Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Nerf Warriors :p

Gangren

Öne çıkan mesajlar

Yuh..

Ek: Burda yuh olan şey bütün vuruşların tek seferde gelmesi :) İkinci bir swing daha olmuyor.
Ek 2: Rogue'un iki vuruşu arasında oluyor herşey. Artık hesap etin kaç saniyede geldiğini..[signature][hline][email protected] icq narcosis shab prion

[Bu mesaj Qui tarafından 27 Aralık 2005 18:06 tarihinde değiştirilmiştir]

[Bu mesaj Qui tarafından 27 Aralık 2005 18:07 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Oha bala bak : )[signature][hline]WoW EU - Magtheridon / Pain Train
Penthesilea, Level 60 Night Elf Priestess
Emilo, Level 60 Gnome Warrior
Elandra, Level 60 Night Elf Huntress
Quatzal, 24 Aralık 2005 22:58 tarihinde demiş ki:
Artık bakir değilim..Bu sene seksi hayvanca yaşadım..Ama keşke kız arkadaşımdan ayrılmasaydım ; )
Sosyal ağlarda paylaş

ıhannes[signature][hline][b]porsuk, 03 Ekim 2005 23:10 tarihinde demiş ki:
herkez kopmuş yarılmış iptal olmus ama biz ingilizce bilmiyoz
bu ne kültür boyle. bu nasıl bir bilimsellik bu nasıl evrensel yaklaşım bu nasıl yitirilmemiş felsevi birikim betime uyum ahenk lisan skuhut u fosforik cümle kapitalitik osturafyon
[/b]
Sosyal ağlarda paylaş

hayatı nerf olmuş diyince wow insanın hayatına işlemiş bi arkla nightwishin daılmasını konuşuyorduk tarjayı guildden atmışlar dedim çok wow oynuyorum :([signature][hline]Lianna Human Paladin
Gloria Honorifice Pralium Facio Animus Gradior Quo Prodo, In Excelsis Precedo Bellator Decerte Adversa Incurro Invadoria Desideratus Fatum! Desideratus Bellum!
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Wayne, 27 Aralık 2005 18:33 tarihinde demiş ki:
pat pvp warrior video sunu izlediyseniz bu bişey deil

Ordaki olay bişey değil. Bir warrior arkasına healer alırsa oradaki rakamları her yarım saatte bir uçurabilir. Şansa bağlı değil yani. 3 skill'i arka arkaya kullanıyorsun hepsi bu.[signature][hline][email protected] icq narcosis shab prion
Sosyal ağlarda paylaş

warriorları nerflerlerse orgrimmar bankanın üstünde tauren yavrusu keser, kendime fireball attırırım, bırakkhhınnn ularrnn benıaaaa...[signature][hline]Khrall - Orc Warrior - Warsong (US)
Tarkhun - Dwarf Hunter -Illidan (US)
Dela, 10 Aralık 2005 03:28 tarihinde demiş ki:

anani yunan sahillerinde acunla gormusler olm
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...