kolpasınız ya =P said: ...whereas basketball star Michael Jordan is 208 cm tall and can jump 1.17 m off the ground. ... http://www.cpa.ca/Psynopsis/rushtxt.htm[signature][hline]FİLTHY PLAY when it rains the ground gets wet! off the ground falan anlamam ben. boyum 1.83 meme uçlarım hizasındaki engelden atladım. dizlerim ceneme çarptı.ciddiyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleda2 Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 benim ki 54 cm ama kanıtlamaya kalksam banlanırım heralde. (sanırım bu postumla en yalancı pati ünvanını alıyorum) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Bleda3 post-production'da sanırım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Lisze said: feiticiera said: HocaEfendi said: Nickname: HocaEfendi | Kayıt: 07/16/02 | Mesaj: 676 forumu hergun 3-4 saat okuyan..ama nadir post atan ve 2002 yılından beri bu forumda olan ama hala madalyası olmayan benım galiba.. (Post Kasmama Rekoru..)[signature][hline]By Majesty. msn: [email protected] Dikkat 46. Dereceden Raporlu.. [i]www.07Genclik.net - AntalyaSpor Taraftar Grubu Forumları.. [Bu mesaj HocaEfendi tarafından 27 Aralık 2005 18:52 tarihinde değiştirilmiştir] Üye İsmi: feiticiera Kayıt Tarihi: 17/05/2002 Mesaj: 338 Sanırım Bu rekor bana ait :) Üye İsmi: Lisze Kayıt Tarihi: 30/12/2003 Mesaj: 98 2003 üyesiyim. ama mesaj sayımla döverim sizi. arkadaşım die demiyorum iddalıdır bu konuda :) Sethlor Mesaj: 367 Kayıt Tarihi: 18/11/2001 01:46 Son Hareketlilik: 08/06/2008 01:33 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
YLL Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 gecen yaz 5-6 deneme sonucunda nefesimi 3 dakika 36 saniye tutarak rekorumu kirdim. dunya rekoru 8-10 dakika diye hatirliyorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 17 mi ne öyle birşey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Nefes te yerim aga 7dk tutuyorum.Daha da açarsam nefesimi 1hafta sağlam çalışırsam 10 a çıkartırım belki ama hiç denemedim. bu arada nefes tutma da dünya rekoru 17dk mı ne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 kaplumbağa msınız kardeşm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 8 bardak su ictim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar