Nestor Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Arkadaşlar yanlışım varsa düzeltin lütfen. tasın ejderha küresini kullanmasıyla alakalı bir hikaye yazmış bir arkadaşımız.onu okuyunca aklıma geldi. koca elf kralının kullanamadığı ejderha küresini ki bu elflerin kralığının sonunu da getirmiştir.Tas adlı kender,nasıl olurda bir ejderha küresini kullanabiliyor ve bununla ejderhaları yeniyor. burada büyük bir çelişki yokmu.DL’nin uzmanları yardım ederse sevinirim yoksa bunu tasın temiz kalpliliğine bağlama eyilimindeyim.tabiki bunun sonucunu sız tahmin edersiniz. aslında daha var ama....bunu açıklasanızda yeter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Linu Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 tas kullanmıyodu..kırıyodu hatırlıdıım kadarıyla ama O_o[signature][hline]Headbangers Rules! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Tas neler yapmadıki Kaos savaşında adam Kaos'u kovdu =]...Mantık aramayalım bu sevimli Kender'de,ayrıca teknik olarak ejderhaları Tas yenmedi sadece kontrol ederek tuzaklara çekti gerisini Solamn'lar yaptı..[signature][hline]D'akmor so 80's Remember yesterday.. Walking hand in hand Love letters in the sand.. I remember you Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathLord Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 o kender paladinle kankaydı okender cehenneme gidip geri döndü o kender raistin yanında yaşadı :D bence bu özellikler elf karllığından fazla ayrıca bildiğim kadarıyla sadece ilgilerini çekti kendi emrine almaya çalışmadı bu bi, kolaylık sağlar ayrıca hiçbişeyden korkmaması ona büyük bi avantaj sağlar tabi art arda bi kaç tane 20 atmıs olabilir d20 de :D:D:D[signature][hline]"Every creature will taste death" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 tas kullanmıyo qualinesti elflerinin prensesi ve sozcunun tek kızı lauranthalasa(hava atiyim biliyorum diye:D:D:D:D:D) kullanıyor orda kureyi[signature][hline]the truth is out there... Luke: I can't believe that Yoda: That's why you failed FB may the force be with you [Bu mesaj mulgear6 tarafından 23 Aralık 2005 22:36 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 sen bi de sor ne sorun varsa ben seve seve cevapların nerdeyse tum kitaplarını okudum dl nin[signature][hline]the truth is out there... Luke: I can't believe that Yoda: That's why you failed FB may the force be with you Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathLord Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 dogru yeni hatırladım mul soyleyince tus orda sadece kırıyodu laura kullanıodu ahhh askım :D gerçi ben sadece elf kralıyla tası karsılastırmıstım hey gidi be bütün dl in en karizma karakteri :D[signature][hline]"Every creature will taste death" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Tas'ın yaptığı hiç birşeyde mantık aramayın arkadaşlar. Adam Kaos'u dize getirdi ben daha ne diyeyim. Ama orda tas kullanmıyordu küreyi. Daha çok yıkmaya eğimli bir kender o:)[signature][hline]Eforran of the Eclipse Galaxy Emekli yakın dövüş üstadı:D... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bungala Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Kenderler zaten sırf eğlenceli olsunlar ve mantık sınırlarını zorlasınlar diye var DLde...Tas tek başına zaten ayrı bir mesele...[signature][hline]At-Avrat-Silah-Pc-Mp3çalar-Kola... Bunlar da noktalar... Kar tatili muhabbeti yapılmaktadır.Sınıfın imamı için söylenen bir söz sınıfı yakar... -Bizim imamın duaları critical çakar... Dipnot:LF1Hatun for kalp badge Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 tas kullanmıyordu yanlış hatırlamıyorsam ama kullansa da şaşırtıcı olmazdı. ansalon'da tanrı arkadaşı olan kaç kişi var ki?[signature][hline]Her hakkı mahfuzdur. ©2005 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Lauranthalasa kullandı onu=). Tabi aslında kullanamaması gerekiyor, ama işte tanrıların işi var orda. Sonuçta muhafız kulesının düşmemesi gerekiyor[inananlar savundugu surece] e paladine arada el atıyor[signature][hline]Penthesilea, 05 Aralık 2005 13:29 tarihinde demiş ki: Sarisinlar aptaldir ve zeki kiz cekilmez zaten ondan sarisin ftw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Seviyorum sevimli kenderi. Kendisi küçük ama kalbi kocaman. Paladin'in arkadaşı, Reorx la macera yaşamış, Takhisis le el sıkışmış, Raistlin ile uzun süre yolculuk yapmış, bir ejderha küresi kırmış. Yaramaz kender. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Collapser Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 @mulgear6 Oha dostum hepsini okudun mu gerçekten.Kaç kitabı var toplam,bende bitirmeye çalışıyorum. Kenderler Dragon Lancedeki tek masum ırk.O kadar masumlar ki kötülükten bile korkmuyorlar.Bu özellik ejderhalar karşısında işe yarıyor mu bilmiyorum ama.[signature][hline]Scorpio - Drive It Like You Just Stole It - Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 yazılmamış 100 den fazla ing yine 100 civarı turkçe 35 tane filan[signature][hline]the truth is out there... Luke: I can't believe that Yoda: That's why you failed FB may the force be with you Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Ejderhadan korkuyor kendeler. Ama diğerlerine gore daha az.[signature][hline]Penthesilea, 05 Aralık 2005 13:29 tarihinde demiş ki: Sarisinlar aptaldir ve zeki kiz cekilmez zaten ondan sarisin ftw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 tas da diyo zaten ilk ejderha gorduğunde içim bi garip oldu diye[signature][hline]the truth is out there... Luke: I can't believe that Yoda: That's why you failed FB may the force be with you Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathLord Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 ruhlar savası serisine yani kenderyurdu ejderler tarafından yok edilene kadr ejderlerden de korkmuyolar daha sonra da derin bi hüzün gibi bşy tas da tam açıklayamıo hislerini (aslında korkuo ama itiraf edemio :P )[signature][hline]"Every creature will taste death" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Muhallebi Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 ejderha mızrağı serisi kadar kolpa seri az görülmüştür diyip kaçarım.[signature][hline]The Blood is Love. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 *!kafasına tas atar*:)[signature][hline]Sabrina-Todesengel-Asgard rp yaparken Zergling demişki: Ne giriyon lan charımla... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathLord Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 *!kafasına meteor yagdırır yetinmeyip ne bulursa atar* :-P[signature][hline]"Every creature will taste death" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 d&d ye gore olduguna gore rouge larda use magical device war tas dada bu skill var kullanio iste[signature][hline]aquila, 26 Aralık 2005 17:41 tarihinde Dela'ya demiş ki: hadi ordan klabır, sen git cigi cigi yap... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 *!allah ne verdiyse atar kafa goz girer* :D[signature][hline]the truth is out there... Luke: I can't believe that Yoda: That's why you failed FB may the force be with you Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 *Muhallebi'yi ejderha mızrağı ile zımbalar* heheh Reox'a karşı çıkanlar cezasını çekecek:D[signature][hline]Eforran of the Eclipse Galaxy Emekli yakın dövüş üstadı:D... [Bu mesaj Redeagle tarafından 26 Aralık 2005 22:41 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azure_Knight Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 peşine kenderleri salalım arkadasın kolpa ne demek bir anlatsın onlara :P[signature][hline]Bla bla bla... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathLord Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 saldırın aslanlarım yiğitlerim kaçamasın hiçbiyere gösterin em nin gücünü vurun kahveye :D löl *!tutup bilgisayarı fırlatır kafasına yetinmeyip kitaplıktaki em dısındaki bütün kitapları fırlatır* muhahah hepsi kalın ders kitapları calculus falan[signature][hline]WackY_, 26 Aralık 2005 21:11 tarihinde demiş ki: Fistan yanlış anlama ama ben seni hep kız zannederdim:D Fistan, 26 Aralık 2005 21:18 tarihinde demiş ki: kızım Fistan, 26 Aralık 2005 21:23 tarihinde demiş ki: beni anlayamadı kimse ama ona yanıyorum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar