Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yeşil Makineler Geliyor..

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Daha öncede paticikte gördügümüz ve tartıştığımız bir konu aslında. Baya eski oldu sanırım ancak bu konuyu açmamın nedeni yapımcı sirket ile anlaşma haberidir. Kesinlesti artık, hadi hayırlı olsun =)

100 dolarlık laptopları Quanta üretecek
Dünya genelinde yoksul çocukların kullanımına yönelik olarak tasarlanan 100 dolarlık dizüstü bilgisayarın üretimini Tayvan'ın 'Quanta' bilgisayar şirketi yapacak.

Massachusetts Institute of Technology'nin meday laboratuvarı, 100 dolarlık dizüstü bilgisayarlar için düzenlenen ihalenin Tayvan şirketine verildiğini açıkladı. Gelecek yıl üretimine geçilmesi planlanan ve 'yeşil makine' adı da verilen 100 dolarlık dizüstü bilgisayardan yıl sonuna kadar milyonlarca sayıda üretilmesi öngörülüyor.

Kaynak manyaklarına kaynak..[signature][hline]I still feel the pain.. I still feel your love..
Personel Web Page
Mesaj tarihi:
abi kesin alıcam windows yüklüycem ona :)[signature][hline]Bleda, 26 Aralık 2005 00:27 tarihinde demiş ki:
...böyle yalan yanlış yalanalr sölüosun ..

Misiskickass, 26 Aralık 2005 00:56 tarihinde demiş ki:
..selam yeniyim, muyluyum..
Mesaj tarihi:
Solitaire çalışıyor mu bari?[signature][hline]Eskiden yeterdim kendime
Artardım bile
Şimdi ne yapsam nafile!...
Ve Kim demiş "can eskimez" diye
Bu can tedirgin bu tende
Can da eskimiş
ben de

/Bedri Rahmi Eyüboğlu
Mesaj tarihi:
kablosuz bağlantı hedesi olursa direk alırım. en azından symbianı kaldırsa bari :P

edit: resmini şimdi gördüm de vazcaydım o ne be. tuşlarına basınca ambulans sesi falan geliyodur allah bilir[signature][hline]ICQ#:149976315 | Msn: [email protected]
Kellindil

[Bu mesaj McFrenzy tarafından 26 Aralık 2005 02:00 tarihinde değiştirilmiştir]

[Bu mesaj McFrenzy tarafından 26 Aralık 2005 02:01 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
said:
Elektrikle çalışan bir adaptörün yanı sıra, elektriğin olmadığı durumlar için bir dinamoya da sahip olacak 100 dolarlık dizüstü bilgisayarlar, çocukların bir yandan öğrenirken bir yandan da birbirleriyle etkileşim içinde olmalarını sağlayacak.

yeşil kart hesabı yeşil laptop, iyimiş..[signature][hline]I still feel the pain.. I still feel your love..
Personel Web Page
Mesaj tarihi:
o sağdaki kol para basmıyor şarj edebiliyorsun çevirerek cok hoş[signature][hline]Misiskickass, 26 Aralık 2005 00:56 tarihinde demiş ki:
rezil etcem seni ayrıca attırcam seni tek amacım bu :) benimle hiç ilgilenmiyorsun bu pati yüzünden !!
Mesaj tarihi:
bi dakka bi dakka bunları biz alamıyacaz diye biliyorum, sadece ve sadece gelişmekte olan ülkelerin çocukları için üretiliyor olması gerekli.[signature][hline]Try Reality!
the invisibile and the non-existent look very much alike!
Mesaj tarihi:
onları da zehirlicekler yani internetle....yazık[signature][hline]Ayağa kalk, uyumak için
önümüzde sonsuzluk var..
---------------
Kim demiş haram nedir bilmez Hayyam?
Ben haramı helalı karıştırmam:
Seninle içilen şarap helaldir,
Sensiz içtiğimiz su bile haram
Mesaj tarihi:
said:
Massachusetts Teknoloji Enstitüsü'nden (MIT),

bu işin arkasındada mit çıktı :D

said:
Makineler ayrıca, elde kullanılan oyun makineleri gibi kullanılabilecek ve televizyon olarak da görev yapacak.

tv kartı bile var

[Bu mesaj anartheelf tarafından 26 Aralık 2005 09:51 tarihinde değiştirilmiştir]
  • Yeni Oluştur...