JiBer Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 yapacak hiçbişey yok artık yazık oldu demekten başka[signature][hline]Nick:Rodrigueztr Level:60 Server:Ares Karakter:Ezik mage:D Irk:Human Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ofs Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 insanlar çıkarları için yapmayacagı şey olmayan bir nankördür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
demise666 Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Knights benim için gelebileceğim son noktaydı.Ama üstündeki bu baskıların sonucu aramızda oluşan anlaşmazlık yüzünden ayrılmak zorunda kaldım.Hoşçakal klzln1i,hoşçakal Knights,hoşçakalın dostlarım...:([signature][hline]Name:Imaginary Job:Blade Master Nation:El Morad Clan:ConquerorS Server:Ares 1-2-3 Lvl:6x Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axicocuk Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 arzu adına sewindim... kurtuldu ko belasından... darısı başımıza :D bugün vericekmiş şifreyi.. hadi hayırlısı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ofs Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 omg[signature][hline]CeeK is ßack... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CotigoLovely Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Bu arada onlarca arkadasim gitmis. Bende aradan ciksam iyi olacak galiba. Bu oyunu dostlar icin oynuyoduk. Galiba bizden baskasi kalmamis. http://forum.paticik.com/view.php?id=143476&page=6 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ofs Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 kIzIn1i Söyleyinde bırakmasın birşey demeyecem daha:( Vallahi ya offffffffffffffffffffffffffffffffff :S Ben kime takılacam simdi of ulan of[signature][hline]CeeK is ßack... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Synergenx Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 said: CotigoLovely, 25 Aralık 2005 13:00 tarihinde demiş ki: Bu arada onlarca arkadasim gitmis. Bende aradan ciksam iyi olacak galiba. Bu oyunu dostlar icin oynuyoduk. Galiba bizden baskasi kalmamis. http://forum.paticik.com/view.php?id=143476&page=6 Arzu oyunu bıraktı mı ? Gerçi ii olmuş bir kızın bu oyunu oynaması sakıncalı zaten..Kendini kurtarmış.. Hayatında başarılar kIzIn1i...[signature][hline]Nick : SyNeRGeNX LvL : 6x Job : Berserker Hero Nation : Karus Np : 8xxxx Clan : GODz 70'e kasıyoz dur bakalım ..... -------------------------------------------- I miss you Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CCSakura Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 hayırlı olsun neyse yeter bu kadar post kastık biraz da oyuna girelim[signature][hline]CCSakura back ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenerbahce Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 charı alan baya şanslımış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ofs Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 :([signature][hline]CeeK is ßack... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Lol Knights Clanmıydı ? Yoksa birkac ise yaramaz toplulugumu :)[signature][hline]Bir Zamanlar Gururlu Bir Rogue Vardı :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenerbahce Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 kedi-ciğer[signature][hline]çocuğunuz hangi takımlı olcak tıklayın öğrenin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ofs Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 offfffff offfffffffff Ya anlamıyosun bende sevmez rolu oynuyordum ama cidden kızın1i severim keşke bırakmasa neyse olan olmus bilmemne olmus .. davası olmaz Hayatında başarılar tekrar i will miss you. Edited ßy CeeK...[signature][hline]CeeK is ßack... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kIzIn1i_ Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Bu oyunla 3 yıl hastahanelerde bogusmalardan sonra hastahane donusu bir gun tanısmısdım. Cok severek cok baglanarak oynadım rahatsızdım kendimi oyuna verdim.bu herkesi kastı nedense benim oyun oynamam hep sorun oldu kimsede demediki bu kız acaba neden surekli pc basında? sadece rencide edici kelimeler kufurler saygısızlıklar dizboyu gitti ama ben aldırmadım konusmadım hep gulup gecdim sonucda 1 oyundu.. Fakat oylesine cok sevsemde bu oyunu ailem benim bu oyuna fazla baglanmam dan ve yeniden rahatsız olmamdan endişelenmelerinden dolayı artık klzln1i yok sevenlere ve sevmeyenlere herkese teşekkurler.. Char suan hala bende herhangi bişi yoktur ortada herkes bişi uretmezse cok mutlu olurum tesekkurler.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kenjuro Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 tamam.[signature][hline]ID:Kenjuro_ Lvl:65 xD! Class:warrior clan:Honor Np:1 k cük Server:olympia Irk:canavar :rock::hrr::rock: KOSP SuX Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ofs Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 metal Hadi ben fırlamayım ulan sen bendende fırlamasın yani ben ne bileyim fırlamalık yaparım insanları bozmaya calismam sen 2de bi tamam ok iyi lan ne bu kıl oldum sana:)[signature][hline]CeeK is ßack... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 seni ozliyiciyiz kizinbiri[signature][hline]o_0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vivendi_Color Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Güle Güle Arzu Her Ne Kadar Son Zamanlarda Ares te Olmasakta Sen ve Caner Hep Aklımızdaydınız Kendine İyi Bak.bb[signature][hline]-------------------- Nick_____: Vivendi_Color Serwer___: Ares Clan_____: Knights -------------------- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
efendi Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Arzucum (bak arzucum diyorum kıymetini bil) Oyunu bırakmakla bence tüm oyunculara çook büyük bir iyilik yaptın. Çünkü kIzIn1i ne ulaşılamaz, O'na ulaşmak sonsuzluğa ulaşmaktır vs. (imzandan alıntı) Her neyse şunu söylemek istiyorum. Biz sana gerçekten ulaşamazdık hergün sana ulaşmak için o kadar çaba sarfediyorduk fakat ulaşamadık. Sen bizi bu dertten kurtardın artık birşeyler için çaba sarfetmemize gerek yok, Sana ulaşmaya çalışmamız gerekmiyor artık! Ares insanları adına sana teşekkürü bir borç biliyorum. İYİ Kİ OYUNU BIRAKTIN kIzIn1i!!!!! Teşekkürler.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erkantektas Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 valla her zaman iyi günlerimiz gecmesede birbirimizi tatlı bir şekilde kızdırdık kendisi icin üzüldüm ama yine başka oyunlarda görüşmek üzere elveda iyi bir oyuncuydun başka bi oyun bulursan banada söylede bizde oynuyalım selamlar ares dikkat 6x mage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KiMBUPiSLiK Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Herseyin HayirLisi OLsun ...[signature][hline]S: Ares C: UknighteĞ L: 65 J: Arc Mage /Human Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aL0ne Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 kendıne iyi bak arzu abla okursan bı ara lar charı mı sattıgım sana bı ..... yapılmıs olsada o kısı adına ozur dılerım not:: sakın baska online oyunu oynama knight ı we onlıne oyunlarını bırak mak en iyi si :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KiMBUPiSLiK Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Asılsız Dedikodu Arzunun Chari Birakmasi Sanmiyorum..[signature][hline]S: Ares C: UknighteĞ L: 65 J: Arc Mage /Human Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ojeee Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 hmmm bence bırakmaz 70 şe kastıı okadar birakirsada vardir bir nedenii[signature][hline]karakter: paper mage level:62 ırk: org:) np:144 k Clan yok dip not: elmoraddan donme org kasdfhaskjfhşasf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar