Lopeth Mesaj tarihi: Şubat 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2008 Konami yaptığı açıklama ile PS3 platformu için geliştirilen aksiyon oyunu Metal Gear Solid 4: Guns of the Patriots'un resmi çıkış tarihini açıkladı. PS3'e özel olarak hazırlanan ve merakla beklenen oyun 12 Haziran 2008 tarihinde piyasaya sürülecek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RabbiT Mesaj tarihi: Mart 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2008 Kojima 50gb'lik Blu-Ray'lerin MGS4 için yeterli olmayacağını söylemiş birkez daha. Umarım Sony daha geniş disc okuması için bir güncelleme yapar PS3'e; çünkü şuan ki PS3'ler en geniş olarak 50gb.'lik disc'leri okuma olanağına sahip. Güncelleme ile daha kapsamlı olabilir oyunlar MGS4 gibi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mart 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2008 Oha azıttılar mı lan bunlar. 50 gb bile yetmiyorsa helal olsun derim adamlara. E zaten 50gb blue-ray'ın sınırı. Sony PS3'lerini güncellese bile 100gb'lık blue-ray çıkmaz ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2008 kendime dublaj yapıp "yüce tanrım!" desem uyar mı? tamam anlıyorum amcamlar ps3'ün etinden sütünden yararlanıyorlar da bunların aileleri hiç mi "katık et!" dememiş.. 50gb yetmez ne demek arkadaşım!? bak askerlik zorunlu olsa oralarda nasıl öğrenirlerdi tasarruf yapmayı, lüzumsuzsa söndürü.. diğer taraftan adamlar teknolojiyi zorluyorlar daima. çok da şikayetçi olduğumu söyleyemeyeceğim.. ama 50gb yetmezmiş ha! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Mart 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2008 bu sefer aralıksız bir hafta oynarız umarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mart 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2008 ELLİ CİGABAYT! Yuh! Yaklaşık 5 GB dan 10 tane Assassin Creed yapar. Çok merak etmeye başladım. Motorstorm u Full HD TV de denedikten sonra ağzım açık kalmıştı, MGS onu da geçecek belli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Mart 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2008 2 disc yapsınlar. 1. ile işimiz bitince insert 2. disk yazsın. mgs developers:"aa aylardır çözemediğimiz sorununun çözümü bir türk forumundaymış" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kfg Mesaj tarihi: Mart 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2008 ahahahha elesso, yardın =)... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ppoyr Mesaj tarihi: Mart 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2008 dedigini twin snakeste yaptıklarından buyuk ihtimalle akıllarına gelmistir aynı seyi yapmak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Mart 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2008 evet tarihi bi hareket olur iki diskli ps3 oyunu olarak da tarihe geçmesi muhtemel olur bir yandan da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Enginar Mesaj tarihi: Mart 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2008 bence disk dolmamiştir. dolsa bile dublar icin 1-2 bişiy compressleyip yer acabilirlerdi. ayni diske hem ingilizce hem japonca dil koymamak icin bi bahane bence bu. bu sayede fanlara hem japonca hemde ingilizce oyun satmiş olacaklar. kimse de aa japonca dub yok diye almamazlık etmeyeceğine göre aldıklari bi riskte yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RabbiT Mesaj tarihi: Nisan 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2008 Birçok internet sitesinde dolaşan bir habere göre 14 Nisan tarihinde MGS4 ile ilgili bir süpriz bizleri bekliyor olacakmış, tabiki süprizin ne olduğu bilinmediğin bir demo veya bir video olabileceğini düşünüyorum. Konami'de bu süpriz olayını yalanlamış değil bakalım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Nisan 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2008 demo dur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Nisan 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2008 japon psnde demo çıkacak. fakat demoyu indirince bir kod soracak, bu guvenlik kodunu demoyu oynamaniz icin bir siteden almaniz mumkun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Nisan 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2008 metalik renk ps3 müymüş şimdi süpriz ? öeh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RabbiT Mesaj tarihi: Nisan 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2008 Şimdiye kadar Japonya dışında farklı rengini göremediğimiz siyah renkli Playstation 3'ler, 12 Haziranda çıkacak olan MGS4 ile birlikte renk değiştiriyor. Renk olarak '' Gun Metal '' rengi belirtildi ve bu rengin parmak izlerini belli etmediği vurgulandı. MGS4 paketi ile satışa sunulup; bu ürün stoklar ile sınırlı olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RabbiT Mesaj tarihi: Nisan 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2008 Konami yaptığı açıklama ile Metal Gear Online versiyonu için açık beta alımının başladığı duyurdu. Kayıt için Tıklayınız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ocak 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2012 biraz geç kaldım oynayıp bitirmekte ama yeryüzünde bundan daha bi oyun olabileceğini sanmıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Artariel Mesaj tarihi: Ocak 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2012 ya yalvarırım izmir içinde birisi bu oyunu ve ps3ünü 2 günlüğüne kiralasın bana uyumadan oynayıp bitirecem çünkü. ulan bütün mgsleri oynadık bu kaldı, atari(bluemsx) oyunlarını bile bitirdim o derece hayvani fanıyım, ama ps3 olanını oynayamadım kafayı yiyecem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Ocak 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2012 İzmir'e fazla MGS. DROPPED. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osie16 Mesaj tarihi: Ocak 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2012 ginaly said: biraz geç kaldım oynayıp bitirmekte ama yeryüzünde bundan daha bi oyun olabileceğini sanmıyorum. daha iyisi : mgs1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ninlempis Mesaj tarihi: Ocak 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2012 bence oyun yerine interaktif film tadında olmuş. Yeri geldi güldüm, yeri geldi hüzünlendim yeri geldi oynamak istediğim sahneleri oynatmadı bana kojima. Oynanış iyice kabızlaşmış bu arada. Peace Walker psp de olmasına rağmen daha rahattı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Ocak 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2012 RabbiT said: Konami yaptığı açıklama ile Metal Gear Online versiyonu için açık beta alımının başladığı duyurdu. Kayıt için Tıklayınız Kendi ps3'üm yok diye reddettiler beni. DISCRIMINATION. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Ocak 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2012 ben kaydoldum moruk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Ocak 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2012 bu ne hız lan ahah "We’re sorry Kivanc... At this time, you do not qualify for the Metal Gear® Online Beta download promotion." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar