_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 softsub videodan ayrı olan altyazı dosyaları var ya,o işte.hardsub da videonun bir parçası olan altyazılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 Softsub video stream ile beraber aynı konteynerin (mkv gibi) içine konulmuş altyazı. Hardsub izlerken encoderın koyduğu şekilde izlemek zorundasın ama softsub da herşey kolayca değiştirilebileceği için bir çok kişinin seçimi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elazulruby Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 İnternetimi sınırsız yaptıktan sonra bütün animelere saldırdım Bleach ve Naruto hariç.Şimdi bu naruto galiba 220 bölüm sonrasında shippuuden geliyor.Bide üzerine 4 tane filmi var herhalde.Yanlış biliyor da olabilirim o yüzden bilen birine soruyorum,burada baya bi naruto sevenler var sanırsam.(animesi olarak soruyorum)Naruto'nun normal serisi+shippuuden+movie olarak kaçar tane bölümü olduğunu sırayla yazabilirseniz sevinirim.Hepsini indircem ama şimdi indirikten sonra yanlışlıkla bölüm kaçırmiyim diyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 anidb.net'ten aratırsan zaten prequel, sequel, movie diye hepsini birbirine linkliyor, detaylı görebilirsin hepsini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Naruto 135( 135'den sonrası filler bölümler. Yani uydurma. Hiç bulaşma vaktine yazık. Senaryo ile alakası yok zaten.) Naruto Shippuden 83(hala devam ediyor) Filimler ise senaryodan kopuk. Ama Naruto'yu bitirip shippuden'de biraz ilerledikten sonra izlesen iyi olur. Serinin ilersinde çıkan karakterleri, teknikleri filan önceden filimde görüp affalamanı istemeyiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Doğrusun. Yeni seri 80'lerde gidiyor. Özeniyorum sana, ne kadar zevkliydi öyle günde 10 bölüm Naruto izlemek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Önceden Garaa vs Lee, Gaara vs Naruto, Neji vs Naruto filan izlerdik. Hatta biter bir daha izlerdik. Loop'a alırdık. Artık Shippuden durmadan bir birine bakan adamlar ile bizi loop'a alıyor. Ahhh nerde o eski günler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 gaara vs lee favorimdir ne dövüştü be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krusty Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 shippudenden önce ne güzeldi naruto. şimdi leş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Shippuden'de arada çok güzel bölümler çıkıyor ya. Örneğin 26. bölümdü sanırım, Chiyo+Sakura x Sasori, çizimleri harikaydı o bölümün. Ama işte, yaklaşık 10 tane animasyon takımı değişerek yaptığından bölümleri, sabit bir kalite yok. Bir de Manga'ya yaklaşmasın diye cıvıtıyorlar arasıra. Bazen bu adamlar birbirlere bakışarak mı savaşcaklar diye düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 benim gözümde gaara&lee vs kemik adam en iyi animasyonlara sahip bölümdü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 abi gaara veya lee nin bulunduğu her bölüm efsane Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 gaara vs lee hakkaten efsane. o zaman daha iyidi bence daha çok combat vardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
keldron Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 Shippuden in en iyi bölümü sasori ile olan puppet combatı ya tartısılmaz böle cizim olmaz yani mükemmeldi;ama eski naruto nun gazı mükemmeldi ya.Neji nin bu orochima runun elemanı ile combatı garaa nın combatları rock lee ki benim favori adamım ya süperdi.Hokage level combatı vardı hatırlarsanız zira.Bakalım son bölümler hosuma gitti ama Shippuden'de umarım devam eder bu kalite. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 Virus said: benim gözümde gaara&lee vs kemik adam en iyi animasyonlara sahip bölümdü Kimimaro o kemik adamın ismi.. Cık cık.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 ilk naruto'da evet gaara vs lee en iyisi ama shippuuden 26 ondan da güzeldi, hatta bütün naruto az (50 bölüm) ama o 26 gibi yapılsaydı naruto bariz en sağlam anime'lerden birisi olurdu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 zaten bariz en sağlam animelerden biri naruto Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 Narutonun müzikleri de hoştu =) Daha gaz ve eğlendiriciydi. Shippuuden daha karamsar asdfg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Aralık 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2008 Naruto'nun çizer takımı veya değişen çizen takımlarından genelde denk gelenler bildiğin tembel. Manga'ya yeni başladım, Naruto gibi duruşu, saçı, ifadesi birşeyler anlatan bir karakter bu kadar katledilemez. Çizimler dışında editingi direk çizmemek için kullanmışlar. Flash animasyonu gibi tek karede kamera hareketi her bölümde sonuna kadar kullanılmış. Güzel bir scenery yaparsın da o yüzden kullanırsın falan ama yok yani direk tembel bu adamlar. Mangayı görünce isyan edesim geldi. Kınıyorum Japonları. Hintliler yapsın Naruto'yu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Aralık 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2008 Tembel değil, bildiğin dandik çizerler. Dizi o kadar uzun olup, stüdyosu da dandik olunca sıkışan bütçeyi sağdan soldan kısıp rahatlatmaya çalışıyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar