Cintonik Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 said: Cintonick, 02 Eylül 2005 03:26 tarihinde demiş ki: rocky nin soundtrackı olan şarkı var the final bell şimdi yabancı radyolarda fln çok hızlısını mixlenmiini fln duyuyorum onun adı hakkında fikri olan varmı ? [signature][hline]Cmabridge Üinversitesi Cmabridge Üinversitesinde yaıpaln bir arşaıtrmaya gröe, bir kleimedkei hafrlrein hnagi sıarda didizlikleri dğeil, ilk ve son hafrlrein dğoru yedre olamalrı öenm tşamıatkadır. Geirsi taammen kamradaşır ve ynie de surosnuz olraak okubanilir. Buunn sbeebi isnan benyinin her hafri tek tek dieğl kemileelri bir btüün oralak omukadısır.
Xaero Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Maxen http://www.reklampark.net/index.php?mod=ReklamDetay&dID=877[signature][hline][/b]XÆ®ø fâ®ß®Ìght[/b] Gym-World Dj XæRo - The Terror Blade
Maxen Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 peeh iş yerindeyim linke tıklayamıyorum ama eve gidince bir göz atacağım çok sağol.. Bi de göremediğim için soruyorum reklamın klibi mi bu yoksa mp3 ü mu?
wussy Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 feeder - just the way i am feelin sprite ın sarkııs sanırım buydu..[signature][hline]Uzak dur yakınıma,bu mesafe beni bozar..
wussy Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 ya spongebob'ın baslama sarkısını buldm da biterken calan sarkıyı bulamıyorum ya verilen link de acılmıyo[signature][hline]Uzak dur yakınıma,bu mesafe beni bozar..
Horrible Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Seni seviyorum xaero :)[signature][hline]''ağlamak ruhun fiziksel dünyaya bir yansıması, bir boyut değiştirme çabasıdır...''
Laorx Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 bi şarkı vardı, nası anlatıcam bilmiyorum ama bazı kısımlarında "boy,girl girls boys" böle diodu. good charlotte deil. eski bi grup galiba.[signature][hline]My shaman is so overpowered that when I hit people with my mace they get disconnected from the server.
Gothic_Angel Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Kemikıl burodırs - hey girl hey boy olmasın :P[signature][hline]fastreload, 02 Temmuz 2005 01:21 tarihinde demiş ki: hocam bindiğin dalı kesiyosun çükünü keserim senin
NiGgA Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 ya şöyle bi şarkı vardı şşşşşştttt meee seviyimmi seni eeeee die adam bu şarkıyı koyunlara mı ne yazmıştı:D[signature][hline]I don't give a fuck, I do what I wan' do
Metakuso Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 bi de bi şarkı vardı. tam hatırlamıyom sözlerini ama nakaratında " Look at me nooowwwww" diye bi çığırma vardı. klibini izlemiştim. hard rock. çok süper şarkıydı. hatta solistin üstünde crowbar t-shirtü vardı :)[signature][hline]Metakuso.........................Metakuso2 Karus...............................Karus Ares................................Ares 6x...................................4x :D Hala Sorcerer:D.................Rogue - Assasin Dead...............................Alive :D
Gothic_Angel Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 lan o r&b Akon - look at me now olm :D[signature][hline]fastreload, 02 Temmuz 2005 01:21 tarihinde demiş ki: hocam bindiğin dalı kesiyosun çükünü keserim senin
Dogbert Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 bourne supremacy nin müziği belkide değildir digiturk de bs'nin reklamları çıkarken çalan müzik işte.ya ben biliyodum o şarkının adını ama hatırlıyamıyorum.yardımcı olursanız sevinirim.[signature][hline]Işık öldü karanlıkta, Ay söndü bulutların ardında Ve ölümcül gece çöktü Orta-Dünya'nın Topraklarına...
SKeLeToN Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 tskLer sponge bob içinnn =)))[signature][hline]I am a piece of meat at the skeletonland..
-007- Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 xaero harbi sağ ol[signature][hline]Atam izindeyiz!
-007- Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 bu arada bi şarkı vardı ingilizce sanki arabesk gibi uzatıyo adam. wake up wake up waaake up and walk around youuu gibi bişeyler söylüyodu sözleri doğru olmayabilir. nakarattan yani bu sözlerden sonra da ooooooo oooooo ve ardından aaaaaa aaa aaaaaa diyodu anlayan varsa lütfen yardım[signature][hline]Atam izindeyiz!
cavanagh Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 benim aradığım şarkı eskilerden bi şarkı baya bi eskilerden madonna sölüyo olabilir ya da ben sallıyo olabilirim,emin değilim=) şarkının sözleri arasında böle "a lala luna" die bi nakarat var çok hoş bi şarkı,adını bilen varsa söleyebilirse iyi olur şarkı birinizde varsa da msn veriyim yollasın=)[signature][hline]Angelus/Rangermania Bugarea[a.k.a The Bonzi Buddy] 15 Eylül 2004 20.09 tarihinde demişki: demin çette ağlıodun *fıstık atar* *fıstık atar* diye
bLackcha0s Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Hominide gırtlak pufidi homba tumbaa yatakk diye bi şarkı vardı ben bunu arıyorum[signature][hline]Kreese, 27 Haziran 2005 00:50 tarihinde demiş ki: blachkaos ilk geldiğimden beri acaba fake mi diye düşünmeye başladım hakkında [b][b]Böyle yazmak çok zevkli şimdilik burda böyle bi yazı var.Under cons hesabı güzel bir özlü söz bulup kondurucam buraya...[/b][/b] bLogger oLdum ben!
h1v Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 o wake up wake waaaaake up diyen şarkı :P Steve Miller Band - Serenade Ya bende o atv haberlerde çıkan, hot stationun sürekli çaldığı akerdeyonlu şarkıyı arıyom ühhühühü annatamıyom şarkıyı ya:(
Sensible Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 said: Sensible, 02 Eylül 2005 03:24 tarihinde demiş ki: Hah tam yeni konu açacaktım bunu gördüm. Ya bi şarkı dinledim bu gece bulmak istiyorum ama nasıl bilmiyorum :/ Televizyonda,show tv'de çıktı. Kel bi adam var birde bir kadın var. Düet yapıyorlar. Türk olabilirler bilmiyorum,ama ingilizce şarkı. Adamın sesi bas. Klipte dans eden kadınla adam var. Sözleri de şöyle: Sometimes you make me cry. Since you ... . Bunun hakkında fikri olan yok mu :([signature][hline]"I studied silence to learn the music. I joined the sinful to regain innocence" Kerforn/Night Elf Druid (Nizam-ı Cedid) Burning Legion
-007- Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 sensible bu şarkıdan mı bahsediyosun Serhat & Victor Lazio - Total Disquise (ya da düşük ihtimal disguise-desquise-desguise) h1v olay budur çok sağ ol bu arada aynı şarkıdan bahsediyoruz galiba atv anahaberde çıkan sözsüz hareketli akordeonumsu bişeyle çalınmış şarkı galiba seninki de[signature][hline]Atam izindeyiz! [Bu mesaj -007- tarafından 03 Eylül 2005 06:29 tarihinde değiştirilmiştir]
sheref Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 cendere isimli kv soundtrack'ına power fm'de deli bi club mix yapılıyomuş. bulabilir misin bana onu =) ö.m. de at linki koyarsan[signature][hline]album|pati sözlük|Lominadze|news| blog|mail/msn|Founder of AAL'05| ***
h1v Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 @007 Aynı şarkıdan bahsediyoruz ama kime anlattıysam anlamadı.Bi tek benmi dinledim bu şarkıyı ya :P
Zeppelin Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 atvde ibret verici haberlerde arkada çalan şarkı : Requiem for a Dream OSTden 'Summer Overture'
Öne çıkan mesajlar