TilkiAndre Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Ya bi türlü okulda ağır olamıyorum yani arkadaş ortamına girince deliriiyorum yani kendimden geçiom.Yardım yaa bunu yapmalıyım ağır olmalıyım.Lütfen yardım edin bana :([signature][hline]For you... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 kendin ol başkası gibi olmaya çalışma ağır olamıyorsan bırak eer çok istiyorsan kas biraz bişi deme konuşma etme eyleme :P[signature][hline]naaK !!! öLDü !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unac Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 başkası olma kendin ol bole cok daha guzelsin:P[signature][hline]yeni geldin ve hiçbişi bilmiyosan buraya alalım sizi bana bişimi dicen koçum [u]beni buralarda bulabilirsiniz 1-2-3-4-5-6 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TilkiAndre Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 ya öle de çok boqu çıkıo afedersiniz yani cıvıtıom :([signature][hline]For you... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ninjaturtles Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 bence de kendin ol, şimdi çılgın bir insansın en azından rol kesmiyosun, ama ağır olmaya kalkarsan sahte delikanlı olursun, valla ben böyle yüzlerce tip görüyorum kurtlar vadisi izleyip eline tesbih alan tipler falan, yanlış bunlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Garadia Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 çok ye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TilkiAndre Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 yapıcam yapıcam daha olgun davrancam artık :S[signature][hline]For you... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bungala Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Hmm sigara bırakmak veya bir alışkanlık için lastik bağla koluna derlerdi onu dene dicemde bence olmaz...Üzgünüm olay senin iradene bağlı...Himalayalara gitmen yada kendi iradeni geliştirmen lazım...[signature][hline]At-Avrat-Silah-Pc-Mp3çalar-Kola... Bunlar da noktalar... "Sonbahar-kış arası, Patide depresif havası Benim gibi eski motorları Felaket yaktı..." Dipnot:LF1Hatun for kalp badge Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TilkiAndre Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 evt geliştircem bunu yapmalıyım artık.[signature][hline]For you... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Gerektiğinde olgun davranıp gerektiğinde cıvıma ayarı vardır her insanda . ''Ağır olmak'' terimini de asla anlayamadım , ''ağır'' olduğunu zanneden şahıslarla ekstrem derecede dalga geçince de aslında ''ağırlıklarının'' sadece lafta olduğunu anladım . Kendinden başkası olmaya çalışma sadece kendini unutursun o kadar .[signature][hline]g3nk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redogski Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 ağır ol abi desinler arko sür seni yesinler :-p[signature][hline]Seni sevdiğim kdr yaşasaydım, ölümsüzlüğün adını Beşiktaş koyardım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
laverda Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 ağır olucam derken yalan olma, kendin ol[signature][hline]laverda yalan oldu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bungala Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Bu arada ağır olunca hiçbir halt olmuyor...Denedim biliyorum..En iyisi doğal davranmak...Nasıl olsa ağırlık kendiliğinden geliyor...Tabi bunları okuyup vazgeçmek yok.Önce başar bir dene ağırlığı tercih yap...[signature][hline]At-Avrat-Silah-Pc-Mp3çalar-Kola... Bunlar da noktalar... "Sonbahar-kış arası, Patide depresif havası Benim gibi eski motorları Felaket yaktı..." Dipnot:LF1Hatun for kalp badge Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yeto Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 bungala doğru soyluyo ağır olcam diye kasınca bi bok olmuyo , ha sen ben ağır takılıım millet benden tırssın diosan ağır takılmana gerek yok milletin senden çekınmesı için , git saldır okuldaki iki üç tipe döv. ha ama ben illa ki bıçkın delikanlı takılcam diosan ilk gaz için git godfather serisini izle. cendere cendere cendere cendere ...[signature][hline]FB Sailing Team Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Ağır olmaya, değişmeye, kendini değiştirmeye çalışma. Yapamazsın. Zamana bırak zamanla kendine gelirsin. Bir insan yedisinde neyse yetmişinde de odur. Bende senin gibiyim. Daha çok lise zamanlarında arkadaş ortamımla aramdaki mesafe çok kısaydı arada sırada cıvıtırdım sulu sulu espriler yapardım. Ama lise dönemi biteli çok oldu birazda olsa huylarım değişti. Dediğim gibi zamana bırak.[signature][hline]Fake_Malkavian 3, 12 Ağustos 2005 19:59 tarihinde demiş ki: ELVEDA ÇÜNKÜ TAVNOÇ GELDİ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Bacaklarına ağırlık bağla..Ceplerine taş falan koy[signature][hline]D'akmor so 80's Remember yesterday.. Walking hand in hand Love letters in the sand.. I remember you Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Neiloth- Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 ağır olup napacan eğlenmene bak.[signature][hline]msn : [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soulfly Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 kurtlar vadisi izle polati taklıt et sende öle agır abi bol asarım keserım de kafa kes hatta bı cocugu dov herkesın onunde sana baktı diye sonra neo gibi uzunca palto giy sıgara iç mafya gibi . bugunku dersimiz kendin olman cıvık ol nolmuş eğlen zıpla sıc ortamları boz ama kendın ol başkası olup başkalaşma[signature][hline]you'll hear my cries on the wind... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
death_cuk Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 abi bende aynı senin durumundaım hatta bisuru kız geldi didi biras agır olsan çok mutlu olurduk die ama zaten kızların beni bu deli dolu halimle kabul etmesi gerekir gerisi yalaan[signature][hline]ben hiç mutlu olamıyacakmıyım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Ağır olmak niye istiyorsun ki? Olduğun gibi görün işte ne güzel, zaten ister istemez ağır olucaksın hayatta öyle şeylerle karşılaşıcaksın ki. Zamana bırak Mavişin dediği gibi.[signature][hline]ABH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RabbiT Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Ne ağır olacan ki kendi kendini zorlama bırak olduğun gibi davran,ağırlık ta neymiş tamam pipili kısda olma yani sadece doğal ol yeter...[signature][hline]I am very happy with my carrots! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nostredamus Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 ağır olunca ne oluor? en iyisi kendin ol seni seven böyle sevsin.[signature][hline]Imposible Is Nothing... Palantis Mod Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Muhallebi Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Yaşına bağlı bence. Belli bir yaştan sonra insanın kişiliğini değiştirmek zor oluyor. Zaten bunu denemenin boşuna olduğunu bildiğin için denemiyorsun bile. Ki zaten işe yaramicanı da bilmiş oluyorsun. Ki ki zaten karın olmuş oluyor. ki ki ki zaten ölmüşsün. yaaa[signature][hline]The Blood is Love. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 cümle içinde kullanalım: ben bugün ağır oldum. bakınız ne kadar manasız duruyor. ya göründüğün gibi ol, ya da ağırlığın kadar konuş kamyonla adam yığarım yoksa, keserim valla, alırım façanı, heyt hoyt düt. *!ağırdır*[signature][hline]baa baa black sheep, have you any wool? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sabrina Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Ağır tiplere de bayılıoruz zaaten =][signature][hline]Why can't you see that I try; Every tear I shed, is for you? ----------------------------------- PATİCİK FM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar