Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

hırsız

fenerbahce

Öne çıkan mesajlar

ya bugün okuldan geldim annemler aradı dükkana hırsız girmiş içki.sigara çalmış 4000 ytl zarar warmış ztn borç harç almışlardı kredi ile şimdi tamamen bittiler gibi bişi ya baya kötü oldum bugün patiye girdimde biraz unuttum uff ya ne yapcaklar hiç bilmiyorum 3 kilidide kesmiş polis de parmak izi yok demiş ulan annemin babamın elleri yokmu onların parmak izi yokmu şerefsizler ya polis de işin içinde kesin :(:(:(:([signature][hline]çocuğunuz hangi takımlı olcak tıklayın öğrenin
Sosyal ağlarda paylaş

said:
unac, 27 Aralık 2005 21:53 tarihinde demiş ki:
polis işin içinde deildirde uraşmak istemiodur

içindede olabilir bnce bizim burdada bi bakkal soyulmuştu poliste cıktı işin içinden güven olmaz yani polise fln[signature][hline]if you lost your everything,you can do everything
Sosyal ağlarda paylaş

geçmiş olsun. allah belalarını versin. normalde bişey demem pek hırsızlara ihtiyacı vardır o da haklı kendince derim ama içki sigata çalmış şerefsizler[signature][hline]Ayağa kalk, uyumak için
önümüzde sonsuzluk var..
---------------
Kim demiş haram nedir bilmez Hayyam?
Ben haramı helalı karıştırmam:
Seninle içilen şarap helaldir,
Sensiz içtiğimiz su bile haram
Sosyal ağlarda paylaş

geçmiş olsun umarım toparlanırsınız en kısa zamanda[signature][hline][b]porsuk, 03 Ekim 2005 23:10 tarihinde demiş ki:
herkez kopmuş yarılmış iptal olmus ama biz ingilizce bilmiyoz
bu ne kültür boyle. bu nasıl bir bilimsellik bu nasıl evrensel yaklaşım bu nasıl yitirilmemiş felsevi birikim betime uyum ahenk lisan skuhut u fosforik cümle kapitalitik osturafyon
[/b]
Sosyal ağlarda paylaş

geçmiş olsun

dedimin duasında anneannemlerin evine girmişler (bizim evin 2 alt katı) ve teyzemin cuzdanını çalmışlardı evden....

elleri kırılsın pls.[signature][hline]they call us problem child
we spent our lives on trial
we walk an endless mile
we are the youth gone wild
we stand and we won't fall
we're the one and one for all
the writing's on the wall
we are the youth gone wild
Sosyal ağlarda paylaş

Çok geçmiş olsun, toparlanırsınız kısa sürede umarım
Evet yılbaşı arifesine denk gelmesi çok kötü olmuş, hem maddi açıdan yılbaşı içki-sigara satışı için çok iyi bir fırsat hem de manevi olarak şimdi onun gerginliği olacak evde.[signature][hline]Kalın odun zırh içindeki şovalye ruhu...
Sosyal ağlarda paylaş

geçmiş olsun ya bizim başımızada geldi bu
bizde hırsız devletti =/

her işte bi hayır olduğuna bende inanmıyorum.

Ama inan toparlanıyor merak etme.[signature][hline]Eskiden yeterdim kendime
Artardım bile
Şimdi ne yapsam nafile!...
Ve Kim demiş "can eskimez" diye
Bu can tedirgin bu tende
Can da eskimiş
ben de

/Bedri Rahmi Eyüboğlu
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...