Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ağır olmak :(

TilkiAndre

Öne çıkan mesajlar

Hmm sigara bırakmak veya bir alışkanlık için lastik bağla koluna derlerdi onu dene dicemde bence olmaz...Üzgünüm olay senin iradene bağlı...Himalayalara gitmen yada kendi iradeni geliştirmen lazım...[signature][hline]At-Avrat-Silah-Pc-Mp3çalar-Kola...
Bunlar da noktalar...
"Sonbahar-kış arası,
Patide depresif havası
Benim gibi eski motorları
Felaket yaktı..."
Dipnot:LF1Hatun for kalp badge
Sosyal ağlarda paylaş

Gerektiğinde olgun davranıp gerektiğinde cıvıma ayarı vardır her insanda . ''Ağır olmak'' terimini de asla anlayamadım , ''ağır'' olduğunu zanneden şahıslarla ekstrem derecede dalga geçince de aslında ''ağırlıklarının'' sadece lafta olduğunu anladım . Kendinden başkası olmaya çalışma sadece kendini unutursun o kadar .[signature][hline]g3nk
Sosyal ağlarda paylaş

Bu arada ağır olunca hiçbir halt olmuyor...Denedim biliyorum..En iyisi doğal davranmak...Nasıl olsa ağırlık kendiliğinden geliyor...Tabi bunları okuyup vazgeçmek yok.Önce başar bir dene ağırlığı tercih yap...[signature][hline]At-Avrat-Silah-Pc-Mp3çalar-Kola...
Bunlar da noktalar...
"Sonbahar-kış arası,
Patide depresif havası
Benim gibi eski motorları
Felaket yaktı..."
Dipnot:LF1Hatun for kalp badge
Sosyal ağlarda paylaş

bungala doğru soyluyo ağır olcam diye kasınca bi bok olmuyo , ha sen ben ağır takılıım millet benden tırssın diosan ağır takılmana gerek yok milletin senden çekınmesı için , git saldır okuldaki iki üç tipe döv. ha ama ben illa ki bıçkın delikanlı takılcam diosan ilk gaz için git godfather serisini izle.

cendere cendere cendere cendere ...[signature][hline]FB Sailing Team
Sosyal ağlarda paylaş

Ağır olmaya, değişmeye, kendini değiştirmeye çalışma.
Yapamazsın.
Zamana bırak zamanla kendine gelirsin.
Bir insan yedisinde neyse yetmişinde de odur.
Bende senin gibiyim.
Daha çok lise zamanlarında arkadaş ortamımla aramdaki mesafe çok kısaydı arada sırada cıvıtırdım sulu sulu espriler yapardım.
Ama lise dönemi biteli çok oldu birazda olsa huylarım değişti.

Dediğim gibi zamana bırak.[signature][hline]Fake_Malkavian 3, 12 Ağustos 2005 19:59 tarihinde demiş ki:
ELVEDA ÇÜNKÜ TAVNOÇ GELDİ
Sosyal ağlarda paylaş

kurtlar vadisi izle polati taklıt et sende öle agır abi bol asarım keserım de kafa kes hatta bı cocugu dov herkesın onunde sana baktı diye sonra neo gibi uzunca palto giy sıgara iç mafya gibi
.

bugunku dersimiz kendin olman
cıvık ol nolmuş eğlen zıpla sıc ortamları boz
ama kendın ol başkası olup başkalaşma[signature][hline]you'll hear my cries on the wind...
Sosyal ağlarda paylaş

cümle içinde kullanalım:
ben bugün ağır oldum.
bakınız ne kadar manasız duruyor.
ya göründüğün gibi ol, ya da ağırlığın kadar konuş kamyonla adam yığarım yoksa, keserim valla, alırım façanı, heyt hoyt düt.
*!ağırdır*[signature][hline]baa baa black sheep, have you any wool?
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...