Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

av

damdaki_kedi

Öne çıkan mesajlar

pvp den hiç hoşlanmayan biriyim(bg lerden,eski tip pvp severım) ama elim mahkum AV de exalthed olmam lazım,gecen gece azuresong mageblade cıktı mc den ve aldım ama offhandım yok,sanırım fıreruned grımgore dusmesını beklemektense tome of ice almak daha kolay,sorunum su acaba kaç av yapmam lazım exalthed olmak için?girip bir köşede otursam yada kosturup balık falan avlasam kaç av gerekır(gunduzleri işyerınde oldugumdan bu sıralarda bolbol av kasabılırım)
Sosyal ağlarda paylaş

AV reputation kasmak orda bulunmak degildir . Daha cok rep. icin ordaki savasi kazanir generali devirirsen hem honor hem rep gelir yani kenarda oturma . oyuna katil . ne demis buyuk mage atalarmz;

" GO DPS ! GO DPS ! ITS YA BIRTHDAY ! ITS YA BIRTHDAY ! "[signature][hline]HEIL TO THE MOONLIGHT !

WoW | Magtheridon EU
60 Night Elf Rogue
60 Human Paladin
52 Human Mage >> soon 60
40 Night Elf Druid
38 Dwarf Warrior
Sosyal ağlarda paylaş

ewt abi bu konuda artık baya hassas lar yapmaın macro. ben sahsen gördüümü attırıom av den kek mym ben orda bi tarafımı yırtıom savasıp. ilk basta uyarıolar sonra ban yersin...[signature][hline]herhangi bi serwer da ud pri arıyor. pm pls

eger varsa frostwhisper da ally pri de olur
Sosyal ağlarda paylaş

Walla BL de hordesan afk olsanda olmasanda birşey degişmiyor :)
5 kişi afk / 10 kişi farm da 6-7 kişi bi yanda diger garibanlarsa 35v20 oyunu çevirmeye çalışıyorlar.
Neredeyse honored ın dolmasına yakınım 500 fln kaldı ve daha random olarak horde'ların kazandıgına şahit olamadım..

Dayanışma yok takım oyunu yok birlik beraberlik yok heal yok buff yok dispel yok decurse yok fear yok hiçbişi yok tam anlamıyla bodos oynuyorlar üstüne birde ally base'lerinin avantajları eklenince % 1 lere giden bir ihtimale kalıyor kazanmamız..

en son bizim 35 kişi topladım yonettim bossu summon ettik kopruyu geçti allylarım kampıa bizim bossu soktuk ordan oyunu çevirdiler o günden beri AV'nin yakınından geçmiyorum yemin ettim girmeyecegime..[signature][hline]Xante , May the spirits be with you
Guild Hajnal
Sosyal ağlarda paylaş

Çok ilginçtir bende alliance ın kazandığına şahit olmadsım hatta onu bırak tek bir base ele geçiremediler karşılıklı çatışarak, biz generallerini indirmeye çalışırken arkada kalanlar base alıyorlar savunmasız olanları ama gerçekten çok şaşırdım horde kazanamıyor demene. Demekki sorun BL'de.[signature][hline]Deadmarine-lvl 60 Undead Rogue
Bloodscalp

Mangudai-lvl 43 NE Hunter
Frostwhisper

[Bu mesaj Deadmarine tarafından 27 Aralık 2005 00:24 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Yok harbi ben de revered in ortasına yakınım 2 haftadır girmedim gerçi ama yani öle bayıyo ki napsam diye kafayı yiyorum geçen bi arkadaş druid le mine ları fln ele geçirdik :) Sonra bi hunter la balık tuttuk , daha sonra onla birlikte cave deki elite ı kestik fln.. bayıyo yani hele de kazanamıyosan oyun oldugu duruyosa...[signature][hline]WoW EU - Burning Legion

= Punkcu - Undead Rogue = Guild Hajnal

http://www.guildhajnal.com
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Way, 26 Aralık 2005 20:26 tarihinde demiş ki:
ole bisi yapta kastıgın charından da ol :) sahsen afk macro ya almıs herkesi report ediyodum..ban konusunda baya ilgili sevgili gm lerimiz :)millet orda savassın sen yangel yat ohh ne ala..39 kisi aptal da bi sen mi akıllısın afk macro ya alıp rep kasacaksın?

+bimnemkaç[signature][hline]Guardia
60 Night Elf Warrior
Sosyal ağlarda paylaş

ya yanlışım olmasın ama av honor için en ii yer kesinnikle. Mesela us serverlarında min 2k/gün honor yakalayabiliodum ki sadece 2 av ye katılıodum (shaman 60). Bide orda pek sağa sola kaçışan olmuo çünkü öle olursa bi taraf kesin 15 dakkada galip çıkıo. Eer herkes aktif olursa acaip reput da kazanılıo ayrıca.
Sosyal ağlarda paylaş

bende daha friendlyi yarıladım bi 60 olim exalted olmak zorundayım lobotomizer istiyom böhühüü

birde bi oyunun sonuna kadar beklemek lazım acayip sıkıyo ya
bide rogueyum saniyede öldürüyo herifler ben direk prilere dalıyorum arkadaki sorna 15 kişi üstümde :P

[signature][hline]Maverick(NerfMe)

[Bu mesaj numberten tarafından 27 Aralık 2005 10:34 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
CapriceXante, 26 Aralık 2005 20:42 tarihinde demiş ki:
en son bizim 35 kişi topladım yonettim bossu summon ettik kopruyu geçti allylarım kampıa bizim bossu soktuk ordan oyunu çevirdiler o günden beri AV'nin yakınından geçmiyorum yemin ettim girmeyecegime..

shadow moonda da aynı sorun mevcut
lordu summonladık köprüye kadar gittik ama adamlar ordan çevirdiler hordelara laf geçirmek güç[signature][hline]Realm: Shadow Moon
Class: Orc Shaman
Nick: Redbullah
Guild: Obscurum
Sosyal ağlarda paylaş

horde ile alakası yok onun köprüyü geçmek çok zor lanet yerde 3 taraftan dmg yiyorsun dolayısıyla köprüyü geçmenin nispeten en mantıklı yönü lord ile dalıp bir tower uçurmak ki bu suicide run ile olacak büyük ihtimalle dolayısyla köprü ağzını kaybediceksin sonra bir daha orrayı almak 1 tower dan kurtulunca 2. yi almak nispeten kolay oluyor

ayrıca av elinde intihar mehilli iyi mageler olmadan kazanılmaz[signature][hline]Legions of Ebonlore
Sosyal ağlarda paylaş

AV'de öldürülen her player için 1 reputation veriyor. Ayrıca bunların kemiğini dişini kılını tüyünü toplarsan extra reputation veriyor. Eğer birde AV içindeki questleri yaparsan ekstra reputation veriyor. Öldürülen her subay için ve generalde de yine reputation alıyorsun.

KEsin şu kadar alıyorsun diyemem ama sürekli kazansan bile 10 15 av ile exalted olamazsın.[signature][hline][/i]"Lightning strikes at my command.
By Storm and Earth, Axe and Fire,
We come to claim this land."
[/i]
Sosyal ağlarda paylaş

öeh korgallda bu gece 10 saatlik bi avmiz vardı.. bitmedi 4. saatte falan girdim baktım horde(biz) almış heryeri bi sonu kalmış oo dedim havadan 450 reputation ama 2 saat kadar orda savaşıp ele geçiremedik, horde tarafı dağıldı allylar üstün gelmeye başladı graveyardlarını alıp bizi sürüklediler uzun uzun savaştık sonunda tabiki biz kazandık :))
honorlı günler[signature][hline]harbi?
Sosyal ağlarda paylaş

said:
pandaalf, 27 Aralık 2005 08:55 tarihinde demiş ki:
ya yanlışım olmasın ama av honor için en ii yer kesinnikle. Mesela us serverlarında min 2k/gün honor yakalayabiliodum ki sadece 2 av ye katılıodum (shaman 60). Bide orda pek sağa sola kaçışan olmuo çünkü öle olursa bi taraf kesin 15 dakkada galip çıkıo. Eer herkes aktif olursa acaip reput da kazanılıo ayrıca.

Iıh honor için ön kötü bg...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...