Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ejderha yenen kender.

Nestor

Öne çıkan mesajlar

Arkadaşlar yanlışım varsa düzeltin lütfen.

tasın ejderha küresini kullanmasıyla alakalı bir hikaye yazmış bir arkadaşımız.onu okuyunca aklıma geldi.
koca elf kralının kullanamadığı ejderha küresini ki bu elflerin kralığının sonunu da getirmiştir.Tas adlı kender,nasıl olurda bir ejderha küresini kullanabiliyor ve bununla ejderhaları yeniyor.
burada büyük bir çelişki yokmu.DL’nin uzmanları yardım ederse sevinirim yoksa bunu tasın temiz kalpliliğine bağlama eyilimindeyim.tabiki bunun sonucunu sız tahmin edersiniz.
aslında daha var ama....bunu açıklasanızda yeter
Sosyal ağlarda paylaş

Tas neler yapmadıki Kaos savaşında adam Kaos'u kovdu =]...Mantık aramayalım bu sevimli Kender'de,ayrıca teknik olarak ejderhaları Tas yenmedi sadece kontrol ederek tuzaklara çekti gerisini Solamn'lar yaptı..[signature][hline]D'akmor
so 80's

Remember yesterday..
Walking hand in hand
Love letters in the sand..
I remember you
Sosyal ağlarda paylaş

o kender paladinle kankaydı okender cehenneme gidip geri döndü o kender raistin yanında yaşadı :D
bence bu özellikler elf karllığından fazla ayrıca bildiğim kadarıyla sadece ilgilerini çekti kendi emrine almaya çalışmadı bu bi, kolaylık sağlar ayrıca hiçbişeyden korkmaması ona büyük bi avantaj sağlar tabi art arda bi kaç tane 20 atmıs olabilir d20 de :D:D:D[signature][hline]"Every creature will taste death"
Sosyal ağlarda paylaş

tas kullanmıyo qualinesti elflerinin prensesi ve sozcunun tek kızı lauranthalasa(hava atiyim biliyorum diye:D:D:D:D:D) kullanıyor orda kureyi[signature][hline]the truth is out there...
Luke: I can't believe that
Yoda: That's why you failed
FB
may the force be with you

[Bu mesaj mulgear6 tarafından 23 Aralık 2005 22:36 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Kenderler zaten sırf eğlenceli olsunlar ve mantık sınırlarını zorlasınlar diye var DLde...Tas tek başına zaten ayrı bir mesele...[signature][hline]At-Avrat-Silah-Pc-Mp3çalar-Kola...
Bunlar da noktalar...
Kar tatili muhabbeti yapılmaktadır.Sınıfın imamı için söylenen bir söz sınıfı yakar...
-Bizim imamın duaları critical çakar...
Dipnot:LF1Hatun for kalp badge
Sosyal ağlarda paylaş

Lauranthalasa kullandı onu=).
Tabi aslında kullanamaması gerekiyor, ama işte tanrıların işi var orda.
Sonuçta muhafız kulesının düşmemesi gerekiyor[inananlar savundugu surece]
e paladine arada el atıyor[signature][hline]Penthesilea, 05 Aralık 2005 13:29 tarihinde demiş ki:
Sarisinlar aptaldir ve zeki kiz cekilmez zaten

ondan sarisin ftw
Sosyal ağlarda paylaş

@mulgear6

Oha dostum hepsini okudun mu gerçekten.Kaç kitabı var toplam,bende bitirmeye çalışıyorum.

Kenderler Dragon Lancedeki tek masum ırk.O kadar masumlar ki kötülükten bile korkmuyorlar.Bu özellik ejderhalar karşısında işe yarıyor mu bilmiyorum ama.[signature][hline]Scorpio

- Drive It Like You Just Stole It -
Sosyal ağlarda paylaş

saldırın aslanlarım yiğitlerim kaçamasın hiçbiyere gösterin em nin gücünü vurun kahveye :D löl
*!tutup bilgisayarı fırlatır kafasına yetinmeyip kitaplıktaki em dısındaki bütün kitapları fırlatır* muhahah hepsi kalın ders kitapları calculus falan[signature][hline]WackY_, 26 Aralık 2005 21:11 tarihinde demiş ki:
Fistan yanlış anlama ama ben seni hep kız zannederdim:D
Fistan, 26 Aralık 2005 21:18 tarihinde demiş ki:
kızım
Fistan, 26 Aralık 2005 21:23 tarihinde demiş ki:
beni anlayamadı kimse ama ona yanıyorum ben.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...