abvblizzard Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 Çok kötü film yazıp insanları rahatsız edesim bile gelmedi. Çok iyi film (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 http://www.ntvmsnbc.com/id/25017764/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 abvblizzard said: Çok kötü film yazıp insanları rahatsız edesim bile gelmedi. Çok iyi film (tu) filmden anlıyormuşsun gibi sende... :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 ezberlenecek film. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 bugün bir daha izledim.. yine hayran kaldım. yıllar benden birşey götürmemiş. :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
derp Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 Odamda duvar posteri var :D Her 2-3 senede bir izliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 ben bu filmi izlemedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
derp Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 iyi bi nisan birdi dostum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cystein Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 ZUHAHSDKJASHDJASHDKJASHDKJHASD 33 45 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cystein Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 v for vj bülent Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 vj for vendetta yeterli aslında :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 fatoşhop ile bıyık koyuverin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
derp Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 http://toxicfork.com/upload/1301641351047.jpg hmm olmus mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Ekim 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2012 Ayrı başlık açtım, konusu var dendi,kilitlendi. Farklı bir yönüyle tartışmak istemiştim aslında ama neyse, buraya yapıştırıyorum yazdıklarımı. Az önce Türkiye'ye döndüm, uçakta V for Vendetta'yı izledim. Evet bu zamana kadar izlememiştim ve ne büyük salaklık yapmışım. Ama kardeşim bir arkadaşım da "izle lan, film sağlam" demedi ki? Son yıllarda izlediğim en güzel filmdi diyebilirm. Belki bu filmi 4 sene önce izleyen arkadaşlar şimdi izlerlerse daha da farklı bir tad alabilirler. Filmin senaryosunu yazan adam acaba Türkiye'de mi yaşıyordu ya da öngörüsü kuvvetli bir adam mı, bilmiyorum ama ben filmi izlerken pek çok olay doğrudan sultanımızı ve Türkiye'nin içinde bulunduğu durumu çağrıştırdı. Sözün özü, benim gibi hala bu filmi izlememiş olan arkadaşlar varsa bence 2 saatlerini ayırıp izlesinler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ekim 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2012 aaah ah çetin abi hayal dünyasında yaşıyosun türkiyede ne vendettası. baskıcı rejim vs. her yerde var ama öyle kalkıp maske takıp çıkacak halk bizde yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Ekim 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2012 biz takacağız eğer şu yürüyüşü tamamen yasaklamazlarsa. başkası da ister taksın, ister takmasın ;) sen de gelsene. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Ekim 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2012 KuddusiMavra said: Ayrı başlık açtım, konusu var dendi,kilitlendi. Farklı bir yönüyle tartışmak istemiştim aslında ama neyse, buraya yapıştırıyorum yazdıklarımı. Az önce Türkiye'ye döndüm, uçakta V for Vendetta'yı izledim. Evet bu zamana kadar izlememiştim ve ne büyük salaklık yapmışım. Ama kardeşim bir arkadaşım da "izle lan, film sağlam" demedi ki? Son yıllarda izlediğim en güzel filmdi diyebilirm. Belki bu filmi 4 sene önce izleyen arkadaşlar şimdi izlerlerse daha da farklı bir tad alabilirler. Filmin senaryosunu yazan adam acaba Türkiye'de mi yaşıyordu ya da öngörüsü kuvvetli bir adam mı, bilmiyorum ama ben filmi izlerken pek çok olay doğrudan sultanımızı ve Türkiye'nin içinde bulunduğu durumu çağrıştırdı. Sözün özü, benim gibi hala bu filmi izlememiş olan arkadaşlar varsa bence 2 saatlerini ayırıp izlesinler. arkadaş çevreni değiştir hocam. biraz da anarşiklerle ahbap ol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Ekim 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2012 :) inanmazsın şimdi samimi bir arkadaşımla benzer muhabbeti ettik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 Bugünün şerefine... http://www.youtube.com/watch?v=_-gHVGOoE48 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 Millet yardım lazım :) Bunun devamıymış güya Altı Hikaye diye bi filmden bahsediyolar ama ne ettiysem bulamadım hiçbir yerde. Hayır başka bi done de yok elimde sadece Türkçe ismi (saçma salak çevirmekte üstümüze yok ya hani) ve "V for Vendetta'nın devam filmiymiş işte" den başka bişe öğrenemedim. Devam filmi olsa imdb vs gibi yerlerde bi ipucu yakalardım ama ondan da emin değilim yani konu olarak aynı konu üzerinden gidiyor diye böyle tanımlanmış da olabilir. Birileri biliyodur işte yardım pls ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 gözüm, o başka bir şeydir. yok çünkü devam filmi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SOREN Mesaj tarihi: Nisan 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2013 V o biçimmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar