Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Metal Gear Solid 4 (PS3)

Shikamaru

Öne çıkan mesajlar

Kojima 50gb'lik Blu-Ray'lerin MGS4 için yeterli olmayacağını söylemiş birkez daha. Umarım Sony daha geniş disc okuması için bir güncelleme yapar PS3'e; çünkü şuan ki PS3'ler en geniş olarak 50gb.'lik disc'leri okuma olanağına sahip. Güncelleme ile daha kapsamlı olabilir oyunlar MGS4 gibi..
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
kendime dublaj yapıp "yüce tanrım!" desem uyar mı?
tamam anlıyorum amcamlar ps3'ün etinden sütünden yararlanıyorlar da bunların aileleri hiç mi "katık et!" dememiş.. 50gb yetmez ne demek arkadaşım!?

bak askerlik zorunlu olsa oralarda nasıl öğrenirlerdi tasarruf yapmayı, lüzumsuzsa söndürü..

diğer taraftan adamlar teknolojiyi zorluyorlar daima. çok da şikayetçi olduğumu söyleyemeyeceğim..

ama 50gb yetmezmiş ha!
Sosyal ağlarda paylaş

bence disk dolmamiştir. dolsa bile dublar icin 1-2 bişiy compressleyip yer acabilirlerdi. ayni diske hem ingilizce hem japonca dil koymamak icin bi bahane bence bu. bu sayede fanlara hem japonca hemde ingilizce oyun satmiş olacaklar. kimse de aa japonca dub yok diye almamazlık etmeyeceğine göre aldıklari bi riskte yok.
Sosyal ağlarda paylaş

• 4 hafta sonra ...
Birçok internet sitesinde dolaşan bir habere göre 14 Nisan tarihinde MGS4 ile ilgili bir süpriz bizleri bekliyor olacakmış, tabiki süprizin ne olduğu bilinmediğin bir demo veya bir video olabileceğini düşünüyorum. Konami'de bu süpriz olayını yalanlamış değil bakalım..
Sosyal ağlarda paylaş

Şimdiye kadar Japonya dışında farklı rengini göremediğimiz siyah renkli Playstation 3'ler, 12 Haziranda çıkacak olan MGS4 ile birlikte renk değiştiriyor. Renk olarak '' Gun Metal '' rengi belirtildi ve bu rengin parmak izlerini belli etmediği vurgulandı. MGS4 paketi ile satışa sunulup; bu ürün stoklar ile sınırlı olacak.

Sosyal ağlarda paylaş

• 3 yıl sonra ...
ya yalvarırım izmir içinde birisi bu oyunu ve ps3ünü 2 günlüğüne kiralasın bana uyumadan oynayıp bitirecem çünkü. ulan bütün mgsleri oynadık bu kaldı, atari(bluemsx) oyunlarını bile bitirdim o derece hayvani fanıyım, ama ps3 olanını oynayamadım kafayı yiyecem.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...