fenerbahce Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 ya bugün okuldan geldim annemler aradı dükkana hırsız girmiş içki.sigara çalmış 4000 ytl zarar warmış ztn borç harç almışlardı kredi ile şimdi tamamen bittiler gibi bişi ya baya kötü oldum bugün patiye girdimde biraz unuttum uff ya ne yapcaklar hiç bilmiyorum 3 kilidide kesmiş polis de parmak izi yok demiş ulan annemin babamın elleri yokmu onların parmak izi yokmu şerefsizler ya polis de işin içinde kesin :(:(:(:([signature][hline]çocuğunuz hangi takımlı olcak tıklayın öğrenin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JiBer Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 :( üsüldüm yaaafff[signature][hline]Nick:Rodrigueztr Level:60 Server:Ares Karakter:Ezik mage:D Irk:Human ( bilen emir diye bilir ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 geçmiş olsun kötü olmuş :([signature][hline]Bu mesaj 01.01.2008 tarihinde değiştirilcektir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenerbahce Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 sağolun herkes sağolsun :([signature][hline]çocuğunuz hangi takımlı olcak tıklayın öğrenin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loli-pop Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 üzüldüm ya geçmiş olsun..:([signature][hline]-houston, üşüdüm olm ben güneşe yaklaşıcam biraz. -apollo bu cok tehlikeli yapma. gemiye zarrar verebilirsin. -hey .....na koyum ne değerli geminiz varmışş sicem yaa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 gecmis olsun[signature][hline]Sabrina-Todesengel-Asgard rp yaparken Zergling demişki: Ne giriyon lan charımla... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unac Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 polis işin içinde deildirde uraşmak istemiodur[signature][hline]yeni geldin ve hiçbişi bilmiyosan buraya alalım sizi bana bişimi dicen koçum [u]beni buralarda bulabilirsiniz 1-2-3-4-5-6 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Whiskey Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 off krediyle açılan bi dükkan ve böyle bi zarar çok zor bi durum ya bu vicdansızlara bi halt olmuyo bizde sinir stres yapmaktan başka geçmiş olsun hocam .[signature][hline]Viski gibi asil,konyak gibi sıcak,şampanya gibi özel,şarap gibi tutkulu,kokteyl gibi muhteşem ol... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zep Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 said: unac, 27 Aralık 2005 21:53 tarihinde demiş ki: polis işin içinde deildirde uraşmak istemiodur içindede olabilir bnce bizim burdada bi bakkal soyulmuştu poliste cıktı işin içinden güven olmaz yani polise fln[signature][hline]if you lost your everything,you can do everything Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 geçmiş olsun. allah belalarını versin. normalde bişey demem pek hırsızlara ihtiyacı vardır o da haklı kendince derim ama içki sigata çalmış şerefsizler[signature][hline]Ayağa kalk, uyumak için önümüzde sonsuzluk var.. --------------- Kim demiş haram nedir bilmez Hayyam? Ben haramı helalı karıştırmam: Seninle içilen şarap helaldir, Sensiz içtiğimiz su bile haram Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stifler Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 gecmis olsun .. :(:(:([signature][hline]bence. rotflmaowjjtumaasipbtdbuma: rolling on the floor laughing my ass off with jenna jameson's tits up my ass and screaming in pain because tits don't belong up my ass Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MaUWw Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 ya geçmiş olsun..belki de gerçektn her işte bi hayır vardır..ölle düşün..[signature][hline]kişisel bi şey diil bu! yaşamak zor buralarda..! kimdendi bu yara diye kalbine sorduğunda..bilirim geri gelmezler aMa en gsl güneriydi onlar hayatımınN.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JiBer Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 her işte bi hayır olduğuna katılmasamda moralini bozma bnce[signature][hline]Nick:Rodrigueztr Level:60 Server:Ares Karakter:Ezik mage:D Irk:Human ( bilen emir diye bilir ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 geçmiş olsun umarım toparlanırsınız en kısa zamanda[signature][hline][b]porsuk, 03 Ekim 2005 23:10 tarihinde demiş ki: herkez kopmuş yarılmış iptal olmus ama biz ingilizce bilmiyoz bu ne kültür boyle. bu nasıl bir bilimsellik bu nasıl evrensel yaklaşım bu nasıl yitirilmemiş felsevi birikim betime uyum ahenk lisan skuhut u fosforik cümle kapitalitik osturafyon [/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shippy Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 geçmiş olsun belalarını allah versin ne diim.[signature][hline]Zekice Ama Akıllıca Deil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quivalen-soth Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 geçmiş olsun dedimin duasında anneannemlerin evine girmişler (bizim evin 2 alt katı) ve teyzemin cuzdanını çalmışlardı evden.... elleri kırılsın pls.[signature][hline]they call us problem child we spent our lives on trial we walk an endless mile we are the youth gone wild we stand and we won't fall we're the one and one for all the writing's on the wall we are the youth gone wild Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_gkc_ Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 geçmiş olsun abim dövelim onları toplanıp... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenerbahce Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 ya herkes sağolsun inşallah toparlanırız ama zor gözüküyor tamda yılbaşı zmnı içki sigara fln satışının olacağı zmn Allahım ya naapcaz hiç bilmiom :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hardter Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 benımde bugun telefonum bulundu ama kadından telefonu alamadık annem bana patlıyor evde sıze geçmiş olsun[signature][hline]Geç gençliğimin en güzel günleri Unutmak için içerim şarabı Acı mı? öylesi gider hoşuma Bu acılıktır ömrümün tadı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RabbiT Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Ne diyim herkese geçmiş olsun. =)[signature][hline]()_() ('o' ) <=== RabbiTs Aren't Sweet! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 geçmiş olsun :([signature][hline]impossible is ME! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Famy Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 cok gecmıs olsun ya... Allah larından bulsunlar polilere de hıc guwenım kalmadı ya hırsızlık wakalarını falan azaltmaya calışmaları gerkırken sacma sapan seylerle uğrasan polısler war yazık yaa[signature][hline]help me please,more and more that tıme... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Çok geçmiş olsun, toparlanırsınız kısa sürede umarım Evet yılbaşı arifesine denk gelmesi çok kötü olmuş, hem maddi açıdan yılbaşı içki-sigara satışı için çok iyi bir fırsat hem de manevi olarak şimdi onun gerginliği olacak evde.[signature][hline]Kalın odun zırh içindeki şovalye ruhu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 geçmiş olsun ya bizim başımızada geldi bu bizde hırsız devletti =/ her işte bi hayır olduğuna bende inanmıyorum. Ama inan toparlanıyor merak etme.[signature][hline]Eskiden yeterdim kendime Artardım bile Şimdi ne yapsam nafile!... Ve Kim demiş "can eskimez" diye Bu can tedirgin bu tende Can da eskimiş ben de /Bedri Rahmi Eyüboğlu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Famy Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 her işte bı hayır wardır mutlaka olaylara dıkkat etsenız gorursunuz bence!!yakın gelecekte olmasa da sonucta mutlaka ıı bı taraf bulunur[signature][hline]help me please,more and more that tıme... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar