Krusty Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 çantaya okadar paramı verilir ya, mümkünse hiç almamak en iyisi[signature][hline]-- homines libenter quod volunt credunt. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elbrech Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 tam istediim çanta, içine koycak bi de laptop alırsam deymeyin keyfime[signature][hline]you are the all singing all dancing crap of the world Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 çanta ciks işi, en iyisi mont cebi, 1 kalem 1 selpak tamamdır.[signature][hline]Verecek ışığı olmayan, karanlığı sever... Guild Wars Türkiye | MZ: Brotherhood of the Ball Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ReNeGaDe Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 güzelde çok büyük ya. hadi herşeyi içine alırda bide taşıması var...[signature][hline]A false friend and a shadow appear only sun shine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HocaEfendi Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 özellikleri neler cantanın.yağmura dayanıklımı?kullanılan maddenın 2-3 ay gibi bi güneşe maruz kalınca gevreme gibi bi durumu olurmu ? fermuarları çelik cırcırdanmı? bunun gibi sorulara bak derim ilk önce madem para vericen buna boşa gitmesın paran..[signature][hline]By Majesty. msn: [email protected] Dikkat 46. Dereceden Raporlu.. [i]www.07Genclik.net - AntalyaSpor Taraftar Grubu Forumları.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MyDyingBride Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 cantalara isinamadim oldum olasi..[signature][hline]Through purity and through light And the grace of the night We sing and we dance To our black heart romance * msn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razu Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 git bi tane eastpack al en ii onlar C:[signature][hline]Gercekci ol,imkansızı ıste Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Ben de o çantayı almak üzereyken paraya kıyamayıp vaz geçtim. (Şimdi gaza geldim bak, alsam mı?) Boyutlara dikkat et, 15" laptop içn dar gelebilir, benimkini ölçtüm ben kıl payı sığabiliyo çantaya (alırsam tabi) 15.4" wide olanlar rahat sığar diye tahmin ediyorum. Bir de hiç renk seçeneği falan olmaması kötü.[signature][hline]So sick and tired I stand alone... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 said: Silphatos, 23 Aralık 2005 04:22 tarihinde demiş ki: çanta ciks işi, en iyisi mont cebi, 1 kalem 1 selpak tamamdır. ne selpağı ya sümüklü şey![signature][hline]FİLTHY PLAY / when it rains the ground gets wet! MZ : FC Antalya United / The Paticik Cup =o= II / silkroad|troy|Washi|baydı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 [spo1=Canta][/spo] aldım cantayı, siyah rengini buldum teknosada, cok mükemmelmiş gerçektende. verdidigim paraya degdi.[signature][hline]I still feel the pain.. I still feel your love..Satılık Yepyeni Wow | Garbage =o= FM @ wj Mayhem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 siyahı daha şıkmış[signature][hline]FASTRELOAD Spidee, 03 Aralık 2005 00:49 tarihinde demiş ki: Abi sevgiline atacağın mesajı Paticik'de mi soruyorsun ? Hep beraber mi çıkacağız bu kızla ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 ön kisminin deri olmasi cok güzel bence.[signature][hline][/b]Selamon 30 Kasım 2005 19:40 tarihinde demiş ki: Gotiğim ben 6 yaşından beri hiç gülmedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Güzel bir fotoğraf makinem olsaydı daha güzel olucaktı.[signature][hline]I still feel the pain.. I still feel your love.. Satılık Yepyeni Wow | Garbage =o= FM @ wj Mayhem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Gule gule kullan. Mayhem. Bence de gayet guzel canta. Tek sorun.. Tum fonksiyonlariyla kullandiginda biraz agir olur sanirim.. Tasimasi guc olur.. ama gene de kisa mesafe ve uzun mesafeler için ideal.. Kisa mesafe : yaya olarak.. Uzun mesafe : Aracla..[signature][hline]Ya questioned, did I care You could ask anyone, I even said Ya were my great one Now its, over, but I do admit I'm sad. It hurts real bad, I cant sweat that, cuz I loved a hoe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korku Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Bence biraz daha dolaş derim Direk bunu alma işe yaramaz gibi geliyor bana yinede sen bilirsin sevk renk mevzusu..[signature][hline]Tanrıdan Diledim Bu Kadır Bu Kadar Dilek Bana Kısmet Değil Dızınde Yatmak Aman Aman Dızınde Yatıpta Yuzune Bakmak Aman Aman Gel aman aman yanıma kıyma bu yazık canıma Bir kara kaşın bir kara gözün eriğiyor halına... Piskopatım Uleeee Tırşık Tırşık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 almış adam almış.. o kadar alma dedik.[signature][hline]FİLTHY PLAY / when it rains the ground gets wet! MZ : FC Antalya United / The Paticik Cup =o= II / silkroad|troy|Washi|baydı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korku Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Yok teknosadan almış geri 15 gün içinde iyade hakkı var ondan gez dedim biraz hefesini alsın sonra gidip değiştirsin :D[signature][hline]Tanrıdan Diledim Bu Kadır Bu Kadar Dilek Bana Kısmet Değil Dızınde Yatmak Aman Aman Dızınde Yatıpta Yuzune Bakmak Aman Aman Gel aman aman yanıma kıyma bu yazık canıma Bir kara kaşın bir kara gözün eriğiyor halına... Piskopatım Uleeee Tırşık Tırşık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
innkeeper Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 çantanın önündeki kulaklık girişini beğendim. onun büyük resmini çekip koyabilir misin? direk içe dogru bir kablo mu var yoksa onu ayrıca alıp sen mi ayarlıyorsun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 [spo1=1][/spo] [spo1=2][/spo] Kablonun uzandığı yer discman veya mp3 player için.[signature][hline]I still feel the pain.. I still feel your love..Personel Web Page Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Süper bir çanta param olsa bende alırım :)[signature][hline] _Kusuk_ Aut disce aut discede. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JiBer Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 [spo1=tık] said: Mayhem, 23 Aralık 2005 15:06 tarihinde demiş ki: Güzel bir fotoğraf makinem olsaydı daha güzel olucaktı. [/spo] bişey olmaz onuda alırsın;)[signature][hline]Nick:Rodrigueztr Level:60 Server:Ares Karakter:Ezik mage:D Irk:Human Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 said: Fistan, 23 Aralık 2005 04:00 tarihinde demiş ki: boyun kısa kalır bir,sırtın terler iki,omuzların ağrır üç,orda burda unutursun dört,dışarıda yere koyarsın altı batar gelir bide odana koyarsın ıykk beş,taşırken arkadan yankesiciler içini boşaltır altı,başka bulamadım yedi,bitirmeliyim sekiz,bitti dokuz. İlkokul - lise arasında hemen her gün çantayla gitmiştim okula, dediklerinin (orda burda unutmak ve çok ağır olduğu günlerde omuz ağrıtması dışında) hiç başıma gelmedi, boyum da 1.87 :)[signature][hline]Kalın odun zırh içindeki şovalye ruhu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sephrioth Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 güzel çantaymış bence direk bunu al Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RabbiT Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Güzel çanta beraber aldık çantayı çok kullanışlı içine bir ordu cephanesi sığdırırsın cep içinden yeni cep çıkacak neredeyse o derece...[signature][hline]()_() ('o' ) <== Be Horrible! Like Me! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
caucasus Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 olum bi çantaya 110 milyon para verilir mi beeeeee..kolpa molpa al bişeler idare et:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar