Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Hot members in İstanbul

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Ordakilerin hicbirini Turk'e benzetemedim. ISP'den yerini tespit edip random resimlerin altina bulundugun ulkedenmis gibi yer isimleri yaziyo olabilir..[signature][hline]Proud employee of;
Swissotel Sydney-Retired
Hilton Sydney-Bar Team

Mesaj tarihi:
Her "download" sayfasında çıkar oldu bu meret...

Sevmiyoruz...[signature][hline][b]nille vakt-i zamanında msn'de demiş ki:
bi keresinde cok gothic giyinmistim. annemle beraber yürüyorduk. iki amele gecti, seytaaaaan diye laf attilar
Mesaj tarihi:
said:
Afterdeep, 28 Aralık 2005 07:39 tarihinde demiş ki:
Ordakilerin hicbirini Turk'e benzetemedim. isimleri yaziyo

Olmasin abi Turk saten tiplere baksana.[signature][hline]Sex is like playing Bridge, if u don't have a good partner you'd better have a good Hand
Woody Allen
Mesaj tarihi:
yanımda kız kızan varken surf yapmaya korkuyorum artık,explorer i açtığım anda bunlar fışkırıyo bende de[signature][hline]when you kill a man, you're a murderer.Kill many, and you're a conqueror.Kill them all ...Oh you're a God!
Mesaj tarihi:
onlara abaza türkleri ipden belirleyip türkçe isimler uydurarak gece lambasına konan sinekleri çekmek için protez ışık. valla çok saçmaladımtembelliğim üstümde cümleleri düzeltemicem idare edin.[signature][hline]G3NK-Ster paradayzo!
Mesaj tarihi:
Türkiye' yi güzel bi pazar olarak görüyorlar ki öyle de.[signature][hline]Seni Senden Başka, Kimse Affedemez... Minke
(,,.(
(=' :' )
(,(" )(" )

[Bu mesaj Janitschar tarafından 28 Aralık 2005 11:12 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
davutpaşa felaketmiş[signature][hline]Eskiden yeterdim kendime
Artardım bile
Şimdi ne yapsam nafile!...
Ve Kim demiş "can eskimez" diye
Bu can tedirgin bu tende
Can da eskimiş
ben de

/Bedri Rahmi Eyüboğlu
Mesaj tarihi:
firefox rules[signature][hline]thelegbra, 30 Kasım 2005 19:15 tarihinde demiş ki:
yok o teot11x değil 13x tahminimce..
k-Potti, 30 Kasım 2005 19:17 tarihinde demiş ki:
evet 13x te olabilir.
Mesaj tarihi:
said:
Asteroth, 28 Aralık 2005 07:56 tarihinde demiş ki:
Her "download" sayfasında çıkar oldu bu meret...

Sevmiyoruz...

evet ya bıktım[signature][hline]imza mimza yok!dağılın ulen!
  • Yeni Oluştur...