Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Çanta alıcam [danışma]

Mayhem

Öne çıkan mesajlar

özellikleri neler cantanın.yağmura dayanıklımı?kullanılan maddenın 2-3 ay gibi bi güneşe maruz kalınca gevreme gibi bi durumu olurmu ?
fermuarları çelik cırcırdanmı?
bunun gibi sorulara bak derim ilk önce madem para vericen buna boşa gitmesın paran..[signature][hline]By Majesty.
msn: [email protected]
Dikkat 46. Dereceden Raporlu..
[i]www.07Genclik.net - AntalyaSpor Taraftar Grubu Forumları..
Sosyal ağlarda paylaş

Ben de o çantayı almak üzereyken paraya kıyamayıp vaz geçtim. (Şimdi gaza geldim bak, alsam mı?)

Boyutlara dikkat et, 15" laptop içn dar gelebilir, benimkini ölçtüm ben kıl payı sığabiliyo çantaya (alırsam tabi) 15.4" wide olanlar rahat sığar diye tahmin ediyorum.
Bir de hiç renk seçeneği falan olmaması kötü.[signature][hline]So sick and tired I stand alone...
Sosyal ağlarda paylaş

Gule gule kullan. Mayhem.

Bence de gayet guzel canta. Tek sorun.. Tum fonksiyonlariyla kullandiginda biraz agir olur sanirim.. Tasimasi guc olur..

ama gene de kisa mesafe ve uzun mesafeler için ideal..

Kisa mesafe : yaya olarak..

Uzun mesafe : Aracla..[signature][hline]Ya questioned, did I care
You could ask anyone, I even said
Ya were my great one
Now its, over, but I do admit I'm sad.
It hurts real bad, I cant sweat that, cuz I loved a hoe
Sosyal ağlarda paylaş

Bence biraz daha dolaş derim Direk bunu alma işe yaramaz gibi geliyor bana yinede sen bilirsin sevk renk mevzusu..[signature][hline]Tanrıdan Diledim Bu Kadır Bu Kadar Dilek
Bana Kısmet Değil Dızınde Yatmak Aman Aman
Dızınde Yatıpta Yuzune Bakmak Aman Aman

Gel aman aman yanıma kıyma bu yazık canıma
Bir kara kaşın bir kara gözün eriğiyor halına...

Piskopatım Uleeee Tırşık Tırşık
Sosyal ağlarda paylaş

Yok teknosadan almış geri 15 gün içinde iyade hakkı var ondan gez dedim biraz hefesini alsın sonra gidip değiştirsin :D[signature][hline]Tanrıdan Diledim Bu Kadır Bu Kadar Dilek
Bana Kısmet Değil Dızınde Yatmak Aman Aman
Dızınde Yatıpta Yuzune Bakmak Aman Aman

Gel aman aman yanıma kıyma bu yazık canıma
Bir kara kaşın bir kara gözün eriğiyor halına...

Piskopatım Uleeee Tırşık Tırşık
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Fistan, 23 Aralık 2005 04:00 tarihinde demiş ki:
boyun kısa kalır bir,sırtın terler iki,omuzların ağrır üç,orda burda unutursun dört,dışarıda yere koyarsın altı batar gelir bide odana koyarsın ıykk beş,taşırken arkadan yankesiciler içini boşaltır altı,başka bulamadım yedi,bitirmeliyim sekiz,bitti dokuz.

İlkokul - lise arasında hemen her gün çantayla gitmiştim okula, dediklerinin (orda burda unutmak ve çok ağır olduğu günlerde omuz ağrıtması dışında) hiç başıma gelmedi, boyum da 1.87 :)[signature][hline]Kalın odun zırh içindeki şovalye ruhu...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...