Lancelion Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 patinin kapalı olduğu sürece,wowwikiyi dolaşıyordum,Ogrelerin yeni alliance ırkı olmasıyla ilgili birşey gördüm,herşey çok inandırıcı geldi açıkça.hatta şu cümle bile yeterdi belki inanmama. The horde gets a very non-hordelike race. Why wouldn't the alliance get the same? Ogres for the alliance. Elves for the horde. linkte burda işte.[signature][hline]Önce bi acıdı,geçti sonra.. Lancelion-Human Paladin- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mko Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 said: I think it's a tribe of ogres who want to make an appeal to the alliance, and I think they could do this by rescuing the king of Stormwind from his prison on Alcaz Isle. böyle bir şey yaparsa ogrelar kabulederiz alliancea :)[signature][hline]I live to serve all belivers.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 it makes sense... "you start to wonder" "you laugh" "you laugh to blizz" Blizz critics you 1........, you die[signature][hline][b]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" MSN g3nk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nereladis Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 bence BMC..:P olabilir gibi ama yeni bi ırk eklerler bence.Hjyal da açılıyo orda bişey bulurlar sanırım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 bende öyle düşünüyordum,hatta furbolglar falan diyordumda hyjal instance olacak diyorlar..[signature][hline]Önce bi acıdı,geçti sonra.. Lancelion-Human Paladin- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nereladis Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 hurafe onlar:P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Devilmanta Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 olucaksa tam tersi olur diye düşünüyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nereladis Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 nasıl yani? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Epilepsy_Ray Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 ogre ally? guldurmeyin beni =)[signature][hline]Soulless - Blazing Phoenix - Bloody Lock!!! (Burning Legion) Nestle - Owerpowered Huntah!!! (The Maelstorm) Join me! Together we can rule the galaxies father and son!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Çok gerizekalıca olur ama belli olmaz bu blizzin sağı solu.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fallen Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Bence kesinlikle yapmazlar ole bisiy igrenc olur :D If inin icinde ogre ler iyyy :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
palapiyer Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Belki de şu bozulmayan orclar gelir? Sevimli yeşil olanlar :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
behran Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Tauren boyutlu ogre ler yakkşır valla ALLY a :D .IF de gezerler ahahahaahahahaha[signature][hline]BL -> Mufreze 60 orc Shaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mulf Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 murloclar gelsin daha iyi be :P[signature][hline]WOW-EU Frostwhispers Imam - lvl60 Priest Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Devilmanta Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 ogre koycaklarsa dev gibi yapmamalı gerekiyor oyuncuların boyutlarından dolayı, öyle olursada ogre bişeye benzemez. fenada olmazdı hani aslında.[signature][hline]Realm: Shadow Moon Class: Orc Shaman Nick: Redbullah Guild: Obscurum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xrex Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 bozulmayan horde dedigin zaten horde daki orclar.blood orc lar da var burning blade onlar bozma. ogre ler alliance gelmez.nedeni ogrelerin horde a yakin olmasi.bakiniz dustwollow daki ogre kasabasi.[signature][hline]-------------------------------------- Kam-Magtheridon www.grimsoul.co.uk -------------------------------------- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodthirst Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 cık ogre gelmez ogrelerin reisi şu an rexxar napacak rexxxar allylere mi geçecek murlock gelsin allylere yerlere yatarım walla gülmekten[signature][hline]Paladin grubu korurken savaşır, Druid savaşırken grubu korur, Shaman karşı tarafı engellerken savaşır BY suark Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 taurenlerde dev gibi ;) ama yinede ogre olmaz, sanmam, daha 2 kelimeyi bi araya getiremiyo ogreler, öyle salak ırk oynanbilir olmamalı ;)[signature][hline]Guardia 60 Night Elf Warrior Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mADmaXimus Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 şaka dimi?[signature][hline]Lianna Human Paladin Gloria Honorifice Pralium Facio Animus Gradior Quo Prodo, In Excelsis Precedo Bellator Decerte Adversa Incurro Invadoria Desideratus Fatum! Desideratus Bellum! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BullDoG Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 ogre rogue acıcam kesin[signature][hline]Hakiki BullDoG benim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saykoleo Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 ogre mount'u? :)[signature][hline]Mekteb-i Sultani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 pandaren gelcek diye biliyom ben.[signature][hline]baa baa black sheep, have you any wool? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BullDoG Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 ogre abi tanka biniyo :D[signature][hline]Hakiki BullDoG benim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Hayır mount ogreye biniyo salında:) Bana Fulborg yahut Dryard olabilir gibi geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 ogre gelmez cunkı geleneksel horde race dır ogre ler dryad fılanda gelmez cunkı dryad lar dırek cenarıus un soyundan gelıyor cenarian circle ise bılındıgı uzere tarafsız kalıyor ally vs horde meselesınde ben en cok aerıe peak tekı wildhammer clan ının playable olamsını ısterdım avhsı cuceler dırek gorunuslerıde farklı usta gryphon bınıcılerı fılan super olurdu yada hıgh elflerıde verebılırler dırek hazır hıgh elfler bloodlardan enfret ederken super olurdu[signature][hline]Bizim apartmanın en geniş anime ve görüntü kalitesi en düşük arşivi... 31 CD ve 4-5 DVD tutan arşivi... Görmek için mail filan atmayın,ben sizi ararım bir ara... "If your enemy has a choleric temper, seek to anger him." Roy Mustang Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar