Batuhan_BJK Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 kendi sorumu cevaplıyorum: "The whip" is a slang term for sacrificing population to complete the production of a unit or building in a city. yani diyor ki "slavery" ile nüfustan eksilterek üretimi hızlandırmak. @GEd: expansionlar warlords ve beyond the sword. bunlar da yeni scenarioların yanı sıra, yeni unit'ler, building'ler ve liderler katıyor. ayrıca oyunun oynanışında da ufak değişiklikler oluyor. mesela beyond the sword ile birlikte espionage writing'in keşfi ile başlıyor ve önemi artıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 Doktor bu ne ya :( (mod'da mankind yani) bu arada slavery'yi öyle bir yapmışlar ki liberalism'e geldim ama hala vazgeçemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 fortlardan gemi geçirebiliyorsun o yüzden orda onlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pickles Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 civ4 oynamamıştım tüm civ4leri aldım paket halinde. baya baya garip geldi. menülerden başladı oyuna alışamamam play now var play scenario var custom var. bu menüleri tek tek anlatırmısınız bi bana. bir de 3 ek paketi nasıl oynamalıyım. heroesdaki gibi mi ek paket sistemi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 play scenario ya yeni zımbırtılar ekliyolar ama bunlar birbirinden bağımsız, beyond the sword oynarsan onceki tüm paketlerin eklediği zımbırtıları içerir. warlords senaryoları için oyunu warlords olarak açıcan. başlangıç için sen play now diyip oynamalısın , sora custo mgame de işte aprametreleri iyice ayarlayarak oynayabiliyosun farkı o. fall from heaven modunu tavsiye ederim ayrıca, senaryoları fln da harikadır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pickles Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 colonization sanırım diğerlerinden bağımsız bir oyun. peki play now ve custom game birbirinden bağımsız içerikler mi sunuyor. beyond the swordu oynadığımda warlords ve civ4ün custom game ve play nowunu kapsıyor mu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 genel olarak oyuna yeni mekanikler ekliyolar, spy vesaire gibin. beyond the sword "play now" yada "custom game" oynarsan bütün content dahil olur. play now dedin mi ırk , map size, iklim vs seçiyosun hop oyuna dalıyosun. custom da barbarianlar olsun olmasın, şu devirden başlasın, dinler researchlere bağımsız olsun (yani müslümanlık için divine right research etmene gerek yok, din veren researchlerden birini yapınca bulunamış dinlerden istediğini seçiyosun) gibi ayarları var. yada dünya yuvarlak olsun (sağa gittin mi devamlı başlaığın yere dönüyosun mesela) yada sınırları olsun gibi sçenekler. senaryolarda mesela çook değişiyo olay, beyond the sword da mesela space age de geçen tactical squad based game var bi tane sırf yapılabildigini göstermek içni yapmışlar. tamamen orta çağda geçen böyle rahiplerin "mucize" yapabilmesi gibi şeyler var bunların çoğunda tech tree ve unitler custom. rise of mankind ve fall from heaven da overhaul gibi düşün, sırf bir senaryo değil, bi sürü senaryo ile geliyolar oyun mekaniklerini baya değiştiriyolar /özellikle Rom yığınla content ekliyo/ , "load a mod" diyosun ve bu özellikler "play now" veya "custom game" dede etkili oluyor. sen şimdilik play now settler difficulty yap. 2 oyun kazan böyle normal speed de. sonra prince e fln al marathon oyna. marathonda oyunuzun sürsede mesela diğer civlerden once axeman çıkınca sen adamları nşehrine gidene kadar admlarda axeman basmış olmuyor, uzun vadeli seçimlere daha çok önem biniyo, öyle 2 draft ,2 buy production ile 2 turnde full savunma dziemiyosun. colonization official modmuş gibi düşünmelisin, kendi kafasında o da çok eğlenceli ve işte oyun mekanikleri baya değişiyor. ayrı oyun gibi düşün onları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 Steam'de tüm paketleriyle birlikte $7.50 şimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 7.5$ mı hmmm alsam mı acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 aldım ama yine oynamıcam muhtemelen. yapımcıya saygı diyelim sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 Hatta: http://store.steampowered.com/sub/4323/ V'in hüsranından sonra epeydir kurup oynamak istiyordum, elim korsana gitmiyordu. İyi oldu bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 (tu) Bende aldım direk :) Full pack 12.2TL süper fiyat! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sereglin Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 Sid abiye saygı zamanı beyler. respect.buy. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 V'den iyi ama V'den sonra oynanmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 gecen ay D&R da collectors edition i gordu, bol agir kocaman bi kutuydu haliyle, fiyati bi okuttum CIVILIZATION 5, 110 TL hemen yaninda normal civ5 lerde 110 du, goturdum kasaya sordum fiyati o dediler, aldim direk dasfasdf figurler fena degilde artbook sahane cikti ya, history in a nutshell olmus direk eheuheu, cizimler filan asiri kaliteli hakki vermek lazim gorsel olarak adamlar seriyi yeni bi seviyeye tasidi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 Bence oynanir. Colonization gibi bir pack var icinde hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2011 Rise of Mankind: A New Dawn Yeni mod'u rise of mankind'in ilgilenenlere duyrulur şuanda çekiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2011 Ulan civ5....Bitirdin beni ya,geçen seri de ne kadar çok sevdiğim olay varsa hepsi bu seride çıkartılmış.OYnayasım gelmiyo.Colonization oynamadım hiç onu oynayayım bari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 abi bilgisayar demir bakır olmadan axeman swordman yapabiliyo mu ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Batuhan_BJK Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 yapamıyor olması lazım da üst zorluk seviyelerinde bilgisayarın hile yapabildiğini(legal olarak hile yapıyor yani) duymuştum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 sanırım sen easyde oynarken aldğın bonusları bilgisayar alıyor en son seviyelerde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 ya chieftainde oynuyorum resmen soğudum, mapi açıp baktım yani yok hiç bi şekilde demiri, trade kısmındada not connected to trade route diyo ama yani sanmıyorum kimse versin demir, kimseyle ilişkisi iyi değildi o kadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 Sparkcaster said: ya chieftainde oynuyorum resmen soğudum, mapi açıp baktım yani yok hiç bi şekilde demiri, trade kısmındada not connected to trade route diyo ama yani sanmıyorum kimse versin demir, kimseyle ilişkisi iyi değildi o kadar map kurarken balance map'ler ayarlar fln var onlara dikkat et bende immortal'da oynuyorum (enzor un bi altı) save load'dan canım cıktı :) oyun başlarken diğer devletlere bonus veriyor hem tec. hem asker olarak. Dawn'ın özelliklerinden biri oyuna sonradan katılan devletler önce barbar sonra minor devlet sonra major(kontak kurulabilir devlet oluyor) o major olduktan sonra adam'la 2 cift laf etmeden adam direk daliyor bazen.. 32432 tane askerle daldi bide üstüne adamda bonus'u general olan chariot var e ben ne yapiyim buna basiyorum load'a ona karşı nasıl önlem alıcam ki önceden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 Geçen bir tekrar V oynadım da, combat olayı cidden daha iyi orada ama geri kalan her şey fail. Civ IV gibisi yok. Beşe verdiğim paraya acıyorum. Bari ek paket filan çıksa da düzelse. Diplomasi düzelsin ve combat önemi azalsın yeter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar