amon Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Bir sabah uyanıyoruz... Bir sabah uyanıyoruz ve bir bakıyoruz ki dünya sular altında kalmış. Su üstünde kalan tek kara parçası var; o da Türkiye. Koca gezegende 70 milyon Türk'ten başka kimse kalmamış. İlk tepkiler ne olurdu dersiniz?.. Buyurun bakalım: * Amma balık yeriz artık be! * "Türk'ün Türk'ten başka dostu yok" derlerdi de inanmazdım. * Ulan tam da 'Uluslararası İlişkiler' bölümünü kazanmıştık. Şansa bak! * Artık ne ihracat kaldı ne de ithalat... Nihayet cari açığı, dış açığını filan sıfırladık... * Ülke olmak için ilk başvuran ilimiz Yalova oldu. * Tarkan'ın İngilizce albümü raflarda kaldı... * Bakanlar Kurulu kararı ile sularımız 12 bin mile çıkarıldı... * Piyasaya sahte dolar ve Euro sürmekten tutuklanan kalpazanlar kendileriyle dalga geçen polislere saldırdı... * Ankara'da resmi temaslarda bulunan Fransa Cumhurbaşkanı Jack Chirac, T.C. vatandaşı olmak için başvurdu. Chirac 'ın Türkiye Birliği'ne alınması için referandum yapılacak... * Stratejik açıdan hiçbir önemimiz kalmadı, ama artık ne önemi var. * Ülkemizde bulunan yabancı turistler "Ne iş olsa yaparım abi" diyip iş aramaya başladı. * Apo "Atın beni denizlere" deyip sürekli ağlıyor komutanım!... * Heyyooo! Dünya Coğrafyası'ndan yırttık oğlum, dersler boş geçecek... * Edirne'den Ardahan'a gidilir mi be. Dünyanın öteki ucu!! * Ulan şimdi işin yoksa 4 yılda bir Olimpiyat düzenle.[signature][hline]AliceRoxx, 28 Eylül 2005 22:03 tarihinde demiş ki: uyarıcı kesim de az post kasmıo..... elvyn, 09 Ağustos 2005 23:37 tarihinde demiş ki: demeyin öyle gotum kalkıyo sonra [Bu mesaj amon tarafından 22 Aralık 2005 13:03 tarihinde değiştirilmiştir]
Muhallebi Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 ownageeee! diye bağırırdım herhalde.[signature][hline]The Blood is Love.
geffen Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 şöyle söyliyim iç kargaşa kalmazdı. türkiye'nin kimseden çekinmesi gibi bir ihtimali kalmıycağından dolayı idamdır, soykırımdır hak getire. ayrıca dış borcumuz gibi derdimizde kalmıycağımdan kendi kendine yeten bir ülke olarak huzur içinde yaşayabilirdik.. zamanı gelince de insanların farklı şekiilerde ayrılarak ülke kurması gibi, türklerinde ayrılarak ülkeler kurması olasıdır. İstanbulya, Bursistan, Trabzon Birleşik Arap Emirlikleri gibi..[signature][hline]G3NK-Ster paradayzo!
numberten Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 bi sabah kalkkıyosun ve bakıyosunki isveçte bi felaket olmus ve bu yüzden bütün isveçli (kızlar) türkiyeye göç etmiş (nedense) :) işte ben ona dünya derim :)[signature][hline]Maverick(NerfMe)
dory Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 ya tuh, neyse:)[signature][hline]you have no chance to survive make your time! ha ha ha!
toggie Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 neden biz diye düşünürdüm herelde.[signature][hline]Holigan Team The Paticik Cup =o= II Radio =o= Garbage wj tóqqíé
SoulCube Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Forward mail dimi bu[signature][hline]Night Elf - Rogue lvl 52 ( Kulak ) Magtheridon = Undead [ name : Updead] Lvl 37 tee eskiden uo oynarken nickim Azeroth du
InneR_ChaoS Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 100 bin kere açıldı desem?[signature][hline]Order Within Chaos....
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Yatağıma geri dönerdim...belki uyanınca düzelir...[signature][hline]GERGE - Concerto for Electric Guitar No.1 Op.30
Bameso Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 yazık olurdu :)[signature][hline]Fistan, 13 Aralık 2005 22:27 tarihinde demiş ki: OHA sakallı uzun saçlı bi adam gözümün içinde pehdahlandı hatta bu mesajı yazarken monitörde bile görüyorum aşşa dogru kaydı gitti.vay anasını sayın seyirciler...
Caine Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 beyonce, claudia, tori, vb bunyede hastalık yaratan kişi için üzüntüden kendimi alkole verirdim. Alkol içmek için süper bir ortam doğardı 4 bir yanımız okyanus olurdu. İnternete elveda derdik. MMO oyanaycak server bulamazdik. Yaptığımız iş bi tarafımıza kaçardı. bunun gibi bilimumj nedenlerle boyle ihtimalleri ortaya çıakranlara kafa selamı veriyorum.[signature][hline]Liberate Tutemet Ex Inferis...
tamirci Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 baya önceden bi kere daha açılmıştı sanırım[signature][hline]Bundan böyle herşey daha güzel olacak!
ShadowFury Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Açılmıştı hatta baya bi geyik yapmıştık...aklımda kalanları yaziim Ama bikaç şey yaziim; Gazete manşetleri: -Nooldu Avrupa? -Türkiye Dünya Lideri... -Türkiye Birliğine üyelik müzakereleri ne zaman başlıyodu?(Altına saçma bi karikatür:D) -Yunanlılar busefer kendileri denize döküldüler! Fanatik Gazetesi: Dünya şampiyonu Türkiye oldu!!! Olimpiyatlarda yüzme haricinde tüm dallarda altın, gümüş, bronz madalyaları aldık!!! DTO yazıları değişçek tabiiki... -DTO-lduu(Dünya Türk Olduu) -Biz demiştik -DKO(Dünya Kadıköylü Olsun)[signature][hline] beybin, 02 Kasım 2005 20:51 tarihinde demiş ki: hep dedim dinsizlikte bir din olmalı. sir, 06 Kasım 2005 23:15 tarihinde demiş ki: "allahın sopası yok" lafı cuk oturuyo ama kafiriz be abi lol
Absolut Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Her türlü sporda dünya şampiyonu olma ihtimalimiz olurdu :)[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak
wildpervert Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 bi gün uyanıyosun, elinde yüzünde kan var, yanında da boynu ısırılmış birisi var. etrafa bakıyosun 3 kişinin daha olduğunu görüyosun ağızlarında kan olan 3 kişi. dışarı açılan bi kapı var bide masa var odada başka bişey yok. ne yapıyosun?[signature][hline]Boo, are you happy now?
dory Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 "wildpervert'ın selamı var" diyorum ve koşarak uzaklaşiyorlar:D[signature][hline]you have no chance to survive make your time! ha ha ha!
wildpervert Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 eferim :D[signature][hline]Boo, are you happy now?
-Neiloth- Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 kaçarım tabiki[signature][hline]Prince of Darkness, your satanic highness Prince of Darkness the devilish serpent The dreaded Lucifer Prince of Darkness
Bameso Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 onlarla beraber o masada yemege otururum[signature][hline]Fistan, 13 Aralık 2005 22:27 tarihinde demiş ki: OHA sakallı uzun saçlı bi adam gözümün içinde pehdahlandı hatta bu mesajı yazarken monitörde bile görüyorum aşşa dogru kaydı gitti.vay anasını sayın seyirciler...
Korku Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 O 3 kişiden birine saldırırım.Tercihim kız olandır.
wildpervert Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 3 kişiden 1 i kız 2 si erkek masanın üstünde 4 tane robe var. kapıyı açınca geniş bi hole çıkıyo, önde sağda solda kapılar var yazışta manyakmıyım ben :P[signature][hline]Boo, are you happy now?
ovchinnikov Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 sevinirim :p[signature][hline]oper, 09 Kasım 2005 00:07 tarihinde Hakansukurun 10 dk kızlarla ilgili 10 topic acmasından sona demiski: olm senin sorunun mu var kızlarla?? istedin de vermediler herhalde.. ?? RabbiT, 20 Kasım 2005 16:30 tarihinde demiş ki: Özentinin tekiyim ben sana ne ------------------------------- Haumarush-Tauren-WArrior-Zaptiye
Die_Human Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 önce wtf yerdim sonra omfg sonra dumur sonra düşünürdüm ne güzel oldu bütün amerikanlardan kurtulduk diye :P:P Bide kötü olurdu gezilecek bi tek dünyanın 7 harikasından bizimkisi kalırdı :P:P:P[signature][hline]Haumarush Turkgucu Tauren Shaman 31 Charomaggus Malkoçoğlu Human Paladin 8 :P
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 dünyayı gezmek için vizeye gerek kalmazdı[signature][hline]FASTRELOAD Spidee, 03 Aralık 2005 00:49 tarihinde demiş ki: Abi sevgiline atacağın mesajı Paticik'de mi soruyorsun ? Hep beraber mi çıkacağız bu kızla ?
Die_Human Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 ewt bi tekne yeterdi =P[signature][hline]Haumarush Turkgucu Tauren Shaman 31 Charomaggus Malkoçoğlu Human Paladin 8 :P
Öne çıkan mesajlar