Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

(Ya şöle bi şarkı vardı??) Diyenlere

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
said:
Cintonick, 02 Eylül 2005 03:26 tarihinde demiş ki:
rocky nin soundtrackı olan şarkı var the final bell şimdi yabancı radyolarda fln çok hızlısını mixlenmiini fln duyuyorum onun adı hakkında fikri olan varmı ?
[signature][hline]Cmabridge Üinversitesi
Cmabridge Üinversitesinde yaıpaln bir arşaıtrmaya gröe, bir kleimedkei hafrlrein hnagi sıarda didizlikleri dğeil, ilk ve son hafrlrein dğoru yedre olamalrı öenm tşamıatkadır. Geirsi taammen kamradaşır ve ynie de surosnuz olraak okubanilir. Buunn sbeebi isnan benyinin her hafri tek tek dieğl kemileelri bir btüün oralak omukadısır.
Mesaj tarihi:
peeh iş yerindeyim linke tıklayamıyorum ama eve gidince bir göz atacağım çok sağol.. Bi de göremediğim için soruyorum reklamın klibi mi bu yoksa mp3 ü mu?
Mesaj tarihi:
ya spongebob'ın baslama sarkısını buldm da biterken calan sarkıyı bulamıyorum ya
verilen link de acılmıyo[signature][hline]Uzak dur yakınıma,bu mesafe beni bozar..
Mesaj tarihi:
bi şarkı vardı, nası anlatıcam bilmiyorum ama bazı kısımlarında "boy,girl girls boys" böle diodu. good charlotte deil. eski bi grup galiba.[signature][hline]My shaman is so overpowered that when I hit people with my mace they get disconnected from the server.

Mesaj tarihi:
ya şöyle bi şarkı vardı şşşşşştttt meee seviyimmi seni eeeee die

adam bu şarkıyı koyunlara mı ne yazmıştı:D[signature][hline]I don't give a fuck, I do what I wan' do
Mesaj tarihi:
bi de bi şarkı vardı. tam hatırlamıyom sözlerini ama nakaratında
" Look at me nooowwwww" diye bi çığırma vardı. klibini izlemiştim. hard rock. çok süper şarkıydı. hatta solistin üstünde crowbar t-shirtü vardı :)[signature][hline]Metakuso.........................Metakuso2
Karus...............................Karus
Ares................................Ares
6x...................................4x :D
Hala Sorcerer:D.................Rogue - Assasin
Dead...............................Alive :D
Mesaj tarihi:
bourne supremacy nin müziği belkide değildir digiturk de bs'nin reklamları çıkarken çalan müzik işte.ya ben biliyodum o şarkının adını ama hatırlıyamıyorum.yardımcı olursanız sevinirim.[signature][hline]Işık öldü karanlıkta,
Ay söndü bulutların ardında
Ve ölümcül gece çöktü
Orta-Dünya'nın Topraklarına...
Mesaj tarihi:
bu arada bi şarkı vardı ingilizce sanki arabesk gibi uzatıyo adam.

wake up wake up waaake up and walk around youuu gibi bişeyler söylüyodu sözleri doğru olmayabilir.

nakarattan yani bu sözlerden sonra da ooooooo oooooo ve ardından
aaaaaa aaa aaaaaa diyodu anlayan varsa lütfen yardım[signature][hline]Atam izindeyiz!
Mesaj tarihi:
benim aradığım şarkı eskilerden bi şarkı
baya bi eskilerden
madonna sölüyo olabilir ya da ben sallıyo olabilirim,emin değilim=)
şarkının sözleri arasında böle "a lala luna" die bi nakarat var
çok hoş bi şarkı,adını bilen varsa söleyebilirse iyi olur
şarkı birinizde varsa da msn veriyim yollasın=)[signature][hline]Angelus/Rangermania
Bugarea[a.k.a The Bonzi Buddy] 15 Eylül 2004 20.09 tarihinde demişki:
demin çette ağlıodun *fıstık atar* *fıstık atar* diye

Mesaj tarihi:
Hominide gırtlak pufidi homba tumbaa yatakk

diye bi şarkı vardı ben bunu arıyorum[signature][hline]Kreese, 27 Haziran 2005 00:50 tarihinde demiş ki:
blachkaos ilk geldiğimden beri acaba fake mi diye düşünmeye başladım hakkında

[b][b]Böyle yazmak çok zevkli şimdilik burda böyle bi yazı var.Under cons hesabı güzel bir özlü söz bulup kondurucam buraya...[/b][/b]
bLogger oLdum ben!
Mesaj tarihi:
said:
Sensible, 02 Eylül 2005 03:24 tarihinde demiş ki:
Hah tam yeni konu açacaktım bunu gördüm.
Ya bi şarkı dinledim bu gece bulmak istiyorum ama nasıl bilmiyorum :/
Televizyonda,show tv'de çıktı. Kel bi adam var birde bir kadın var. Düet yapıyorlar. Türk olabilirler bilmiyorum,ama ingilizce şarkı. Adamın sesi bas. Klipte dans eden kadınla adam var. Sözleri de şöyle: Sometimes you make me cry. Since you ... .

Bunun hakkında fikri olan yok mu :([signature][hline]"I studied silence to learn the music. I joined the sinful to regain innocence"
Kerforn/Night Elf Druid (Nizam-ı Cedid)
Burning Legion

Mesaj tarihi:
sensible bu şarkıdan mı bahsediyosun

Serhat & Victor Lazio - Total Disquise (ya da düşük ihtimal disguise-desquise-desguise)

h1v olay budur çok sağ ol
bu arada aynı şarkıdan bahsediyoruz galiba atv anahaberde çıkan sözsüz hareketli akordeonumsu bişeyle çalınmış şarkı galiba seninki de[signature][hline]Atam izindeyiz!

[Bu mesaj -007- tarafından 03 Eylül 2005 06:29 tarihinde değiştirilmiştir]
  • Yeni Oluştur...