muzcu Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 zuahah, klasik replik: "aha ben yokum. *tıkır tukur takır, click* abi ben de girebilirmiyim listeye, 4862364923 senedir takip ediyorum aslında forumu :P"[signature][hline]EU-Frostwhisper; No Skill Just Luckers (guild) lvl60 Human Mage NERF SHAMANZzz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 said: Jedi, 09 Ekim 2005 02:12 tarihinde demiş ki: boş mesaj atarak sanki boş değilmişde bişiler peşindeymiş izlenimi vermekten iyidir be dory... iyidir, ama zamanı iyi degerlendirenlerden iyi değildir be jedi..[signature][hline]kingpin, 08 Ağustos 2005 05:32 tarihinde demiş ki: ben kül yutmaz eralp,yemem bunları dory hanım Çizimlerim [Pati Albüm] I try to put myself to sleep but I miss the one I love.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 said: Mavi, 09 Ekim 2005 02:10 tarihinde demiş ki: Bu listenin amacı nedir ? Girmek için mesaj felan atanlar varda, çözemedim. liste başıyım ya hemen bok at. Kıskanma![signature][hline]Eskiden yeterdim kendime Artardım bile Şimdi ne yapsam nafile!... Ve Kim demiş "can eskimez" diye Bu can tedirgin bu tende Can da eskimiş ben de /Bedri Rahmi Eyüboğlu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 hehe valla helal.Nası uraştın yaw[signature][hline]ExhaulteD, 31 Mayıs 2005 14:01 tarihinde demiş ki: Kemalizm bir din ,Ataturk bir peygamber ,Anitkabir ise kabe degildir. Delanoresse, 31 Mayıs 2005 14:03 tarihinde demiş ki: ex, o yuzden Ataturk'u ve dusuncelerini seviyoruz Supreme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 Güzel tespit. iki kelimeyi birleştirdim =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mike Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 black listede altına gelmek istiyorum pls pls[signature][hline] i own j00 bLogger Mike Voys (geri sayım : 176) says: lan bana 50 mılyon versen 2 yıl köpeen olurum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daniel Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 benimki de yok :)[signature][hline]| Msn | İnsanlığın adı para,bu hayatın tadı para,hasret kaldım dostluklara...! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spawn77 Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 77 Tayfasından bitek slayer77 yi yazmışsın. Spawn77 Tremour77 :)[signature][hline]Still im Hunted Still im Hated Now my blind eyes see other Can NOT [WoW]Valandir nightelf warrior[60] Burning Legion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SON_SAVASCI Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 işin gücün yoktu da bunları mı araştırdın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlacKDagger Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 walla cok iyi kassmissin hll sana diyicek baska kelimem yok :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 said: Jedi, 08 Ekim 2005 18:32 tarihinde demiş ki: büyük-küçük harf leetgiller PrudenT [signature][hline]Fistan, 24 Eylül 2005 16:09 tarihinde demiş ki: peki o zmn tüm hayvanları yavşaklaştıralım hiç vahşi hayvan kalmasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drenor Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 Jedi ben gene yokum :([signature][hline]ßuyrun buradan geçin.. | ßi kere tıkla noLur? | Lugal'dim ßen Eskiden..!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 tek sucumuz kucuk harfle yazmak imiş...[signature][hline]Her dişi antiöstro olarak dogar,onu ailesi veya cevresi ostrolastırır:.......... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
octopus Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 açın bizi içeri hakim bey.[signature][hline]Selmion, 06 Temmuz 2005 16:37 tarihinde demiş ki: arkadaşlar ben bi hata yaptım ve böhühü kötü film dl ettim... Karsinizda Pipican,Fanus Hayati Yasayan octopus [b]we are gods unwanted children Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MoonZ Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 ne uuraşıon öle 5 saat nick yazmkla ben hiç uuraşamam öle büyük küçük harfle yaz işte direk adını tamamm :P giriş yaparken en kolayı !!=)[signature][hline]İch Habe Nie Aufgehört Dich Zu Lieben! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
d3n1z Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 ben yokum :D[signature][hline]:utaniem: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 OMFG O_o bu nee.hll[signature][hline]FİLTHY PLAY / when it rains the ground gets wet! MZ : FC Antalya United / The Paticik Cup =o= II / silkroad|troy|Washi|baydı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 en süfer ve salak pati nicki benimkiydi bir zamanlar ah ah (SilphatosIce_)[signature][hline]Verecek ışığı olmayan, karanlığı sever... Guild Wars Türkiye | MZ: Brotherhood of the Ball [Bu mesaj Silphatos tarafından 23 Aralık 2005 04:19 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Benimki de Patiska'ydı ilk üye oldugumda. Ne eziktim be uo'ya yeni başladıgım dönem eheh[signature][hline]Holigan Team The Paticik Cup =o= II Radio =o= Garbage wj tóqqíé Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MyDyingBride Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 bende yokum ama 3 kelime yanyana olanlar olsaydi ilk sirada olurdum heralde =P[signature][hline]Through purity and through light And the grace of the night We sing and we dance To our black heart romance * msn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ReNeGaDe Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 benim nickim biryere girmemiş[signature][hline]A false friend and a shadow appear only sun shine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Utterable Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Hepsini yazsın da görelim .)[signature][hline]Norolim Asfaloth! www.antipopvideos.com A Elbereth Gilthoniel, silivren penna miriel o menel aglar elenath! Na-chaeredpalan-diriel o galadhremmin ennorath, Fanuilos, le linnathon nef aear, si nef aearon! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shimana Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 said: Jedi, 08 Ekim 2005 18:32 tarihinde demiş ki: birde full küçük ve sadece başı büyük olanlar var. Çok fazla oldugu için yazmadım(yazamadım) [Bu mesaj Jedi tarafından 08 Ekim 2005 18:52 tarihinde değiştirilmiştir] başı büyük olanlar. lol. (evet ben:))[signature][hline]if u kill a man you are a murderer if you kill thousands you are a leader if you kill millions you are a god Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Head Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 başıbüyük diye yer var[signature][hline]valandil ownz j0o! arkadaşım bi dakka ya. WoW - Retired,getting a life now. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 benimki yok ağlarım ben :( :( :([signature][hline]All in all you're just another brick in the wall... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar