SatanJager Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2003 punk olupta illaha siyah giymesi gerekmiyo ama bileklik hoş tabii bişey diyemicem NYI Blorong a taktım ama 1 şarkısı var ve malezyalı bir underground hc grubu rai ko ris nepal den güzel gruplar bence[hline]SatanJager[RE] RedEye CLAN ruhunu yaşatan tek isim :) http://diablokiller.cjb.net/ ICQ# : 38811823 http://diablokiller.cjb.net/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2003 bazı insanlar çok grup bildiğini falan belirtme amaçlı aklına gelen herşeyi yazıyo gibi geldi bana...[hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Udinen Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2003 +1 Cok grup bilmek de bir tür snobluk olmus....[hline]Confucius say, "Man who walk through airport door sideways, surely going to Bangkok." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2003 Dark tranquility Adamlar Her albümde Yeni bi başyapıt resmen (bence)..[hline]KoC Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2003 sabo katılmıyorum sana. yani winampimdeki grupların hepsini hergün dinliyorum kesinlikle we hepsini de sewiyorum. nedir yani ? müzik cd lerimin (kendi yzdıklarım) hepsi de karışıktır zaten.. 2-3 grup mu sevmek lazım illa ?[hline][i]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2003 Blind Guardian,Iced Earth,D&W,Dream Thea.,nightwish,anathema,opeth,iron maiden,lake of tears,gamma ray,gunsnroses,king crimson,scorpions,queen,blackmore's night,metallica,bon jovi,rolling stones,duran duran,Mfo,led Zeppelin. kısaltılmıştır %50 kadar...[hline][i]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeamoN Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2003 ben müzüiği çabuk tüektiroum çünkü günde 16 saat müzik açık ve herşeyi en az 4 5 kere geç orum ve gitar çalarken yaptıım içn bayıyo hemen yeni bişi arıorum geirye ekseriyetle dönerim.[hline]En güzel deniz: henüz gidilmemiş olandır En güzel çocuk: henüz büyümedi En güzel günlerimiz: henüz yaşamadıklarımızdır ve Sana söylemek istediğim en güzel söz: henüz söylememiş olduğum sözdür. Nazım Hikmet Ran Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2003 paco pena insanın uykusu warken çok güzel gider adam hoş çalar flamenkoya yerleştirmiş bir abimizdir :p[hline][i]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2003 opeth korn gerisi o kadar da önemli değil[hline]:: arcane ::::::::hp:hss::::::::1::::::::2::::::::3:::::::: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GICIK2 Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2003 Korn,Opeth,Lacuna Coil,No Doubt,Kidney Thieves,RHCP,Radiohead,The Cranberries,CSNY,Styx,Brainstorm[hline]Nebula/Locus :: Tommy Parker Nekadar sallarsan salla son damla donuna düşer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2003 ay ay ay, unuttum yazmayı diye iki gündür uykularım kaçıyor çok ayıp oldu beyefendilere diye :P depeche mode severim bi de ben, nasıl unuttum anlayamadım. *!görevini yapmış olmanın huzuruyla, bugün sadece bunu yazmak için uğradığı forumları kapatır* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2003 said: Sly-One, 14 August 2003 03:45 tarihinde demiş ki: paco pena Paco DeLucia mı? Ayrıca Emaleth, yani hepsini yazmak zorunda mıyız sevdiimiz grupların. Gadahh! Ölüm olur yaw.[hline]Böyle de kültürlü bi insanım yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jester Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2003 gadaaah! nası bi ünlem bu[hline]Paticik Anti-Post Kasanlar Derneği Başkanı metboy, 08 August 2003 17:04 tarihinde demiş ki: infected reloaded Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LeftF13LD Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2003 Tool A Perfect Circle Pink Floyd Opeth Dream Theater başka sölemeye gerek yok ztn[hline]This holy reality, this holy experience. Choosing to be here in... This body. This body holding me. Be my reminder here that I am not alone in This body, this body holding me, feeling eternal all this pain is an illusion. Playlist Creed & TOOL - Ocean Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
estragon Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2003 radiohead doors rage against the machine duman (bana çok keyif verio gerçekten) bad religion (favori grubum, üstüne tanımıorum bu adamların) bilimum punk grubu mesela dead kennedys ve sex pistols ' ı bayağı severek dinlerim mfö, bulutsuzluk özlemi vee blind guardian da asla dinlemekten vazgeçemeyecekelrimden bi de son zamannarda type o negative çok hoşuma gitmeye başladı. çok bildiim bi grup diil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2003 said: Delanoresse, 15 August 2003 03:03 tarihinde demiş ki: vay be dream theater piyasa olmus ulkemde yada şöle denebilir sadece 3 4 sarkısını dinlyen kişiler bile bi anda dt ci oluo..[hline]aente is alone on this way.. aente:Adventurous Effective for Nocturnal Troubleshooting and Excursionist Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2003 Blackmore's Night Cranberries Depeche Mode Dream Theater Guns'n'Roses Kamelot Nightwish Radiohead REM Red Hot Chili Peppers Iron Maiden The Doors[hline]Pretty women make us buy beer, Ugly women make us drink beer. [Al Bundy] [Bu mesaj Mirage tarafından 15 August 2003 11:01 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2003 said: horacegoesskiing, 14 August 2003 12:21 tarihinde demiş ki: Ayrıca Emaleth, yani hepsini yazmak zorunda mıyız sevdiimiz grupların. Gadahh! Ölüm olur yaw.tabii ki diiliz de, cof bile yazıp dm yazmayınca uykularım kaçtı, martin baba görürse ne derim diye düşündüm filan :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2003 said: Delanoresse, 15 August 2003 03:03 tarihinde demiş ki: racer x Aaa. Güzel gruptur hakkaten o da. Sen nerden dinledin onu len? :)[hline]Böyle de kültürlü bi insanım yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2003 Dela, www.lordonly.net e girip bi versatile residue yu mesela bi indirip dinlesene. Bakalım ne dicen.[hline]Böyle de kültürlü bi insanım yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SouLForGeD Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2003 Metallica Dream Theater Nightwish Blind Guardian Opeth Anathema[hline]Dantes, 08 August 2003 22:41 tarihinde demiş ki: En iğrenç bişey... freddy12, 04 July 2003 04:52 tarihinde demiş ki: abı soel enrden alacam untum ben ya .) İcq:114010711 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lokantaci Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2003 istanbul attack ceza - nefret linkin park limp bizkit duman hani dersenizki ulan bu ne kulaktır işkembe sanki açıklama yapmıcam şimdiden soylıyeyeyim dedim. [Bu mesaj Lokantaci tarafından 15 August 2003 18:48 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrBomb Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2003 cof darkthrone dimmu borgir marduk mayhem stratovarius diğer efsane metal gruplarına da saygı duyarım[hline]- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2003 winamp listemde olan olmayan tüm grupları severim. ama grup olarak değil. sadece şarkı olarak. 5-6 şarkısından fazla şarkısını sevdiğim grupları yazdım :) bu arada Laço Tayfa ve Brooklyn Funk Essentials yazmamışım tü bana.[hline]By Gamers For Gamers Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2003 said: Cthulhu_, 12 August 2003 21:15 tarihinde demiş ki: çook var ama waz geçemeyeceklerim MetallicA pentagram B.ÖZLEMİ radicaLNoise[hline]Ph'nglui mgwl'nafh Cthulhu R'lyeh wgah'nagl fhtagn... .................................thE CaLL oF Cthulhu... icQ:320006868 :rock:obEy yOUr mastEr!¡:rock: abi ya ölmek gebermek kendimi katletmek istiyorum ... YARIN ÖLECEM NİRVANA YI YAZMAMIŞIM ÜHÜÜHÜHÜHÜ:( :-([hline]Ph'nglui mgwl'nafh Cthulhu R'lyeh wgah'nagl fhtagn... .................................thE CaLL oF Cthulhu... icQ:320006868 :rock:obEy yOUr mastEr!¡:rock: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar