malik Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 göbekli olmak güzel şey.[signature][hline]freeeeeeeeeeeeeeeedom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Famy Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 erkekler ii awantajlı falan ama yıne de kızlara muhtacsınız herzaman =))[signature][hline]sonunda boğulmak olsa da benim o sularda yüzmem gerek... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elan_Morin Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Oeh bunlar bizi ne sanmis ya :D said: 4. Taşınması gereken ağır bir şey olduğunda kaçacık delik arardık herhalde. Belki adam bunlari tasimaktan rahatsiz olmuyor? said: 6. Ayıplanacağımız için herkesin içinde ağlayamazdık. Bunun hakkinda zaten bir topic acilmisti ondan cvp lamaya bile grk duymuyorum said: 8. Her sabah tıraş olmak zorunda kalırdık. yok artik :D nadir bir olay said: 12. Boynumuzda "adem elması" denilen o çıkıntı olacaktı. ee nolur bi tanede sende olsa? :) said: 14. Kravat takmak zorunda kalacağımız zamanlar olacaktı. Hatta daha da kötüsü kravat bağlamayı bilmek zorunda kalacaktık. erkek olsaydi baglamanin ne kadar kolay oldugunu gorurdu :) said: 16. Askerlik yapmak zorunda kalacaktık. gurur duyardin said: 17. Evde sıkıcı ne iş varsa bize devredilecekti. Elektrik tamiratı, yük taşıma, musluk tamir etme... Bizi tamirci,hamal fln sandin herhal? :) said: 18. Özel günleri unuttuğumuz için hep özür dilimek ve kendimizi affettirmeye çalışmak zorunda kalacaktık. nerden biliyosun unutkan oldugunu? said: 19. Sevgilimizin ailesiyle tanışırken ecel terleri dökecektik. lol cok deneyimlisin ha :) said: 22. Annemize ve babamıza daha az zaman ayıracaktık. sanki kizlar arasinda yok boyleleri said: 27. Çocuğumuz annesine daha yakın olduğu için, sevgilimizi her zaman içten içe kıskanacaktık. gec bunlari bircok arkadasim var babalarina daha yakin said: 30. Berberlerde kullanılan ustura gibi korkunç bir aletin yüzümüze temas etmesine izin vermek zorunda kalacaktık. eee?dokundurunca direk kesiyomu deriyi,eti,kemigi? demekki neymis bazi seyleri bilmen icin kizlara gore degil erkeklere gore dusunmen lazimmis :) erkek olmaktan mutluyum :) [Bu mesaj Elan_Morin tarafından 28 Aralık 2005 21:19 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Romario Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 erkek olmaktan mutluyum gururluyum !!! özelliklede şu maddeyi yapabilmekten: "15.Çişinle İtalyanca " Seni Seviyorum " yazabilecek kadar kabiliyetlisindir. "[signature][hline]You All Stare But You Never See There Is Something Inside Me ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 cocuk annesini daha cok sever ama hep babasina hayrandir . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 güzel zeki ve kötü bir kız olunca yapamayacağın halt yok. yapıcaklarımı düşünemiyorum zaten iyi ki olmamış tanrı biliyomuş ne halt olucağımı o yüzden erkek yapmış ehehe ayrıca ben partiye hazırlanmak için 45dk ımı harcıyorum ama onun dışında 5dk sürmüyor bu yüzden rahat[signature][hline]Eskiden yeterdim kendime Artardım bile Şimdi ne yapsam nafile!... Ve Kim demiş "can eskimez" diye Bu can tedirgin bu tende Can da eskimiş ben de /Bedri Rahmi Eyüboğlu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Metakuso Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 said: "Bu göbek değil sevgilim, aşk halkası.." puahahaha[signature][hline]Metakuso/Ares/62/Lord Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 lol hoş bazıları[signature][hline][b]porsuk, 03 Ekim 2005 23:10 tarihinde demiş ki: herkez kopmuş yarılmış iptal olmus ama biz ingilizce bilmiyoz bu ne kültür boyle. bu nasıl bir bilimsellik bu nasıl evrensel yaklaşım bu nasıl yitirilmemiş felsevi birikim betime uyum ahenk lisan skuhut u fosforik cümle kapitalitik osturafyon [/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kartan Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 said: Rewendor, 28 Aralık 2005 14:10 tarihinde demiş ki: said: bLackcha0s, 28 Aralık 2005 13:40 tarihinde demiş ki: ehehhe 10. madde çağın pek bi gerisinde kalmış sanki =) Erkek olmak çok eğlenceli yahu bide askerlik ve sünnet olmasa ama hayatın hamallını falan yapıyoruz ediyoruzda çok eğlenceli be kardeşim. Kız olmak offf felaket zaten kız olsaymışım herhalde pff! :/ aileme yazık Dalga mı geçiyosun esas eğlence kız olmakta, kız olmak hele bi de biraz güzel olup dikkat çekici şirinlikte olunca böle inanılmaz eğlenceli olurdu ya, erkeklere böle sıcak yakın davranıp akıllarını başından alıp, sora çocukcağız böle bütün cesaretini toplamış büyük bir ümit ve belki de hevesle açılınce, "ee bu muydu, ama biz arkadaşııız" diyip bozmak, sonra istediğin herşeyi biraz şirinlikle yaptırmak falan... Hehe, biraz cilve yapıp baştan çıkartıp sonra da hayırı yapıştırmak, milleti maymun edip eğlenmek... Yaşasın kötülük ;) Ürküyorum:D[signature][hline]"so now, i got a granddaughter from a son who's not me own, and a daughter o' his that's not his own. ye'd think that one of us would've figured out that half the fun's makin' tha damn brats!" Bruenor Battlehammer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
death_cuk Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 abi italyanca seni sewiorum nası yazılıoki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 said: bLackcha0s, 28 Aralık 2005 21:33 tarihinde demiş ki: güzel zeki ve kötü bir kız olunca yapamayacağın halt yok. yapıcaklarımı düşünemiyorum zaten iyi ki olmamış tanrı biliyomuş ne halt olucağımı o yüzden erkek yapmış ehehe ayrıca ben partiye hazırlanmak için 45dk ımı harcıyorum ama onun dışında 5dk sürmüyor bu yüzden rahat Öyle çok güzel olmaya da gerek yok bence, zeki ve nasıl davranacağını bilen, fiziksel olarak da çok güzel olmasa da ortalama ya da biraz üstünde ve hiçbir fiziksel deformasyonu olmayan kız yeterince "bilgiliyse" bu konuda, dünya üstündeki erkeklerin %98ini kendi peşinden koşturabilir ;) Ha her güzellik kademesi biraz daha artı tabi. Ben de çok güzel bi kız olarak doğsaydım baya bi "evil" olabilirdim bir süre şöyle hevesimi alana kadar :D[signature][hline]Kalın odun zırh içindeki şovalye ruhu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 said: death_cuk, 28 Aralık 2005 23:39 tarihinde demiş ki: abi italyanca seni sewiorum nası yazılıoki? te amo iyiki erkeğim[signature][hline]İmzamı kaybettim hükümsüzdür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 çok guzel olmus arkadaşlar uğraşınıza deymiş..[signature][hline]Wow u fln sattım eskiden anti - sosyal idim.. artık anti bolumune bir çizgi çektim... Altug Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NotoriuS Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 said: Rewendor, 28 Aralık 2005 14:10 tarihinde demiş ki: said: bLackcha0s, 28 Aralık 2005 13:40 tarihinde demiş ki: ehehhe 10. madde çağın pek bi gerisinde kalmış sanki =) Erkek olmak çok eğlenceli yahu bide askerlik ve sünnet olmasa ama hayatın hamallını falan yapıyoruz ediyoruzda çok eğlenceli be kardeşim. Kız olmak offf felaket zaten kız olsaymışım herhalde pff! :/ aileme yazık Dalga mı geçiyosun esas eğlence kız olmakta, kız olmak hele bi de biraz güzel olup dikkat çekici şirinlikte olunca böle inanılmaz eğlenceli olurdu ya, erkeklere böle sıcak yakın davranıp akıllarını başından alıp, sora çocukcağız böle bütün cesaretini toplamış büyük bir ümit ve belki de hevesle açılınce, "ee bu muydu, ama biz arkadaşııız" diyip bozmak, sonra istediğin herşeyi biraz şirinlikle yaptırmak falan... Hehe, biraz cilve yapıp baştan çıkartıp sonra da hayırı yapıştırmak, milleti maymun edip eğlenmek... Yaşasın kötülük ;) Sizden korkulur ne diyim ama karşındaki bunu anlarsa insanın adını çıkarırlar yani.Kızların bunda dikkatli olması lazım. Bu kadar da acımasızlık olmaz ki :) Adamın ahını alırsınız valla.. dimi ama ?:D[signature][hline]~Push The Tempo~ duende, 02 Kasım 2005 22:44 tarihinde demiş ki: domuza asik oldum ben [Bu mesaj NotoriuS tarafından 29 Aralık 2005 01:01 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Die_Human Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 said: marijuana07, 28 Aralık 2005 11:48 tarihinde demiş ki: Erkek olmanın dayanılmaz keyfi :) 8. Göbeğin bile bir çekicilik unsuru olarak sunulabilir. "Bu göbek değil sevgilim, aşk halkası.." * ikisininde sonunda duş paklar 8. göbek deil o türk kası =) * benim için geçerli olmayan bi kavram 3-4 gün sonra alsam ne fark eder :P[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkness87 Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 tayo ya yarıldım abı gobek deıl turk kası superdı abı:)[signature][hline]hayallerimi nehirlere bıraktım çoktan denizlere karıştılar! yok olup gittiler... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deathcore Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 ben kız olsaydım herkese veriridim :D sevinsinler haha süpper ya[signature][hline]You've made excuses for the fucked up things you've done but everyone's heard them before! -Die_Human, acayip bir günde demiş ki: abi bi kere mantıklı düşünürsek sarhoş birinin o klozete kafasını sokması için biraz domalmış durumda olması lazım o durumda durabilen biri zaten sarhoş deildir =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar