Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Naruto!!

Rhoube

Öne çıkan mesajlar

• 6 ay sonra ...
İnternetimi sınırsız yaptıktan sonra bütün animelere saldırdım Bleach ve Naruto hariç.Şimdi bu naruto galiba 220 bölüm sonrasında shippuuden geliyor.Bide üzerine 4 tane filmi var herhalde.Yanlış biliyor da olabilirim o yüzden bilen birine soruyorum,burada baya bi naruto sevenler var sanırsam.(animesi olarak soruyorum)Naruto'nun normal serisi+shippuuden+movie olarak kaçar tane bölümü olduğunu sırayla yazabilirseniz sevinirim.Hepsini indircem ama şimdi indirikten sonra yanlışlıkla bölüm kaçırmiyim diyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

Naruto 135( 135'den sonrası filler bölümler. Yani uydurma. Hiç bulaşma vaktine yazık. Senaryo ile alakası yok zaten.)

Naruto Shippuden 83(hala devam ediyor)

Filimler ise senaryodan kopuk. Ama Naruto'yu bitirip shippuden'de biraz ilerledikten sonra izlesen iyi olur. Serinin ilersinde çıkan karakterleri, teknikleri filan önceden filimde görüp affalamanı istemeyiz.
Sosyal ağlarda paylaş

Shippuden'de arada çok güzel bölümler çıkıyor ya. Örneğin 26. bölümdü sanırım, Chiyo+Sakura x Sasori, çizimleri harikaydı o bölümün. Ama işte, yaklaşık 10 tane animasyon takımı değişerek yaptığından bölümleri, sabit bir kalite yok. Bir de Manga'ya yaklaşmasın diye cıvıtıyorlar arasıra. Bazen bu adamlar birbirlere bakışarak mı savaşcaklar diye düşünüyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

Shippuden in en iyi bölümü sasori ile olan puppet combatı ya tartısılmaz böle cizim olmaz yani mükemmeldi;ama eski naruto nun gazı mükemmeldi ya.Neji nin bu orochima runun elemanı ile combatı garaa nın combatları rock lee ki benim favori adamım ya süperdi.Hokage level combatı vardı hatırlarsanız zira.Bakalım son bölümler hosuma gitti ama Shippuden'de umarım devam eder bu kalite.
Sosyal ağlarda paylaş

• 4 hafta sonra ...
Naruto'nun çizer takımı veya değişen çizen takımlarından genelde denk gelenler bildiğin tembel. Manga'ya yeni başladım, Naruto gibi duruşu, saçı, ifadesi birşeyler anlatan bir karakter bu kadar katledilemez. Çizimler dışında editingi direk çizmemek için kullanmışlar. Flash animasyonu gibi tek karede kamera hareketi her bölümde sonuna kadar kullanılmış. Güzel bir scenery yaparsın da o yüzden kullanırsın falan ama yok yani direk tembel bu adamlar. Mangayı görünce isyan edesim geldi. Kınıyorum Japonları. Hintliler yapsın Naruto'yu.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...