Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Hazin Sonum ( Komedimtrak )

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
said:
Killer, 26 Aralık 2005 21:22 tarihinde demiş ki:
var.Yere atınca veya birine atınca kırılmıyor,birini arayabiliyorum o beni arıyor mesaj atıyor alıyorum ve kırılmıyor.gel.

ahuahaauha LöL[signature][hline]laverda yalan oldu..
Mesaj tarihi:
Su anda 6630 war ama skldım bundan buda atınca kırılmıo.. :)
abi gelirse alıcam yada yazın artık yurtdısından...Bi arkadas takıntılımısın gibi bişi söyledi.. harbi war böyle bişi elektroniğe karşı.....[signature][hline]Istanbul UnderGround Turkish Rap

*!Bu RuYa NeDen Hep SenSizdi DogRu AnDa EliMdEn GoCUp GiTti !*

Msn: [email protected]
Mesaj tarihi:
said:
Berzah, 26 Aralık 2005 21:26 tarihinde demiş ki:
Su anda 6630 war ama skldım bundan buda atınca kırılmıo.. :)
abi gelirse alıcam yada yazın artık yurtdısından...Bi arkadas takıntılımısın gibi bişi söyledi.. harbi war böyle bişi elektroniğe karşı.....

onu bide ben atim :).Hüeheü[signature][hline]All in all you're just another brick in the wall...
Mesaj tarihi:
said:
BulletRide, 26 Aralık 2005 20:48 tarihinde demiş ki:
vah vah

+1

harbiden lan. vah vah[signature][hline]Vücudundan kurtul, sadece zihnin ve ruhunla yaşa, o zaman toprak altında da nefes alabilirsin.

Cüneyt Arkın, Dünyayı Kurtaran Adam
Mesaj tarihi:
said:
DeathLord, 26 Aralık 2005 20:57 tarihinde demiş ki:
1 milyara aklının alabileceği en iyi digital makineyi 500 milyona gayet iyi bi telefonu 500 milyona da 4gb hafızalı bi mp3 player al desem ne dersin
kişisel not:her zaman sadece tek bir iş yapmak için yapılan elektronik alet en iyisidir

cok daha mantıklı[signature][hline]Gercekci ol,imkansızı ıste

Mesaj tarihi:
yuh be hocam. bu mu hazin son? Sen acaba hazin sözcüğünün anlamını biliyor musun ben bunu merak ettim.. Gençliğin kayıp örneklerinden biri daha işte... Kendi çevresindeki küçük dünyasında kaybolmuş 2000 ytl lik telefonu alamamayı hazin son olarak değerlendiriyor ve buna üzülüyor. Senin için söyleyebileceğim umuyorum ki çevrendeki o küçük dünyan başına hiç çökmez.[signature][hline]Aklımı kaybettim hükümsüzdür.
DeviantArt Gallery
Hür ve özgür şarap ve lezzet portalı
Mesaj tarihi:
@Estel_Anorien
hocam o kadar haklısın ki o kadar olur..
bu gençlik böyle oldu para nasıl kazanılır bilmiyolar (gerçi ben de 20 yaşındayım ama kendi işimde de çalışıyorum)
bak böyle 2 eleman versinler benim yanıma çok değil 2 gün silo yaptırayım onlara, değil 2 milyarlık telefon ericsson 688 gördüklerinde telefona sarılıp ağlarlar[signature][hline]laverda yalan oldu..
Mesaj tarihi:
ulan 2 haftadır yalvaqrıyorum babama 180 ytl verde şu ehliyeti trafikden alayım diye..vermiyor..kıskandım bak babanı sımdı..

180 ytl yi yılbasından önce bulup trafik e gitmessem.. harc lara zam gelecekmıs bizim 180 ytl 230ytlye cıkıyormus..oyy ki ne oyy..[signature][hline]By Majesty.
msn: [email protected]
Dikkat 46. Dereceden Raporlu..
[i]www.07Genclik.net - AntalyaSpor Taraftar Grubu Forumları..
Mesaj tarihi:
biz çok zenginiz[signature][hline][b]porsuk, 03 Ekim 2005 23:10 tarihinde demiş ki:
herkez kopmuş yarılmış iptal olmus ama biz ingilizce bilmiyoz
bu ne kültür boyle. bu nasıl bir bilimsellik bu nasıl evrensel yaklaşım bu nasıl yitirilmemiş felsevi birikim betime uyum ahenk lisan skuhut u fosforik cümle kapitalitik osturafyon
[/b]
Mesaj tarihi:
said:
Fistan, 26 Aralık 2005 20:59 tarihinde demiş ki:
bende babamı zor ikna ettim mercedes slk gtr alması için tam ikna oldu türkiyeye gelmiyomuş :-?

Maybach çekseydin altına bi tane[signature][hline]Kalın odun zırh içindeki şovalye ruhu...
Mesaj tarihi:
ya o telefonu alsaydın,sonra yanlışlıkla üzerine otursaydın,bence o zman hazin son olurdu pekala.

hazin son 2 milyarlık telefonu alamamktaysa,uamrım yarın öbür gün o paradan cok daha az parayla aile geçindiren insanların olduğunu anlarsında böyle SALAKÇA birşey diyemessin.[signature][hline]bencede.
Mesaj tarihi:
telefondan anlamam. ilk çıktığında bi erikson almıştık yıllarca kullandım sonra çaldırdım. gittim 3310 aldım sonra kaybettim gene 3310 aldım sonra gene çaldırdım gene 3310 aldım. öyle ki arkadaşlar ya bu hala üretiliyo mu felan dediler. soruşturdum. son seri dediler iki tane aldım :D şaka şaka :D

ilk çıktığında aldığım eriksonda şimdinin parası vardır 500-600 felan vardır. ama o zaman başka tel yoktu. ancak 2000 ytl telefona vermem.

yani bi kamera alırım
zaten bilgisayarda bile müzik pek dinlemiyom.
3310 rullz mı diyoduk :)
Mesaj tarihi:
Breeh telefona o para verilmez be ,
180 milyona bir samsung almıştım hala onu kullaniyorum gayet te memnunum,gerci 180 kagıt verince amma para verdim ha diye düşünmüştüm.
sonuc olarak ne yapcaksın ki , hadi kamerası var foto cekiyor felan daha bilmediğim allah bilir kac tane özelliği vardır bluetooth ıvır zıvır , da soru şu bunun kac tane özelliğini kullanacaksın, düğmeye basıp alo deyip düğmeye basıp kapatmaktan başka.?
2 milyar o telefona vereceğime gider karı kızla yerdim o parayı daha cok hayrı dokunur anısı kalırdı en azından.Bu telefonun 6 ay sonra daha aşmış modeli cıkınca ne yapcan ?[signature][hline]Nemo me impune lacessit.-Karşılığını ödemeden kimse bana zarar veremez.
Utinam tam facile vera invenire possem quam falsa convincere.-Keşke neyin doğru olduğunu da , yanlışı farkettiğim kadar kolay bulabilsem.
Mesaj tarihi:
said:
geffen, 26 Aralık 2005 21:14 tarihinde demiş ki:
mille annene sonra tepkin ne oldu.

Neolcak ben senin motoruna muhtaç değilim alırsan al almazsan alma çok ta biyerimdeydi dedim şimdi yalvarıyo konuşmak için gidip tıpış tıpış alcak :)[signature][hline]Janitschar, 11 Eylül 2005 23:58 tarihinde demiş ki:
Orkun konu dışının içine ettin gerçekten, o kadar da konu dışı değil burası ya.
  • Yeni Oluştur...