Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

T-shirt baskı yapılabilcek yer aranıyor.

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
aklımızda bi tane t-shirt yapmak vardı
üstünde böle

23 CM yazıcak :(
etrafında ufak ufak soru işaretleri falan...

[ Mesaj 12 Mayıs 2007, Cumartesi - 19:45 tarihinde, SoulCube tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
eğer kendi kullanımınız için 1-2 tane yaptırcaksanız kağıdından alıp kendiniz yapın derim. kaliteli bir printerda yazıp daha sonra ütüleyip basılıyor, gayette dayanıklı olabiliyorlar (kağıdın kalitesine bağlı olaraktan)
Mesaj tarihi:
siz nerde yaşıyosunuz ya? sene 2007.
her hangi bir ozalitçiye gir antalyada bastır en kalite tshortüne baskıyı. sorulur mu bu şimdi.
gerçi topic 2005 te açılmış yinede yazasım geldi aynen bu şekilde. evet.
Mesaj tarihi:
bir arkadaşım söyledi Avcılar'da gayet kalite baskı yapan bir yer varmış üstelik 10 milyon beyaz 15 siyah t-shirtmış.

Hafta içi gidip bakmaya çalışacağım.İyiyse eğer adresini veririm.
Mesaj tarihi:
kadıköyde

kadıköy-pendik minibüslerinin boğaya giderken döndüğü bi yer var. dershaneler sokağına çıkıo hani. oranın hemen girişinde var bi yer. t-shirt , saat, puzzle falan yapıo
  • 1 yıl sonra ...
Mesaj tarihi:
DarKRideR said:
bir arkadaşım söyledi Avcılar'da gayet kalite baskı yapan bir yer varmış üstelik 10 milyon beyaz 15 siyah t-shirtmış.

Hafta içi gidip bakmaya çalışacağım.İyiyse eğer adresini veririm.

Nerde bu yer ?
Mesaj tarihi:
http://www.tish-o.com.tr/T-shirtBaski.asp

babam sipariş ettiydi bitane logo bastırtıp. geldiğinde bakarım bi kumaşına yazarım sonra burda nasılmış diye. solda falan baya ünlülere tişört yapıyoruz gibisinden bi aparat var doğrumu acaba
Mesaj tarihi:
bende onu yaptırmayı planlıyorum işte gelsin babamın sipariş ettiği tişörtler bi kalitesine bakiyim. bide o resmin daha büyük çözünürlüklüsünü bulamadım ya varmı elinde olan? en fazla 640x500bilmemkaç buldum =/
  • Yeni Oluştur...